Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

man tai jau animacija primena tas andriuškos patobulintas portretas biggrin.gif
Atsakyti
Visus su šv. Velykom 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 23, 13:24)
man tai jau animacija primena tas andriuškos patobulintas portretas  biggrin.gif

a-ne? o kas čia nuorodas į jutubą buvo davęs? ten gal atvirkštinis procesas buvo rodomas ?mirksiukas.gif

o "dekoratyvinė kosmetika" - ne tapyba ir ne multikai? suprasi jus moteris..... blink.gif

jaučiuosi kaip tas senis šaltis iš multiko. tai vaikai, kas gi ta vasara, t.y. glamour?

p.s. realiai, su nekantrumu laukiu pirmųjų nuotraukų ND. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 03 23, 19:13)
a-ne? o kas čia nuorodas į jutubą buvo davęs? ten gal atvirkštinis procesas buvo rodomas  ?mirksiukas.gif

o "dekoratyvinė kosmetika" - ne tapyba ir ne multikai? suprasi jus moteris..... blink.gif

jaučiuosi kaip tas senis šaltis iš multiko. tai vaikai, kas gi ta vasara, t.y. glamour?

p.s. realiai, su nekantrumu laukiu pirmųjų nuotraukų ND. cool.gif

ne, viskas ok. galima ir pripiešti, ir nutrinti ką nereik, ir sumažint kur mažai ir pridėt kur reik. tik tavo mergina antroji gavosi plastikinė smile.gif na tokia kaip multikai kompiniai dabar būna. aš tą turėjau galvoje. kad ji multiaškinė tokia smile.gif net nereali, nežemiška moteris, o pieštinė. pripiešti reik mokėt, kad atrodytų natūraliai mirksiukas.gif
Atsakyti
as taip pat bandziau fotografuot ND, bet kzk neapsisprendziu - patalpoj vakare man buvo per prastas apsvietimas, toks ten ir glamuras, kai tamsu ir kontrasto truksta. Lauke irgi kzk nesamone - saltoka dabar, plius tas laukinis fonas man irgi i glamoura netempia. Kai prikalbinau modeli, lyg ir tinkama, tai su fonu susiprobleminau - koki jus ji isivaizuojat glamuro temai? paprasta vienspalvi, kad jokiu pasaliniu sofu nesimatytu ir pan? dAR TUREJAu ideja gal jungti du sluokslius paskui - kai fone koks grazus vaizdelis is siltu krastu g.gif

PS sitam kompe neturiu, tai dar nesiparinu, bandau gaut bent daugmaz tinkama zaliava apdirbimui
Atsakyti
Labas dienas, vakaras ar rytas.
Norėčiau prisijungti prie temos/forumo.
Ar priimsit? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmogus @ 2008 03 24, 02:20)
Ar priimsit? wink.gif

su malonumu priimsim 4u.gif junkis drąsiai
Atsakyti

Su šv.Velykom 4u.gif

Elina, 4u.gif diedukų portretai man labiau žiūrisi kur jie atskirai. Kur jie kartu, man trukdo žvilgsniai į skirtingas puses, nėra man jausmo, kad jie sėdi kartu. Ir aplinka labai mirga marga, manau jb būtų geriau 4u.gif . Taip pat močiutės portretą bandyčiau jb, nes fone tos spalvos labai rėžia akį. Bet žvilgsnis močiutės labai jaukus ir šiaip šis portretas man patinka. Dieduko portretas dar labiau patinka, ir spalvos geros.

Na ir sudėtingą temą turit apie glamūrą doh.gif , bet įdomią ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 23, 22:47)
ne, viskas ok. galima ir pripiešti, ir nutrinti ką nereik, ir sumažint kur mažai ir pridėt kur reik. tik tavo mergina antroji gavosi plastikinė smile.gif na tokia kaip multikai kompiniai dabar būna. aš tą turėjau galvoje. kad ji multiaškinė tokia smile.gif net nereali, nežemiška moteris, o pieštinė. pripiešti reik mokėt, kad atrodytų natūraliai  mirksiukas.gif
Tai vat gi kad neuztenka buti PS asu drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 23, 23:03)
as taip pat bandziau fotografuot ND, bet kzk neapsisprendziu - patalpoj vakare man buvo per prastas apsvietimas, toks ten ir glamuras, kai tamsu ir kontrasto truksta. Lauke irgi kzk nesamone - saltoka dabar, plius tas laukinis fonas man irgi i glamoura netempia. Kai prikalbinau modeli, lyg ir tinkama, tai su fonu susiprobleminau - koki jus ji isivaizuojat glamuro temai? paprasta vienspalvi, kad jokiu pasaliniu sofu nesimatytu ir pan? dAR TUREJAu ideja gal jungti du sluokslius paskui - kai fone koks grazus vaizdelis is siltu krastu g.gif

Baldai, aksomai, silkai, blizgios ir nebloizgios medziagos, kailiai, ivairios dazytos, tapetuotos sienos, gamta, kad ir laikrasciai! kad ir rusys! juk galima patalpinti "isciustyta" modeli, sukurt dideli kontrasto ispudi, taip dar labiau isryskinant glamuro ispudi. Mano manymu nereikia apsiriboti, tiesiog pralaisvint vaizduote ir ekspeimentuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmogus @ 2008 03 24, 02:20)
Ar priimsit? wink.gif

friends.gif Seniai jau reikėjo 4u.gif
Atsakyti
Kaip jums šviesos žaismas? Ar nekliūna centrinė kompozicija? Gal dar kokių komentarų?

"Šviesos vaikas"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 24, 11:38)
Tai vat gi kad neuztenka buti PS asu  drinks_cheers.gif

Papildyta:
Baldai, aksomai, silkai, blizgios ir nebloizgios medziagos, kailiai, ivairios dazytos, tapetuotos sienos, gamta, kad ir laikrasciai! kad ir rusys! juk galima patalpinti "isciustyta" modeli, sukurt dideli kontrasto ispudi, taip dar labiau isryskinant glamuro ispudi. Mano manymu nereikia apsiriboti, tiesiog pralaisvint vaizduote ir ekspeimentuoti smile.gif

mano buvo taapetai, gamta ir alternatyvios erdves (pvz., plytos), bet nzn as nezinau. jau ri dienos sviesoj sian pameginau, nu kazkaip man gaunasi tiesiog geri, gan kokybiski portretai. jauciu, reik dar namuose bandyt su PS kzk padaryt, gal labiaau nes man i glamour, nes dabar man kazkaip nebeaisku pasidare, kuo skiriasi geras kokybiskas portretas nuo glamour, arba pvz nuotrauka grazios gamtos fone nuo glamour g.gif as tai prabaangos, kico kzk man juose pritruksta, nes mergina mano jauna, simpatiska, ir kazkaip labai sunku padaryt, kad butu vien isorinis spindesys - man vis atrodo, kad kaip glamour per daug vidinio grozio, charakterio matosi biggrin.gif

getter, centrine siuo atveju man nekliuna, prasminga atrodo. va ta erdve pirmam plane, iki tilto tureklu/tinklo pradzio kazkaip abejoniu kelia. ji tai tuscia ir beprasme, eitu nuotrauka nuo tureklu, kazkaip naturaliai isiremintu kadras, perspektyva tvirciau matytusi. bet ja pridengus lieka beveik kvadratas, kuris irgi neitin unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 24 kovo 2008 - 16:41