Peppi fotografija butent toks dalykas, kad vieniems patinka, o kitiems ne Taip pat dziaugiuosi, kad neysizeidei del mano nuomones
Ir labai atsiprasau del "mergaites", nes sukuosena truputy klaidinanti
Elina, portretą pabandyk atsistojus lygiagrečiai langui pati, nes man dabar atrodo kad kažkaip kampu į langą fotkinai, ar klystu Ir truputį daugiau veiduko vis tik norisi. Ir pabandyk išsklaidyti šviesą tiesiog pridėdama balto popieriau lapą iš dešinio šono Dar pati to neišbandžiau, bet bandysiu būtinai Sunku su tais vaikais, žinau, bet bandyk kaip nors įkalbinti
Šiandien vaikį fotkinau kirpykloje. Aišku nieko gero , nesusitvarkau dar su nustatymais, bet kaip patiko procesas
Šiandien vaikį fotkinau kirpykloje. Aišku nieko gero , nesusitvarkau dar su nustatymais, bet kaip patiko procesas
Parodau ką šiandien bandžiau nufotografuoti, kad nebūčiau vien tik komentatorė Deja, rezultatas blogesnis, nei tikėjausi Prašom negailėt kritikos.
F/4.5 1/1600 ISO 400
F/4.5 1/1600 ISO 400
Toro, žiema Trečia labiausiai Tik ar ten tas dangus išdegęs plėmas , ar kaip ten tas baltas gaunas. Šiaip grafika ir spalvų perėjimai Ir gal priekio šiek tiek per daug, bet tada ir šono reikėtų kirpt, o ten liest jau nesinori Antrą kompoziciškai dar patvarkyk šiek tiek, neatremk takelio ir tvoros į apatinį kampą.
Westa , šuniai Pritariu sakiusiems dėl ausies, apie rėmelius nieko iš vis nenusimanau. Šiuo atveju sofa man nekliudo
Pepi, tavo serija patiko dėl tų priežasčių kurias pati išvardinai. Šiaip įvertinant kad tokiose šventėse nėra lengva gautyt kažkios ten labai įpatingus kadrus, patiko kad daug kas daryta tikslingai.
Westa , šuniai Pritariu sakiusiems dėl ausies, apie rėmelius nieko iš vis nenusimanau. Šiuo atveju sofa man nekliudo
Pepi, tavo serija patiko dėl tų priežasčių kurias pati išvardinai. Šiaip įvertinant kad tokiose šventėse nėra lengva gautyt kažkios ten labai įpatingus kadrus, patiko kad daug kas daryta tikslingai.
Kadangi šiandien kaip ir balsavimas, o kai kurias nuotraukas mačiau (ND "Dviese"), tai iš matytųjų man labiausiai įstrigo nuotrauka su cigarete, vaikinas su fotoaparatu ir du žaisliukai. Kažkaip šitos labiausiai įstrigo. Dar tų dviejų figūrų pieštų ant sienos irgi įdomi idėja
O bože moi... Kokie paaugę jaunėliai Super mafija
Ir vis vien nesuprantu, kaip taip visi sėdi Mistika.
Visos kaip paveiksliukai, bet pirmą nuotrauką įsimylėjau
Reikia užsidėti varnelę, ant Relative tada reikės rinktis tik rėmelio storį ir brauks aplink nuotrauką, nieko neuždengiant.
Elina mergytės pataisyta nuotrauka tikrai geriau
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 18:05)
padariau šiandien savo Cosanostros update'ą .. žinau, kad ne taip efektyvu, kaip pirmoji, bet visgi ..
O bože moi... Kokie paaugę jaunėliai Super mafija
Ir vis vien nesuprantu, kaip taip visi sėdi Mistika.
QUOTE(toro @ 2008 03 18, 18:55)
O aš šiandien žiemą fotkinau :
Visos kaip paveiksliukai, bet pirmą nuotrauką įsimylėjau
QUOTE(marakeš @ 2008 03 18, 20:08)
uždengs, jei canvas size nustatysi mažesnį negu image size
Reikia užsidėti varnelę, ant Relative tada reikės rinktis tik rėmelio storį ir brauks aplink nuotrauką, nieko neuždengiant.
Elina mergytės pataisyta nuotrauka tikrai geriau
Stikline. antra foto is vis nepatiko,saule kaip blynas baltas. sakos man ne vietoj,stogai irgi..
Va pirma kazkas idomiau... bet... kazkas man trukdo,cia lb tiktu i tema medi, bet tie namai nu nezinau net...
As snd pati buvau prie juros ir bandziau fotografuot,daugiausia gaudziau luztancias bangas,cia mano silpnube,bet nerodysiu nes banalu.. fotkinau akmenuku kruvas,bet suale taip spigino,kai jie visi pilki kazkokie..
o dangus tai tragedija,pilkas niurus..fui
Va pirma kazkas idomiau... bet... kazkas man trukdo,cia lb tiktu i tema medi, bet tie namai nu nezinau net...
As snd pati buvau prie juros ir bandziau fotografuot,daugiausia gaudziau luztancias bangas,cia mano silpnube,bet nerodysiu nes banalu.. fotkinau akmenuku kruvas,bet suale taip spigino,kai jie visi pilki kazkokie..
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 18, 23:18)
Stikline. antra foto is vis nepatiko,saule kaip blynas baltas. sakos man ne vietoj,stogai irgi..
Realiai vaizdas buvo labai geras. Mano silpnybė fotkint visokiausias dangaus būsenas...bet vienas dangus neįdomu, reikia kažkaip komponuot bet va galvosūkis kaip išgauti tą nerealų vaizdą, kurį matau
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 18, 22:18)
o man dangus šiandien kaip reta gražus buvo Gaila vėlokai jau grįžau , būčiau dar lėkus pafotkint Vsio, einu dirbt
Stiline, man pirma būtų labai graži, bet ta tvora... visą romantiką sugriovė. Nepatrauksi tu tos tvoros žinau, bet be jos būtų gražu . O antra man patinka, bet kažko dar jai trūksta, nežinau ko...
Westa, šuniukai su savo smagia išvaizda, žvilgsniais visą dėmesį sutraukia, ta sofa tik n-toj vietoj, bet gi reik ir pakritikuot .
Kadangi dievinu luztancias bangastai snd vaka pagavau.. aisk ju daug pagavau bet si man patinka.
"Siandien as snekejau'
"Siandien as snekejau'