QUOTE(Agotukas @ 2005 06 24, 23:26)
Mano tema pavoge Ajetus kaip negrazu
Na jau, nereik taip šnirpščiot, bus dar tų temų..
pačepsėti reikia knarkiančiam po ausim. iš karto nustoja ir nepabunda. Ant diedo išbandytas reikalas.
QUOTE(winterlady @ 2005 06 24, 23:35)
Na jau, nereik taip šnirpščiot, bus dar tų temų..
Tai esmė tame, kad Agotuko tema jau ir yra Įtariu reikia jas jungt ir tiek Tikis nerandu kokia čia moderatorė už šitą skyrelį atsakinga .
Patarimą, jog knarkiančiam žmogui reikia pačepsėti girdėjau per kažkokią laidą. Galvojau bajeris. Atlikau ekspermentą. Dabar jau mirę seneliai knarkdavo ir aš atvažiavusi iš sostinės dora anūkė negalėdavau miegoti, bo kaimo triobelės stogas kilnojosi nuo parpimo. Teko imtis priemonių-čepsėjimo. 1min. prie vieno lovelės pritūpus pačepsėjau-nutilo. Paskui prie kito ir stojo tyla ir ramybė mano ausims. Augdama bandžiau, tobulinausi ir dabar kai būsimas sugyventinis užparpia, tai aš tik čiap čiap čiap ir miegam toliau. Aišku daug veiksmingesnis būdas smūgis alkūnę į diedo kepenis, bet juk smurtui nea.
Na aš apsimiegojus tikrai tingėsiu čepsėti.Tai ir toliau šonus lamdysiu
QUOTE(plato @ 2005 06 28, 02:23)
Na aš apsimiegojus tikrai tingėsiu čepsėti.Tai ir toliau šonus lamdysiu
Mano brangusis taip pat knarkdavo,tai ash irgi gerokai aplamdydavau,bet pastaruoju metu lyg nebeknarkia,tai arba ash įpratau arba jau ishmokiau
tvarkos
Nu jei nepavyksta problemos ispresti, tai nebegirdekite jos! Siulau nueit i vaistine ir nusipirkt ausu kamstukus (p.s. nejuokauju)
Knarkia visi ir moterys
Jei knarkia mylima moteris, tu to paprasciausiai negirdi
Bet va jei tarkim knarkia kambariokas, tai nepaleides jam is tapkes tikrai negaliu uzmigti
Jei knarkia mylima moteris, tu to paprasciausiai negirdi
Bet va jei tarkim knarkia kambariokas, tai nepaleides jam is tapkes tikrai negaliu uzmigti
Maniskis irgi parpia kaip uzsuktas .Uj melyniuotas kartais prabunda .Reikes kazkaip sprest ta problema,nes neissimiegu... :