oi prisijuokiau jusu ' knarkliu' istorijas beskaitydama... manasis irgi knarkia.. ir nieks nepadeda, nei grikiai, nei dietos, nei atidarytas balkonas isidedu vatos i ausis kartais kai jau nebeapsikenciu ir siaip ne taip uzmiegu stengiuos per diena nuvargt, tada kazkaip ir nebegirdziu
dar maniskis sake, kad anksciau kai eidavo pasportuot( pabegiot ) tai neknarkdavo... dabar vel pradejo sportuot, bet knarke kaip knarkes
o vat dabar jau girsiuos ----- numete maniskis 6 kilus ir nebeknarkia
QUOTE(Vovere @ 2006 05 02, 19:19)
Rimtai? As net nezinojau kad svoris turi reiksmes...
O kaip jis numete sportavo ane? nes mano vyrukas irgi prie knarkianciuju ir dar su didoku pilvu
Niekad nebuciau pagalvojusi, kad tokioje temoje sitiek atsakymu Turbut, visi tie vyrai knarkia
QUOTE(Vovere @ 2006 05 02, 23:19)
nu as ir noreciau kad vyrelis suplonetu,bet jam kazkaip tas svoris nekrenta,o knarkia tai
aš irgi prie jūsų kompanijos - maniškis knarkia, kad net sienos kilnojasi...aš jam vis į koją įspiriu, ir kuo toliau tuo stipriau...dabar tai nuo knarkimo pailsiu, nes miegam atskiruose kambariuose, nes mažiukas atsiradęs, bet tai tik laikinai....
Maniškis taip pat knarkia.
Seniau knarkdavo tik ant nugaros gulėdamas. Tai tada paršydavau ant kito šono apsiverst ir viskas būdavo gerai.
Bet kaip kažkas minėjo" turbūt permaitinau" nes daaugo svorio ir knarkimas prasidėjo kaip be begulėtų, nesvarbu.
Kažkur skaičiau jog svoris knarkimui daro didelę įtaką. Juk dažnai ir besilaukianti moteris miegsta paknarkt, nes yra priaugus svorio.
matau tik vienintelę išeitį, reik vyrui svorį mest...
Seniau knarkdavo tik ant nugaros gulėdamas. Tai tada paršydavau ant kito šono apsiverst ir viskas būdavo gerai.
Bet kaip kažkas minėjo" turbūt permaitinau" nes daaugo svorio ir knarkimas prasidėjo kaip be begulėtų, nesvarbu.
Kažkur skaičiau jog svoris knarkimui daro didelę įtaką. Juk dažnai ir besilaukianti moteris miegsta paknarkt, nes yra priaugus svorio.
matau tik vienintelę išeitį, reik vyrui svorį mest...
QUOTE(Vovere @ 2006 05 02, 22:19)
bandau įsivaizduot kaip maniškis atrodytų jei numestų kelis kilus vaikščiojantis skeletas taigi knarkia dėl kitų priežasčių... bet kokių?
nors esu neistekejus,bet buna kad jei miegi per koki vakareli ar seip vienam kambaryje atostogaujant su teciu pvz.tai padeda cakcejimas liezuviu,nzn kas tiem vyram ar vaikinam pasidaro bet kai taip cik cik cik padarai,tai padeda..nors neilgam,bet vis tiek ajj..dar padeda i ausi paputimas..
mano tetis visada knarkdavo, kad visas namas skambedavo. tai jei uzsnusdavo prie televizoriaus ir imdavo knarkt prie musu, mes ji svelniai pajudindavom, pakratydavom tai jis prabusdavo, bet nestipriai, ir vel nuluzdavo, bet jau kuri laika neknardavo. jei ka, kartodavom ta procedura keleta kartu
o mano simpatija isvis niekada neknarkdavo, kol neseniai didziam mano nustebimui jis pradejo knarkt ir jau kartojasi tas knarkimas, o svorio jis tikrai nepriaugo kame cia reikalas, nesuprantu galvoju, gal tik atsipalaiduoja geriau, nebe toks isitempes buna kaip anksciau
o mano simpatija isvis niekada neknarkdavo, kol neseniai didziam mano nustebimui jis pradejo knarkt ir jau kartojasi tas knarkimas, o svorio jis tikrai nepriaugo kame cia reikalas, nesuprantu galvoju, gal tik atsipalaiduoja geriau, nebe toks isitempes buna kaip anksciau
Oi, prisiskaiciu cia as visko, prisijuokiau. Maniskis irgi pradejo nerealiai knarkti. Pries pusmeti knarkdavo tik isgeres, o dabar kasnakt. Baisu, ir graziuoju ir piktuoju-nieko gero. Perskaiciau straipsni siame forume-imsimes rimtu priemoniu, eisim pas daktarus, bo neistversiu. Nuo ilgo miegojimo atskirai-irsta seimos...
maniski vasara idomiai paveike.... nebeknarkia nu tik retkarciais ir labai negarsiai
Papildyta:
cik cirik tik ziurek neapsirik
ziurek, nepriipusk ausies uzdegimo beputinedama
Papildyta:
QUOTE(mergyna su sijonu @ 2006 05 20, 14:37)
padeda cakcejimas liezuviu,nzn kas tiem vyram ar vaikinam pasidaro bet kai taip cik cik cik padarai,tai padeda..nors neilgam,bet vis tiek ajj..dar padeda i ausi paputimas..
cik cirik tik ziurek neapsirik
ziurek, nepriipusk ausies uzdegimo beputinedama