Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 03 25, 10:24)
bet tiek špakliaus jau senai besikroviau ant saves.. net ryškesnių lūpdažių neturiu  blush2.gif ..

iš špakliaus serijos pas mane totaliai nieko nėra lotuliukas.gif nesidažau aš...
todėl tektų viską piešt. šiaip tavo foto visai nejuokinga, ir stipri, tiesiog kai mačiau kitose nuotraukose tave, tai juokas iš persikūnijimo ima ir piktumo blush2.gif
Atsakyti
westa, idėja labai gera, bet vieną konstruktyvią pastabą turiu - ryškumo zona. man rodos glamūre Tavo abrozdėlio atveju reikėtų didelės ryškumo zonos, kad ne tik veidas, bet ir ranka būtų ryški. ir dar nagai ryškiai raudoni smile.gif
Atsakyti
Pirmosios Velykų dienos vakaras Nemuno regioniniame parke..

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 03 25, 10:33)
westa, idėja labai gera, bet vieną konstruktyvią pastabą turiu - ryškumo zona. man rodos glamūre Tavo abrozdėlio atveju reikėtų didelės ryškumo zonos, kad ne tik veidas, bet ir ranka būtų ryški. ir dar nagai ryškiai raudoni smile.gif

sutinku smile.gif .. nors kiek analizavau tikrai ne visose foto ta ryškumo zona didelė, bet šiame tai jo.. ale nagų va neturiu tokių ilgų ir dar raudonų blush2.gif

Sansara patikėk pas mane šiems Nd bus padaryta rekordiškai daug kadrų.. pačiai save fotografuot - baisiau nebūna.. bet kuriuo atveju ką pasilikau ND man pačiai labai patinka.. ir jei niekas nesupras, lai... cool.gif . tik dabar nedėsiu dar, palauksiu, kol kas nors dar įdės biggrin.gif
Atsakyti
Žvėriuk, nustebinai bigsmile.gif . pirmos dvi super. thumbup.gif
gal kiek pirmos kadravimą taisyčiau, apačios man truputį per daug. trečioji šabakštynu virto. nors tikiu, kad vaizdas buvo super rolleyes.gif užpavydėjau. aš vis svajojau, paaugs vaikas, eisiu rytais fotografuot... deja... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 25, 11:42)
Žvėriuk, nustebinai  bigsmile.gif . pirmos dvi super.  thumbup.gif
gal kiek pirmos kadravimą taisyčiau, apačios man truputį per daug. trečioji šabakštynu virto. nors tikiu, kad vaizdas buvo super  rolleyes.gif užpavydėjau. aš vis svajojau, paaugs vaikas, eisiu rytais fotografuot... deja... lotuliukas.gif

Ačiū už komentarą, tik čia vakaras buvo.. bet ryte manau buvo ne ką prasčiau, tik kad šventėm iki 4 val ryto, tai atsikelt be šansų buvo..
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 03 25, 11:08)
califroniagirl, visgi man čia ne glamour.. trūksta dažų  smile.gif .. na va sakykim ar tokią foto dėtum į kokią nors reklamą ar šiaip į žurnalą? čia aišku mano toks suoprotis.. tuoj įdėsiu savo glamour fantaziją.. tik nesijuokit  smile.gif

įdedu trumpam, įšimsiu  biggrin.gif
user posted image

Na, Westa, matau PS įvaldžius esi puikiai, bet ir šiaip kadras l.geras. Tobulėji ne dienom, o valandom.
Atsakyti
ačiū, Zveriuk .. man tavo nuotraukos irgi patiko.. šiek tiek tik prie ryškumo kabinčiaus, bet gal čia mano dar nepabudusios akys meluoja.. labiausiai pirma.. antra irgi patinka, bet kompozicija man kažkokia netaisyklinga gavosi.. medis krentantis iš kadro.. paskutinėj visko kiek per daug.. bet visumoj tai puiki atgaiva akims smile.gif
Papildyta:
dar Glamour, tik čia ne mano, deja smile.gif

user posted image

user posted image

jb glamour

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 25 kovo 2008 - 11:03
QUOTE(westa @ 2008 03 25, 11:54)
ačiū, Zveriuk .. man tavo nuotraukos irgi patiko.. šiek tiek tik prie ryškumo kabinčiaus, bet gal čia mano dar nepabudusios akys meluoja.. labiausiai pirma.. antra irgi patinka, bet kompozicija man kažkokia netaisyklinga gavosi.. medis krentantis iš kadro.. paskutinėj visko kiek per daug.. bet visumoj tai puiki atgaiva akims  smile.gif
Papildyta:

Matyt čia nuo tiesinimo kadro, kai patiesinu, dingsta ryškumas. Ir taip stengiaus kad nereiktų tiesinti, vistiek kai fotkinu truputėlį nukrypstu.. blush2.gif Reik dar treniruotis.
Atsakyti
Žvėriau, bet atspalviai tai rytiniai tokia. švelnu gražu smile.gif

mano vakarykštis pamatymas (dabar stengiuos aplinkoje ieškot kažko, turiu dar kelis kadrus, bet juos brandinu). turiu šį kadrą su idealesne kompozicija, bet įsimaišiusi mašina, man numuša idėja blush2.gif
"pesčiųjų zona".
user posted image
Atsakyti
Labai smagu, kad tokia gera tema rutuliojate. 4u.gif smile.gif
Man jusu nuotraukos atrodo tokios profesionalios. thumbup.gif
Pati pries savaite isigijau "muilinycia" Fuji 6500. Ir labai noriu ismokti fotografuoti. smile.gif Bet dar daug skaityti ir bandyti reiks. Labai sauniai jus su tais namu darbais sugalvojoje: planuoju skaityti visas temas ir bandyti atlikti visus buvusius namu darbus. pioneer.gif
Kad siek tiek paaugsiu biggrin.gif , ir jums parodysiu ax.gif , jei priimsite. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2008 03 25, 11:08)
Labai smagu, kad tokia gera tema rutuliojate.  4u.gif  smile.gif
Man jusu nuotraukos atrodo tokios profesionalios.  thumbup.gif
Pati pries savaite isigijau "muilinycia" Fuji 6500. Ir labai noriu ismokti fotografuoti.  smile.gif Bet dar daug skaityti ir bandyti reiks.  Labai sauniai jus su tais namu darbais sugalvojoje: planuoju skaityti visas temas ir bandyti atlikti visus buvusius namu darbus.  pioneer.gif
Kad siek tiek paaugsiu  biggrin.gif , ir jums parodysiu  ax.gif , jei priimsite.  4u.gif

priimsim žinoma .. lauksim su nuotraukom smile.gif

Sansara nesupratau aš Tavo foto unsure.gif papasakok smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 25 kovo 2008 - 11:16
Na vasugalvojau, nuemiau visus horizontus..

user posted image
Atsakyti