padariau šiandien savo Cosanostros update'ą .. žinau, kad ne taip efektyvu, kaip pirmoji, bet visgi ..
aš įsitikinusi, westa, kad po poros dienų gausiu ją į paštą kaip spamą )
QUOTE(marakeš @ 2008 03 18, 18:08)
aš įsitikinusi, westa, kad po poros dienų gausiu ją į paštą kaip spamą )
aiškiau prašom
QUOTE(marakeš @ 2008 03 18, 17:58)
Agniukė, šiukšlės paliktos tyčia. kad nebūtų taip sterilu
Supratau,as tiesiog visada pasakau i ka pirmiausia krinta zvilgsnis ir kas jam trukdo
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 18:05)
padariau šiandien savo Cosanostros update'ą .. žinau, kad ne taip efektyvu, kaip pirmoji, bet visgi ..
Nerealu o cia visi tavo?? ir jie taip patys pozuoja? jei nepaslaptis i ka jie ten ziuri?
QUOTE(peppi @ 2008 03 18, 17:57)
ko jums tas fonas kliuva visiems
todel kad jei ne jis, nebutu prie ko prikibti QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 18, 18:18)
Nerealu o cia visi tavo?? ir jie taip patys pozuoja? jei nepaslaptis i ka jie ten ziuri?
visi iki vieno mano ...turim specialiai pozavimui tokį katinuką.. pakeliam ir va .. o jei rimtai, tai kai šunys parodiniai, tokie dalykai nėra labai sunkiai padaromi
marakeš, šitą foto būtinai perfotografuosiu, kai mopsui ausis atklijuosiu ir jei patiks, galėsiu atsiųst originalą
Pepi, labai patiko iš serijos 2 ir 3 . Į temą turbūt nenori kelt
žinoma bet omeny turėjau tai, kad ji greitai pati pasklis interneto platybėse )
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 18:27)
visi iki vieno mano ...turim specialiai pozavimui tokį katinuką.. pakeliam ir va .. o jei rimtai, tai kai šunys parodiniai, tokie dalykai nėra labai sunkiai padaromi
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 19:05)
nu nuostabi nuotrauka . Kai pasakei, tik tada pamačiau, kad mopsiukui ausytės užklijuotos, jis man- pats juokingiausias . ( o kam klijuojat?)
QUOTE(Anasko @ 2008 03 18, 18:22)
todel kad jei ne jis, nebutu prie ko prikibti
ponial
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 18, 18:28)
Pepi, labai patiko iš serijos 2 ir 3 . Į temą turbūt nenori kelt
galiu...ale vel likau nesuprasta...kodel man jos patinka tuomet, ka?
serija "vaikiškos užgavėnės"
gal reikejo juodai balta daryti ...
antrojoj mano jaunasis kadras
oi vietoj pirmosios buvau biskeli ne ta idejusi gal niekas nespejo pastebet
westa, tavo prancuziukai nerealus...ir cosa nostra gali nuolatos upgreidinti, bus serija kada nors galesi kokia viena siena namie vien tokiom nuotraukom apkabinet
gal ir kvaila mintis...
sioje desiniojo suniuko noretusi, kad ausis nesiliestu i krasta