Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Peppi fotografija butent toks dalykas, kad vieniems patinka, o kitiems ne thumbup.gif Taip pat dziaugiuosi, kad neysizeidei del mano nuomones 4u.gif

Ir labai atsiprasau del "mergaites", nes sukuosena truputy klaidinanti lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Tosk, viskas gerai, dekui uz nuomone, mokomes toliau biggrin.gif

Na daznai ji mergaite "isvadina" biggrin.gif
Atsakyti
Elina, portretą pabandyk atsistojus lygiagrečiai langui pati, nes man dabar atrodo kad kažkaip kampu į langą fotkinai, ar klystu unsure.gif Ir truputį daugiau veiduko vis tik norisi. Ir pabandyk išsklaidyti šviesą tiesiog pridėdama balto popieriau lapą iš dešinio šono smile.gif Dar pati to neišbandžiau, bet bandysiu būtinai bigsmile.gif Sunku su tais vaikais, žinau, bet bandyk kaip nors įkalbinti smile.gif

Šiandien vaikį fotkinau kirpykloje. Aišku nieko gero rolleyes.gif , nesusitvarkau dar su nustatymais, bet kaip patiko procesas wub.gif
Atsakyti
Parodau ką šiandien bandžiau nufotografuoti, kad nebūčiau vien tik komentatorė smile.gif Deja, rezultatas blogesnis, nei tikėjausi verysad.gif Prašom negailėt kritikos.

user posted image

user posted image

F/4.5 1/1600 ISO 400
Atsakyti
Toro, žiema wub.gif Trečia labiausiai smile.gif Tik ar ten tas dangus išdegęs plėmas , ar kaip ten tas baltas gaunas. Šiaip grafika ir spalvų perėjimai thumbup.gif Ir gal priekio šiek tiek per daug, bet tada ir šono reikėtų kirpt, o ten liest jau nesinori unsure.gif Antrą kompoziciškai dar patvarkyk šiek tiek, neatremk takelio ir tvoros į apatinį kampą.

Westa , šuniai thumbup.gif Pritariu sakiusiems dėl ausies, apie rėmelius nieko iš vis nenusimanau. Šiuo atveju sofa man nekliudo bigsmile.gif

Pepi, tavo serija patiko dėl tų priežasčių kurias pati išvardinai. Šiaip įvertinant kad tokiose šventėse nėra lengva gautyt kažkios ten labai įpatingus kadrus, patiko kad daug kas daryta tikslingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 18 kovo 2008 - 22:00
Kadangi šiandien kaip ir balsavimas, o kai kurias nuotraukas mačiau (ND "Dviese"), tai iš matytųjų man labiausiai įstrigo nuotrauka su cigarete, vaikinas su fotoaparatu ir du žaisliukai. Kažkaip šitos labiausiai įstrigo. Dar tų dviejų figūrų pieštų ant sienos irgi įdomi idėja smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 03 18, 18:05)
padariau šiandien savo Cosanostros update'ą  biggrin.gif .. žinau, kad ne taip efektyvu, kaip pirmoji, bet visgi ..  smile.gif

O bože moi... Kokie paaugę jaunėliai thumbup.gif Super mafija thumbup.gif

Ir vis vien nesuprantu, kaip taip visi sėdi g.gif Mistika.

QUOTE(toro @ 2008 03 18, 18:55)
O aš šiandien žiemą fotkinau :

Visos kaip paveiksliukai, bet pirmą nuotrauką įsimylėjau thumbup.gif

QUOTE(marakeš @ 2008 03 18, 20:08)
uždengs, jei canvas size nustatysi mažesnį negu image size

Reikia užsidėti varnelę, ant Relative tada reikės rinktis tik rėmelio storį ir brauks aplink nuotrauką, nieko neuždengiant.

Elina mergytės pataisyta nuotrauka tikrai geriau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rida_R: 18 kovo 2008 - 22:20
Stikline. antra foto is vis nepatiko,saule kaip blynas baltas. sakos man ne vietoj,stogai irgi..
Va pirma kazkas idomiau... bet... kazkas man trukdo,cia lb tiktu i tema medi, bet tie namai g.gif nu nezinau net...

As snd pati buvau prie juros ir bandziau fotografuot,daugiausia gaudziau luztancias bangas,cia mano silpnube,bet nerodysiu nes banalu.. fotkinau akmenuku kruvas,bet suale taip spigino,kai jie visi pilki kazkokie..
o dangus tai tragedija,pilkas niurus..fui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuke*: 18 kovo 2008 - 22:19
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 18, 23:18)
Stikline. antra foto is vis nepatiko,saule kaip blynas baltas. sakos man ne vietoj,stogai irgi..
Va pirma kazkas idomiau... bet... kazkas man trukdo,cia lb tiktu i tema medi, bet tie namai  g.gif  nu nezinau net...

Realiai vaizdas buvo labai geras. Mano silpnybė fotkint visokiausias dangaus būsenas...bet vienas dangus neįdomu, reikia kažkaip komponuot smile.gif bet va galvosūkis kaip išgauti tą nerealų vaizdą, kurį matau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 18, 22:18)
o dangus tai tragedija,pilkas niurus..fui smile.gif

o man dangus šiandien kaip reta gražus buvo wub.gif Gaila vėlokai jau grįžau , būčiau dar lėkus pafotkint smile.gif Vsio, einu dirbt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 18 kovo 2008 - 22:25

Stiline, man pirma būtų labai graži, bet ta tvora... visą romantiką sugriovė. Nepatrauksi tu tos tvoros žinau, bet be jos būtų gražu 4u.gif . O antra man patinka, bet kažko dar jai trūksta, nežinau ko... g.gif

Westa, šuniukai su savo smagia išvaizda, žvilgsniais visą dėmesį sutraukia, ta sofa tik n-toj vietoj, bet gi reik ir pakritikuot smile.gif .
Atsakyti
Kadangi dievinu luztancias bangastai snd vaka pagavau.. aisk ju daug pagavau bet si man patinka.

"Siandien as snekejau'

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuke*: 18 kovo 2008 - 23:00
Agniuke, gerai pagavai bangą thumbup.gif . Man patiko. Bet aš verčiau palikčiau mažiau dangaus, o daugiau kranto su akmenukais, man jo čia norisi ax.gif , tada ir banga ne centre gautųsi rolleyes.gif .
Atsakyti