Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Zveri, puikus kadras būtų, jei ryškumo netrūktų... dar kiek patiesinčiau tada, pakarpyčiau simetriškai ir versčiau vertikaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 25, 11:15)
Sansara nesupratau aš Tavo foto  unsure.gif papasakok  smile.gif

na jei nesupratai, tai pasakojimas jos neišgelbės mirksiukas.gif nemėgstu šnekėt už nuotrauką, jei ji nešneka, tai vadinas nepataikiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 25, 11:33)
na jei nesupratai, tai pasakojimas jos neišgelbės  mirksiukas.gif nemėgstu šnekėt už nuotrauką, jei ji nešneka, tai vadinas nepataikiau  ax.gif

gal neprabudau dar vis mastau.gif .. kaip ten sakai.. nebūtinai kreipt į mano nuomonę dėmesį smile.gif .. gal ką kitą ji prakalbins.. palaukim ..

kaži bus šiandien daržovių ND už ką atiduot balsus ..pati tikrai nespėsiu unsure.gif ..gal teks nukelt dar savaitei g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 25 kovo 2008 - 11:38
QUOTE(westa @ 2008 03 25, 11:37)
kaži bus šiandien daržovių ND už ką atiduot balsus ..pati tikrai nespėsiu  unsure.gif ..gal teks nukelt dar savaitei  g.gif

Jei nėra už ką balsuot, galima visai to nedaryti rolleyes.gif
O siūlymo nukelti balsavimą motyvo nelabai supratau g.gif Čia kad tu nespėji? Ar kad nėra už ką balsuoti?

Tavo glamūras tikrai patiko thumbup.gif Geriausia iš visų glamūro bandymų, rodytų šitoje temoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 03 25, 11:45)
Jei nėra už ką balsuot, galima visai to nedaryti  rolleyes.gif
O siūlymo nukelti balsavimą motyvo nelabai supratau  g.gif Čia kad tu nespėji? Ar kad nėra už ką balsuoti?

Tavo glamūras tikrai patiko  thumbup.gif Geriausia iš visų glamūro bandymų, rodytų šitoje temoje  4u.gif

na jau tikrai ne todėl, kad aš nespėju.. tiesiog pamačiau, kad tik kelios foto.. tai turbūt yra priežasčių, jei tiek mažai darbelių. gal šventės? niekada nesiūlyčiau nukelt dėl to, kad pati nespėju doh.gif .. o laimėt ND iš dviejų foto net pati nenorėčiau.. ne to turbūt čia susirinkom? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 25, 11:49)
na jau tikrai ne todėl, kad aš nespėju.. tiesiog pamačiau, kad tik kelios foto.. tai turbūt yra priežasčių, jei tiek mažai darbelių. gal šventės? niekada nesiūlyčiau nukelt dėl to, kad pati nespėju  doh.gif .. o laimėt ND iš dviejų foto net pati nenorėčiau.. ne to turbūt čia susirinkom?  smile.gif

Tai kad nuotraukų 17 g.gif
http://public.fotki....omes/nd-darovs/
Juk atviruose ND tos daržovės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 03 25, 11:50)
Tai kad nuotraukų 17  g.gif
http://public.fotki....omes/nd-darovs/
Juk atviruose ND tos daržovės  smile.gif

uuuppps .. dabar galutinai įsitikinau, kad neišsimiegojau blush2.gif .. oi kaip šaunu!! reikia senam albumą panaikint .. kad tokiom va kaip aš tokių kvailų nesusipratimų nekiltų.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 25, 11:52)
uuuppps  .. dabar galutinai įsitikinau, kad neišsimiegojau  blush2.gif .. oi kaip šaunu!! reikia senam albumą panaikint .. kad tokiom va kaip aš tokių kvailų nesusipratimų nekiltų..  smile.gif

Aš ir galvoju, kiek ten anksčiau namų darbuose dalyyvavo žmonių, kad 17 foto mažai hihihi.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 03 25, 11:54)
Aš ir galvoju, kiek ten anksčiau namų darbuose dalyyvavo žmonių, kad 17 foto mažai hihihi.gif  biggrin.gif

o aš galvoju tiek daug norinčių buvo dalyvau ale tik du darbai.. viskas, einu kavos cool.gif
Atsakyti
Primieji mano ND"Glamour",tikiuosi nors i ta tema nuotraukos.?;D:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
labas dienas smile.gif
Su praėjusiom (praeinančiom) šventėm visus.

Pirmiausiai noriu padėkot visoms/visiems komentavusiems mano žiemos foto:
Jurgai, peppi, westai, Agniukei*, Smičiai, Gaziulkai, Peledikei, Degutei.
Daugelis pastebėjote, kad šarpo per daug - sutinku, šarpo dėjau laaabai daug persistengiau matyt. Natūroj nuotraukos buvo švelnios, be kontrasto, o man norėjosi daug kontrasto, daug aštrumo (su juo ir persistengiau).

Elina, patiko suniukas supynėse ir kompoziciškai, ir spalviškai, ir apskritai geras darbas smile.gif

Agniuke*, gera saldainių serija.

Getter, "Šviesos vaikas" labai patiko, nieko joje nekeisčiau.

ZverisKLP, antras Nemuno parko peizažas geriausiai žiūrisi, kompozicija tvarkinga ir akiai mielas vaizdas.

westa, neblogai nuglamūrinai, tik gal veidas kiek per baltas.

Atsakyti
QUOTE(toro @ 2008 03 25, 14:29)
Pirmiausiai noriu padėkot visoms/visiems komentavusiems mano žiemos foto:
Jurgai, peppi, westai, Agniukei*, Smičiai, Gaziulkai, Peledikei, Degutei.

Aš irgi komentavau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(drugys333 @ 2008 03 25, 14:10)
Primieji mano ND"Glamour",tikiuosi nors i ta tema nuotraukos.?;D:

Paprastos buitiškos foto. Labiausiai akį rėžia aplinka. Visai ne glamūrinė unsure.gif
Atsakyti