Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 24, 16:40)
mano buvo taapetai, gamta ir alternatyvios erdves (pvz., plytos), bet nzn as nezinau. jau ri dienos sviesoj sian pameginau, nu kazkaip man gaunasi tiesiog geri, gan kokybiski portretai. jauciu, reik dar namuose bandyt su PS kzk padaryt, gal labiaau nes man i glamour, nes dabar man kazkaip nebeaisku pasidare, kuo skiriasi geras kokybiskas portretas nuo glamour, arba pvz nuotrauka grazios gamtos fone nuo glamour g.gif as tai prabaangos, kico kzk man juose pritruksta, nes mergina mano jauna, simpatiska, ir kazkaip labai sunku padaryt, kad butu vien isorinis spindesys - man vis atrodo, kad kaip glamour per daug vidinio grozio, charakterio matosi biggrin.gif

o aš va nusistačiau tokius kriterijus.. jei foto mano akimis tinkama pvz kvepalų reklamai , tai bus glamour.. ar viršeliui kokio žurnalo hihihi.gif ... beje man ir jb visai glamour gali būti smile.gif

pas mane puse mano šeimos iškritę.. kaži ar spėsiu daržoves pafotografuot unsure.gif . visą praeitą savaitę fotografavau paprikas.. o va šiems ND , žiūriu gali laiko pritrūkt unsure.gif ...

Getter , Gaziulka parašė viską ką aš norėjau parašyt.. anyway, man foto patinka
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 24, 16:40)
getter, centrine siuo atveju man nekliuna, prasminga atrodo. va ta erdve pirmam plane, iki tilto tureklu/tinklo pradzio kazkaip abejoniu kelia. ji tai tuscia ir beprasme, eitu nuotrauka nuo tureklu, kazkaip naturaliai isiremintu kadras, perspektyva tvirciau matytusi. bet ja pridengus lieka beveik kvadratas, kuris irgi neitin unsure.gif

QUOTE(westa @ 2008 03 24, 17:43)
Getter  , Gaziulka parašė viską ką aš norėjau parašyt.. anyway, man foto patinka

Dėkui 4u.gif bandžiau ir aš kirpti, bet ir man kvadratas nepatiko schmoll.gif tai palikau taip, man patinka ta natūrali šviesa per vidurį, už vaiko ir priekyje - tamsu, toks ryškus kontrastas...
Atsakyti
Getter, stipri foto su nuotaika ir idėja, apšvietimu įdomiu. man įspūdį paliko didelį, kadravimas kiek taisytinas, bet sumoje foto - ant sienos ir kuo greičiau. pavydžiu, kad ne mano kadras ax.gif
Atsakyti
Noreciau prisideti prie jusu wub.gif idomu butu suzinoti kokie nd.darbai siom 2 savaitems?gal ir as pabandyciau padalyvauyti ir atlikti juos mirksiukas.gif 4u.gif aisku,jei priimtumete. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 24, 18:03)
Getter, stipri foto su nuotaika ir idėja, apšvietimu įdomiu. man įspūdį paliko didelį, kadravimas kiek taisytinas, bet sumoje foto - ant sienos ir kuo greičiau. pavydžiu, kad ne mano kadras  ax.gif

Wow blush2.gif ačiū 4u.gif Kaip sakoma po žingsniuką po žingsniuką tobulėjimo link blush2.gif (čia taikau ne vien sau, bet visiems mums mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(drugys333 @ 2008 03 24, 18:13)
Noreciau prisideti prie jusu wub.gif idomu butu suzinoti kokie nd.darbai siom 2 savaitems?gal ir as pabandyciau padalyvauyti ir atlikti juos mirksiukas.gif  4u.gif aisku,jei priimtumete. cool.gif

Tai aišku junkis įkelk kelis savo darbelius čia, o tadu jau ir apie ND pakalbėsim biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 03 24, 20:42)
Tai aišku junkis įkelk kelis savo darbelius čia, o tadu jau ir apie ND pakalbėsim  biggrin.gif  4u.gif

o cia bet kokias foto kelti? ax.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(drugys333 @ 2008 03 24, 20:00)
o cia bet kokias foto kelti? :ax

Be abejo ne. Tuos kadrus, kuriais labiausiai didžiuojiesi ir kurie tau pačiai patinka
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 03 24, 15:47)
Kaip jums šviesos žaismas? Ar nekliūna centrinė kompozicija? Gal dar kokių komentarų?

"Šviesos vaikas"

user posted image

O man labai patiko sita nuotrauka, saunuole 4u.gif Man net ir kabinetis prie jos nelabai norisi, padarei gera foto i savo kolekcija smile.gif

Ir sveiki naujai prisijunge mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 03 24, 22:02)
Be abejo ne. Tuos kadrus, kuriais labiausiai didžiuojiesi ir kurie tau pačiai patinka

didziuojiuosi dazniausiai tais kadrais kurie buna pagauti netiketai,nes jie man asmeniskai buna patys graziausi ir originaliausi,kaip ir tose 2 foto kur ikeliau. smile.gif
Atsakyti
drugys333, na betkokių gal nereik. kelk tik tas, kurios tau atrodo pačios pačiausios viskuo: idėja, atlikimu, ryškumu, kadravimu ir t.t. doh.gif
dabar tik žinau, kaip atrodo tavo šuo, tačiau apie tavo foto gabumus negaliu nieko pasakyt gero iš šių foto blush2.gif
Atsakyti

Ir sveiki naujai prisijunge mirksiukas.gif
[/quote]
labas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 03 24, 22:04)
drugys333, na betkokių gal nereik. kelk tik tas, kurios tau atrodo pačios pačiausios viskuo: idėja, atlikimu, ryškumu, kadravimu ir t.t.  doh.gif
dabar tik žinau, kaip atrodo tavo šuo, tačiau apie tavo foto gabumus negaliu nieko pasakyt gero iš šių foto  blush2.gif

tiesa pasakius,net neisivaizduoju,ka turite omeni,gal galite duoti kokia foto pavyzdziu. smile.gif
Papildyta:
Sitokia tinka?
user posted image
Atsakyti