Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Westa kad nebutu vien pagiros, rasiu prie ko prikibti g.gif tongue.gif truksta erdves is desines ausytei man smile.gif Bet jau Peppi pastebejo verysad.gif
O bendrai labai fotogeniski modeliai, vyra mano prajokino smile.gif Ypac papasa, jauciu is kaires biggrin.gif Mes planuojam gal po kokiu metu ieskoti sau ar mopsiuka ir prancuziuka, sunku isrinkti doh.gif nes ir ta vesle man prie sirdies ir kita doh.gif tik nenoriu su dokumentais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 18 kovo 2008 - 18:53
peppi, spėjau pastebėt, galvoju, na ir menininkė ta peppi biggrin.gif . Gyvas reportažas. Bet trečioji man lyg spalviškai iškrenta iš konteksto unsure.gif .

Westos šuniukai thumbup.gif . Aišku fonas galėtų būti neutralesnis, krenta man sofa į akis nors tu ką ax.gif .

marakeš, iš česnakų man trečioji labiausiai patinka. Ji įdomesnė už antrą, o pirmoji per šviesi man ir trikdo viršūnėlių paplaukimas.

Elina, pirmasis portretukas labai mielas. Bet erdvės žvilgsniui tai trūksta man. O antrasis man nelabai, trukdo tas kairysis viršutinis tuščias kampas, ir spalviškai ji ne tokia gera kaip pirmoji, mano nuomone smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga: 18 kovo 2008 - 19:01
Labas.

peppi, westos kalytė be lomo geriau, kompozicija labai keista. Vaikų švenčių nuotraukas visad smagu pažiūrėti, spalvos gražios, bet daugiau nelabai kas yra.

marakeš, patiko česnakai tavo:) Pati pati pirmoji patinka, tik iš dešinės erdvės biški trūksta ir paskutine patinka (joj nieko netrukta, liuks tokia).

Elina, B/W variantas patinka, bet peršviesta (gal iš raw išpaustum) ir kampą čiut čiut kitokį paimt galėjai.

westa, kam vienam šuniui ausi nukirpai? g.gif biggrin.gif Gerai kad prisipažinai, kad čia tik treniruotė smile.gif

O aš šiandien žiemą fotkinau :

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
toro, man abi pirmos žiemos labai labai thumbup.gif . Tokia ramybė pažiūrėjus apima, net nesinori ieškoti techninių trūkumų smile.gif . O trečioji manęs nelabai kabina.
Atsakyti
Peppi, nepatinka man nei viena is tos vaikuciu serijos ax.gif
Atsakyti
O aš į trečią daugiausiai pastangų sudėjau smile.gif Ir taip ir taip fotkinau kaip truksta dar platesnio kampo taip trūksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 03 18, 19:09)
Peppi, nepatinka man nei viena is tos vaikuciu serijos ax.gif

lotuliukas.gif

Toro, man trecioji patiko labiausiai smile.gif faktura savo
pirmoji kiek per astri, antroji jei neklystu i kaire pasvirusi kazkiek
Atsakyti
ačiū už komentarus mano chebrai.. ausis vietoj, rėmelis tik uždengė smile.gif .. aišku ir erdvės jį nuėmus atsirastų daugiau smile.gif bet čia tik treniruotė buvo iš tiesų.. ir apšvietimas nekoks ..

jurga man nemaišo sofa nė kiek visgi.. nefotografuočiau šunų atelje, čia gi naminė aplinka.. man atvirščiai patinka ta sofkė ax.gif

Anasko na aš kaip veisėja , o ne daugintoja turi savo nuomonę apie dokumentus šuniui.. bet čia jau ne šitoj temoj ax.gif

toro graži tavo žiema, man pirma labiausiai.. tik šarpas lyg akis bado smile.gif

peppi, spalvota tavo serija .. šiaip rasčiau prie ko prisikabint, bet nuotaika tikrai yra
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 20:33)
ačiū už komentarus mano chebrai.. ausis vietoj, rėmelis tik uždengė  smile.gif .. aišku ir erdvės jį nuėmus atsirastų daugiau  smile.gif bet čia tik treniruotė buvo iš tiesų.. ir apšvietimas nekoks ..

chebrytė wub.gif O kaip tu rėmini, kad ausę uždengė rėmelis? g.gif
Atsakyti
Toro, man labiausiai patiko antra, idomiausia i ja ziureti,taip ramina,tas miskelis salia...
Pirma banaloka, bet jei nebutu kitu tai butu irgi grazi..
trecia kazkaip man spigina akis...

P.S. As tyliai tyliai tik primenu, kad liko pusvalandis iki ND temos "dviese" pabaigos...
Kas neidejo foto,dekit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 18, 19:34)
chebrytė  wub.gif  O kaip tu rėmini, kad ausę uždengė rėmelis?  g.gif

prisipažinsiu ,kad iki šiol neišmokau rėmint normaliai.. rėminu per Stroke - Inside.. blush2.gif va ir uždengia
Atsakyti
Peppi, pirmoje nuotraukoje vaikai sustatyti y eile... Na ir kas is to??? Antroje matau pora ydomiu objektu - sokanti mergaite ir mergaite su rankyte burnoje. Tokiu vaikisku israisku gaudyciau daugiau, bet kad butu po viena. Trecioji sokejos... Noretusi daugiau fokuso. Paskutinioji, tai tiesiog nupaveiksluota daug vaikuciu (ka tu ta nuotrauka norejai pasakyti ar parodyti) Nepatinka spalvos ax.gif
Atsakyti