drugys333 hmm net nežinau kaip čia pakomentavus.. va pasakyk kokiam žurnale naudotum šias foto..? kokiai reklamai ? papasakok...
toro a matosi dar mano Glamour .. išėmiau lyg tu čia apie tą avatare mano?
Pakomentuosiu, kiek prisimenu :
Getter, ant tilto begantis vaikas, labai graziai atrodo,o ypac apsvietimas tai superinis.
Westa, nereali ta foto su pistoletu, nu sakes, kaip is zurnalo virselio, lb idomi,super
Zverie, man atiko pirmos dvi, ypac antroji, lb idomiai atrodo ta foto.
Sansara, isskyrus zenklus, man foto,kaip ir westai, nieko nekalba...
Drugys, maciau ne tik sias paskutines foto kurias ikeliai bet ir pries tai, pasakyk saziningai, kiek temu perskaitei? ar bent viena is senesniu temu perskaitei? kokios foto keliamos, kokie komentarai ?
Paskutines foto visai man ne glamour...
ar galetum tokias foto deti ant zurnalo virselio??? ne. ta aplinka ziauriai viska gadina. man dar truksta visose foto nukarpytu koju galiuku, truksta erdves, ryskumo.
Tu bent cia pati save fotografavai?
Getter, ant tilto begantis vaikas, labai graziai atrodo,o ypac apsvietimas tai superinis.
Westa, nereali ta foto su pistoletu, nu sakes, kaip is zurnalo virselio, lb idomi,super
Zverie, man atiko pirmos dvi, ypac antroji, lb idomiai atrodo ta foto.
Sansara, isskyrus zenklus, man foto,kaip ir westai, nieko nekalba...
Drugys, maciau ne tik sias paskutines foto kurias ikeliai bet ir pries tai, pasakyk saziningai, kiek temu perskaitei? ar bent viena is senesniu temu perskaitei? kokios foto keliamos, kokie komentarai ?
Paskutines foto visai man ne glamour...
ar galetum tokias foto deti ant zurnalo virselio??? ne. ta aplinka ziauriai viska gadina. man dar truksta visose foto nukarpytu koju galiuku, truksta erdves, ryskumo.
Tu bent cia pati save fotografavai?
o cia reikia paciai save fotografuoti,perskaiciau kokias 3 temas ,bet kiek suprantu,man cia visai niekas neiseina
QUOTE(drugys333 @ 2008 03 25, 13:47)
o cia reikia paciai save fotografuoti,perskaiciau kokias 3 temas ,bet kiek suprantu,man cia visai niekas neiseina
ne pačią save fotografuoti o pačiai fotografuoti.. kadangi neturiu aš modelio tai pati save fotografuoju .. deja.. bet pažiūrėk į savo foto.. kas tau jose patinka?? na ar neštum jas kokiam žurnalui? vien tinklinės kojos ir sexy pozos glamouro neduoda. o aplinka !! siūlau pradėt nuo elementarios technikos .. nuo kompozicijos. akivaizdžiai mažai perskaitei..
įdedu dar vieną trumpam.. jokio meno jb glamour man irgi visai gali žiūrėtis
pati ir fotografuoju,bet nelabai pagaunu kampa,kokios nuotraukos turetu buti,suprantu,akd aplinka tikrai nelabai vykusi,,,, ,na nzn,dar pasidairysiu kitu pavyzdziais,paskaitysiu daugiau senesniu temu,gal pradesiu prasti ko cia norima,nes kolkas nesuprantu...
Labas
Westos glamuro nemaciau
ZverisKLP patiko man tavo gamta pirma ypatingai. Tik kiek dabar bandau perprasti kompozicija, desine gavosi sunkesne, bet man asmeniskai vis tiek patiko vakaro svelnumas
Sansara pati foto nekabina, bet gal butu geriau jei vidurinio zenklo nebutu, tada pesciuju zona matytusi geriau, nebutu trukdziu keliauti link gylumos nezinau ar visai gal nusisnekejau
CaliforniaG grazus modelis, ir net sakyciau glamurinis, tik kaip iz senesniu filmu. Dabar glamuras labiau ispiestas, kaip suprantu
As nezinau kaip susitvarkyti su glamuru, minti turiu, bet mano modelis pavargo man pozoti be to figura ruosta paskutiniam ND dabar nelabai tinka sitam
Papildyta:
Westa o maj god!!!!! 5+++++!!!!!!! tik rankos baltos labai , bet vis tiek Boze Boze
Westos glamuro nemaciau
ZverisKLP patiko man tavo gamta pirma ypatingai. Tik kiek dabar bandau perprasti kompozicija, desine gavosi sunkesne, bet man asmeniskai vis tiek patiko vakaro svelnumas
Sansara pati foto nekabina, bet gal butu geriau jei vidurinio zenklo nebutu, tada pesciuju zona matytusi geriau, nebutu trukdziu keliauti link gylumos nezinau ar visai gal nusisnekejau
CaliforniaG grazus modelis, ir net sakyciau glamurinis, tik kaip iz senesniu filmu. Dabar glamuras labiau ispiestas, kaip suprantu
As nezinau kaip susitvarkyti su glamuru, minti turiu, bet mano modelis pavargo man pozoti be to figura ruosta paskutiniam ND dabar nelabai tinka sitam
Papildyta:
Westa o maj god!!!!! 5+++++!!!!!!! tik rankos baltos labai , bet vis tiek Boze Boze
Westos glamūrai gundo pačiai eit pamėgint paglamūrint. Tik kaži kiek teks kankintis prie PC kol kažką išpešiu bent į tą pusę
QUOTE(Stikline @ 2008 03 25, 16:07)
Tik kaži kiek teks kankintis prie PC kol kažką išpešiu bent į tą pusę
o kokia programa padeda kazka geresnio ispesti?
QUOTE(drugys333 @ 2008 03 25, 15:10)
o kokia programa padeda kazka geresnio ispesti?
Photoshopas
QUOTE(Stikline @ 2008 03 25, 16:13)
Photoshopas
butent koks? nes ju labai jau daug yra
iš tiesų visagalis PS .. Nd pasilikau subtilesnę foto, ši nebent ginklų reklamai
beje prie ND surašom ką naudojom foto gražinimui.. galiu parašyt kad šiai pvz buvo naudotas sillwio action'as , aišku šarpas.. bet kuriuo atveju nuotrauka turi būti techniškai kokybiška, kitaip pritempt bus nelabai lengva..
beje prie ND surašom ką naudojom foto gražinimui.. galiu parašyt kad šiai pvz buvo naudotas sillwio action'as , aišku šarpas.. bet kuriuo atveju nuotrauka turi būti techniškai kokybiška, kitaip pritempt bus nelabai lengva..