Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 03 18, 20:36)
prisipažinsiu ,kad iki šiol neišmokau rėmint normaliai.. rėminu per Stroke - Inside..  blush2.gif va ir uždengia

Bandyk per image-canvas size. Pati nesenai išmokau su juo rėmint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 18, 19:40)
Bandyk per image-canvas size. Pati nesenai išmokau su juo rėmint smile.gif

tai ir taip bandau, bet man vis tiek kažkiek vidaus uždengia unsure.gif .. norėčiau išmokt iš viso tik rėmą uždėt
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 20:41)
tai ir taip bandau, bet man vis tiek kažkiek vidaus uždengia  unsure.gif .. norėčiau išmokt iš viso tik rėmą uždėt

Aš anksčiau darydavau taip: atsidarydavau naują langą (pvz. baltą lapą), tada į tą baltą lapą nukopindavau foto ir apkirpdavau tiek, kiek reikia. Paskui dar rėmą spalvindavau pagal foto arba baltą palikdavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 18, 19:44)
Aš anksčiau darydavau taip: atsidarydavau naują langą (pvz. baltą lapą), tada į tą baltą lapą nukopindavau foto ir apkirpdavau tiek, kiek reikia. Paskui dar rėmą spalvindavau pagal foto arba baltą palikdavau  ax.gif

irgi variantas, bet negi nėra paprasčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 20:45)
irgi variantas, bet negi nėra paprasčiau  g.gif

Na dabar man tas cavas size super paprastas po ano būdo biggrin.gif jei sužinosi dar kokį būdą būtinai pasidalink ax.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 20:41)
tai ir taip bandau, bet man vis tiek kažkiek vidaus uždengia  unsure.gif .. norėčiau išmokt iš viso tik rėmą uždėt

Nu kad ne g.gif , image canvas size nieko neuždengia unsure.gif , ji tik rėmas. Nebent aš ne to nepastebėjau doh.gif
Atsakyti
uždengs, jei canvas size nustatysi mažesnį negu image size
Atsakyti
Nu pabandžiau

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 18 kovo 2008 - 20:21
žinau, kad ne tai bandei, bet pažiūrėk, Elina, su baltu rėmu ir žvilgsniui erdvės atsirado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 18, 20:22)
žinau, kad ne tai bandei, bet pažiūrėk, Elina, su baltu rėmu ir žvilgsniui erdvės atsirado smile.gif

skaitai mano mintis.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 03 18, 19:38)
Peppi, pirmoje nuotraukoje vaikai sustatyti y eile... Na ir kas is to??? Antroje matau pora ydomiu objektu - sokanti mergaite ir mergaite su rankyte burnoje. Tokiu vaikisku israisku gaudyciau daugiau, bet kad butu po viena. Trecioji sokejos... Noretusi daugiau fokuso. Paskutinioji, tai tiesiog nupaveiksluota daug vaikuciu (ka tu ta nuotrauka norejai pasakyti ar parodyti) Nepatinka spalvos ax.gif

zinai, juokingiausia, kad isvardinai visa tai, kas man tuose kadruose patinka smile.gif tik tau ne patinka smile.gif

pirmoje man patiko kompozicija, kaip nuo berniuko kaireje eilute vaiku isrikiuota, cia as matau perspektyva (tai yra kai pvz. ilgas pastatas i toli siaureja, na yra toks terminas, ypac daznas daileje) smile.gif

antroje judantis bardakelis, man patinka savo dinamika

trecioje specialiai dariau, kad sokejos butu ne fokuse tik mazai pavyko kontroliuoti antra plana deja, va jame tikrai fokuso daugiau noretusi smile.gif bet pacios sokejos man patinka ir pavyko kaip norejau

o ketvirtoje plojantys vaikai po pasirodymo

as matau seka, taip pat spalvos man asmeniskai priduoda aktyvumo, kurio tenai buvo per akis..kazkas teisingai pastebejo, kad trecia iskrenta is spalvines gamos - teisingai smile.gif promachas

Tosk, antroje nuotraukoje ne dvi mergaites, ta, kur atsisukusi "mergaite" tai mano bernas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 18 kovo 2008 - 20:31
QUOTE(marakeš @ 2008 03 18, 21:22)

Aha, ir aš pastebėjau smile.gif
Atsakyti