Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(drugys333 @ 2008 03 24, 20:07)
tiesa pasakius,net neisivaizduoju,ka turite omeni,gal galite duoti kokia foto pavyzdziu. smile.gif

na jei paskaitytum bent kelias paskutines temas, susidarytum vaizda, kokios foto cia keliamos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 03 24, 20:03)
O man labai patiko sita nuotrauka, saunuole  4u.gif Man net ir kabinetis prie jos nelabai norisi, padarei gera foto i savo kolekcija smile.gif

blush2.gif ačiū 4u.gif

Drugys333 užeik į BLOG'ą, paskaityk kelias prieš tai buvusias temas, prisižiūrėsi pakankamai pvz kokias nuotraukas čia keliam. Į nekokybiškas tiesiog nesinori žiūrėt net jei objektas ir įdomus schmoll.gif Čia visi nepiktai, kai šiek tiek pramoksi ir pradėti suprasti, pati/s pamatysi skirtumą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 03 24, 22:10)
na jei paskaitytum bent kelias paskutines temas, susidarytum vaizda, kokios foto cia keliamos  ax.gif

na kada turesiu daugiau laiko butinai perskaitysiu,ir tada apsilankysiu cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 24, 17:43)
o aš va nusistačiau tokius kriterijus.. jei foto mano akimis tinkama pvz kvepalų reklamai , tai bus glamour.. ar viršeliui kokio žurnalo hihihi.gif ... beje man ir jb visai glamour gali būti  smile.gif

pas mane puse mano šeimos iškritę.. kaži ar spėsiu daržoves pafotografuot  unsure.gif . visą praeitą savaitę fotografavau paprikas.. o va šiems ND , žiūriu gali laiko pritrūkt  unsure.gif ...

Getter  , Gaziulka parašė viską ką aš norėjau parašyt.. anyway, man foto patinka

nu va as ir svarsciau, ar jb glamour gali but - irgi nusprendziau, kad gali. O tavo kriterijus visai nieko, paprastas, bet uztikrintas, reikes bandyt savo pagal toki principa atsirinkt.

o paprikos ka ne darzoves? gali pasinaudot rezultatais mirksiukas.gif cia kazkaip ND tose 2 fototemose susidubliavo - paprikos/darzoves ir apsvietima lyg ir ten, ir ten zadejo nagrinet

Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 24, 20:53)

o paprikos ka ne darzoves? gali pasinaudot rezultatais mirksiukas.gif cia kazkaip ND tose 2 fototemose susidubliavo - paprikos/darzoves ir apsvietima lyg ir ten, ir ten zadejo nagrinet

nu jau apšišviečiau su tok paprikom, nebūtų labai sąžininga.. juolab, kad nelabai ten techniniai ND, daugiau sakyčiau.. improvizaciniai smile.gif
Atsakyti
Getter nuostabus darbas blush2.gif 4u.gif Norejau paklausti, ar naturaliai pagavai toki apsvietima, ar reikejo kiek prasyti pagalbos visogalio PS bigsmile.gif Klausimas nepiktibiskas, tiesiog noriu ivertinti savo galimybes doh.gif nepavyksta man tokius kadrus pagauti ir pamatyti verysad.gif doh.gif

Sveiki naujokai 4u.gif Prasom rodyti darbus 4u.gif kuo daugiau fotografosyte, tuo greiciau sisidraugausyte su fotoaparatu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 24 kovo 2008 - 22:18
QUOTE(Anasko @ 2008 03 24, 22:18)
Getter nuostabus darbas blush2.gif  4u.gif  Norejau paklausti, ar naturaliai pagavai toki apsvietima, ar reikejo kiek prasyti pagalbos visogalio PS bigsmile.gif  Klausimas nepiktibiskas, tiesiog noriu ivertinti savo galimybes doh.gif  nepavyksta man tokius kadrus pagauti ir pamatyti  verysad.gif  doh.gif

Ačiū 4u.gif Visiškai natūralus apšvietimas, vinjetė dėta tik kampuose, centrinis apšvietimas - visagalės saulės darbas biggrin.gif Skandinu ją kūdroje blush2.gif
Atsakyti
Visus su praėjusia visuotine kiaušinių švente 4u.gif Aš vis skaitau, bet kuo toliau, tuo blogiau jaučiuosi. Niekas nesigauna, tai kažkaip unsure.gif Ką glamūrinti neturiu (o ir nemoku tiek su PC dirbti), tai pabandžiau pagalmūrinau šunį, bet tai juk nesąmonė. Kriaušė atrodė lengviau, bet irgi niekas nesigauna. Tai kiaušinių net nebandžiau fotografuoti, nes nebesinorėjo sau nuotaikos gadintis.

Iš paskutinių nuotraukų tikrai užstrigo atmintyje Getter darbas smile.gif
Atsakyti
Sveiki, suuuper nauja ND tema thumbup.gif Labai idomu bus pamatyti visu bandymus.
Glamuor as suprantu ir portretas gali buti, ne tik visu ugiu, ar ne g.gif

Tiesa, sutinku su Sansara- Andriusos "glamuorinta" mergina, tai jau animacinis piesinukas, bet ne glamuoras schmoll.gif doh.gif
Bandziau kazka ispausti is "savo drauges" portreto... biggrin.gif Panaikinau keleta strazdaneliu blush2.gif , uzdejau "reduse noise" filtra ir uzdejau " defuse glow", po to sumazinus nuotrauka dar karta pakartojau "reduse noise" ir uzmeciau truputi sharpo...Tik va pamaliavot taip nemoku, kaip andriusa "padaze" mergina.
user posted image

Bet jei as ne i ta puse grybauju tai sakykit. Kita kart dazu daugiau uzmesim pries fotkinant biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 25 kovo 2008 - 08:08
califroniagirl, visgi man čia ne glamour.. trūksta dažų smile.gif .. na va sakykim ar tokią foto dėtum į kokią nors reklamą ar šiaip į žurnalą? čia aišku mano toks suoprotis.. tuoj įdėsiu savo glamour fantaziją.. tik nesijuokit smile.gif

įdedu trumpam, įšimsiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 25 kovo 2008 - 10:14
westa thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif man kiek highlights užkelti, norėtųsi ne tokio akinančio šviesumo, nes dabar skauda kiek. bet sumoje tai - liuks thumbup.gif ir iš kur pas žmonės tiek idėjų g.gif doh.gif aš nusprendžiau, kad esu totaliai neglamūrinė, vien akis suvienodinti kiek laiko praeitų, o dar nosies korekcija ir vsio takoje doh.gif o dar ant savęs pusės nematau "defektų", tai galvoju kaip čia išsisukti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 25, 10:21)
westa  thumbup.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif man kiek highlights užkelti, norėtųsi ne tokio akinančio šviesumo, nes dabar skauda kiek. bet sumoje tai - liuks  thumbup.gif ir iš kur pas žmonės tiek idėjų  g.gif  doh.gif aš nusprendžiau, kad esu totaliai neglamūrinė, vien akis suvienodinti kiek laiko praeitų, o dar nosies korekcija ir vsio takoje  doh.gif o dar ant savęs pusės nematau "defektų", tai galvoju kaip čia išsisukti  lotuliukas.gif

juokas jai smile.gif .. nu ir man, jei rimtai, juokas ima biggrin.gif .. vakar bandžiau visaip .. aišku Nd pasilikau kultūringesnį bandymą cool.gif .. čia jau buvo iš serijos - kas po ranka guli.. bet tiek špakliaus jau senai besikroviau ant saves.. net ryškesnių lūpdažių neturiu blush2.gif ..

dar keletas pavyzdžių

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 25 kovo 2008 - 10:31