Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

padariau šiandien savo Cosanostros update'ą biggrin.gif .. žinau, kad ne taip efektyvu, kaip pirmoji, bet visgi .. smile.gif

user posted image
Atsakyti
aš įsitikinusi, westa, kad po poros dienų gausiu ją į paštą kaip spamą smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 18, 18:08)
aš įsitikinusi, westa, kad po poros dienų gausiu ją į paštą kaip spamą smile.gif)

aiškiau prašom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 18, 17:58)
Agniukė, šiukšlės paliktos tyčia. kad nebūtų taip sterilu

Supratau,as tiesiog visada pasakau i ka pirmiausia krinta zvilgsnis ir kas jam trukdo smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 03 18, 18:05)
padariau šiandien savo Cosanostros update'ą  biggrin.gif .. žinau, kad ne taip efektyvu, kaip pirmoji, bet visgi ..  smile.gif

user posted image

Nerealu thumbup.gif o cia visi tavo?? ir jie taip patys pozuoja? jei nepaslaptis i ka jie ten ziuri?
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 03 18, 17:57)
ko jums tas fonas kliuva visiems g.gif
todel kad jei ne jis, nebutu prie ko prikibti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 19:14)
aiškiau prašom  smile.gif

gražu, sakau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 18, 18:18)
Nerealu thumbup.gif  o cia visi tavo?? ir jie taip patys pozuoja? jei nepaslaptis i ka jie ten ziuri?

visi iki vieno mano wub.gif ...turim specialiai pozavimui tokį katinuką.. pakeliam ir va biggrin.gif .. o jei rimtai, tai kai šunys parodiniai, tokie dalykai nėra labai sunkiai padaromi mirksiukas.gif

marakeš, šitą foto būtinai perfotografuosiu, kai mopsui ausis atklijuosiu ir jei patiks, galėsiu atsiųst originalą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 18 kovo 2008 - 18:27
Pepi, labai patiko iš serijos 2 ir 3 thumbup.gif . Į temą turbūt nenori kelt g.gif
Atsakyti
žinoma smile.gif bet omeny turėjau tai, kad ji greitai pati pasklis interneto platybėse smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 18:27)
visi iki vieno mano  wub.gif ...turim specialiai pozavimui tokį katinuką.. pakeliam ir va  biggrin.gif .. o jei rimtai, tai kai šunys parodiniai, tokie dalykai nėra labai sunkiai padaromi  mirksiukas.gif

wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 19:05)
padariau šiandien savo Cosanostros update'ą  biggrin.gif .. žinau, kad ne taip efektyvu, kaip pirmoji, bet visgi ..  smile.gif

user posted image

nu nuostabi nuotrauka 4u.gif . Kai pasakei, tik tada pamačiau, kad mopsiukui ausytės užklijuotos, jis man- pats juokingiausias biggrin.gif . ( o kam klijuojat?)
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 18, 18:22)
todel kad jei ne jis, nebutu prie ko prikibti  tongue.gif

ponial smile.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 03 18, 18:28)
Pepi, labai patiko iš serijos 2 ir 3  thumbup.gif   . Į temą turbūt nenori kelt  g.gif

galiu...ale vel likau nesuprasta...kodel man jos patinka tuomet, ka?

serija "vaikiškos užgavėnės"
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
gal reikejo juodai balta daryti g.gif ...
antrojoj mano jaunasis kadras smile.gif

oi vietoj pirmosios buvau biskeli ne ta idejusi lotuliukas.gif gal niekas nespejo pastebet biggrin.gif

westa, tavo prancuziukai nerealus...ir cosa nostra gali nuolatos upgreidinti, bus serija kada nors biggrin.gif galesi kokia viena siena namie vien tokiom nuotraukom apkabinet biggrin.gif
gal ir kvaila mintis...
sioje desiniojo suniuko noretusi, kad ausis nesiliestu i krasta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 18 kovo 2008 - 18:44