Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Gal galit pasakyti kaip balinti dantis?
patarkit,bukit geri... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 03 23, 01:04)
man glamuras yra naturalumo antonimas. nežemiškos spalvos, nerealios kūno proporcijos ir pan. visa sunkioji fotošopo artilerija. barbės, ne - bratz tipažas. nežemiška, nepasiekiama.mano matymas
p.p.s. petį linkęs būčiau iš viso "trinti". jis apsunkina apačią, gadina skruosto, kaklo, krutinės liniją, formuojama sruoga.....ai, vat ėmiau, ir užtamsinau. iš kart pagerėjo.
Palik, juk reik pvz smile.gif
Mes matyt labai skirtingi, man nepatinka labai, primena stoti smile.gif labai atsiprasau as taip negraziai blush2.gif
bet man ne kiek nepanasu i VOGUE ar OFFICIEL turini, o pagal savokos aprasymus tai butent ten ir yra tas glamuras smile.gif
Mergaite buvo tokia, man tai atrodo pakankama, ka as is jos isdirbau atsiprasant...man ir taip grazi
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 23, 00:14)
Gal galit pasakyti kaip balinti dantis?
patarkit,bukit geri... ax.gif

svarbiauia PS nepersistengti (nebent toks tikslas ir yra). patartina padaryti sluoksnį funkcijų eilutje "Layer" paspausti dublicate layer. tuomet įjungus/išjungus sluosknį gerai matysis pakeitimo mastas. balinimo įrankis yra "dodge tool" (greitas klavišas "O") piktograma panaši į čiupą-čiupsą. dydis parenkamas pagal dantų dydį, intensyvumas 8-10 ir lėtai šaliname "apnašas". svarbu nepersistengti iki nenaturalumo. gali būti, kad toje vietoje rodoma "burn tool" (tokia sugniaužtos plaštakos piktograma) arba "spongle tool" (kempinė) - tada atsistojus ant tos piktogramos spaudžiame dešinį pelės klavišą ir renkamės čiupą-čiupsą...
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 03 23, 00:04)
man glamuras yra naturalumo antonimas. nežemiškos spalvos, nerealios kūno proporcijos ir pan. visa sunkioji fotošopo artilerija. barbės, ne - bratz tipažas. nežemiška, nepasiekiama.mano matymas:

user posted image

p.s. Getter, Grethenn - pasiruošęs ištrinti pirmu prašymu.
p.p.s. petį linkęs būčiau iš viso "trinti". jis apsunkina apačią, gadina skruosto, kaklo, krutinės liniją, formuojama sruoga.....ai, vat ėmiau, ir užtamsinau. iš kart pagerėjo.

Man čia- glamour
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 23, 00:17)
primena stoti  smile.gif

čia reik suprasti aliuziją į gatvinę prostitutę? matyt aš kaip dviratininkų klipe parodijuojamas ekscelencija el pase tekilos padauginau - nematau "stoties"....
PS daug galima spausti, bet iš š... vaško negausi (gink Dieve netaikau konkretiems pavyzdžiams). jei "žaliava" bloga - tai ir kiek besistengtum, Vogue nebus. jei fotkinta muiline su blykste kakton, arba iš viršaus ir ryškėja perspektyvos iškraipymai (a la ateivio galva), net ir neįgudęs žmogus jaus paddelką. ir sakys - kažkas čia ni to. net garsiajame Dove klipe tą mergaitę iš predžių grimavo, po to profesionaliai fotografavo ir tik po to su PS darė manipuliacijas. geram galutiniam rezultatui turi būti gera "zagatovkė". ir nušaukite mane iš karto, jei aš ne teisus: tokio stiliaus nuotraukoms ne kekvienas veidas tinka. pvz. aš savo veido neglamurinsiu (nors ir nelaikau savęs bjauriu). žinau, kad neatitinku tipažo ir žiūrėsiuosi nekaip. ir dėl to nesuku galvos. suku galvą, kur rasti tinkamą modelį ir kaip prikalbinti.
Atsakyti
o mes šiandien buvom svečiuose pas tokius diedukus. Jie man papozavo 4u.gif
Jokio glamour biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Gaila, kad tik televyką turėjau pasiėmusi, planavau orouoste fotkinti lėktuvis, nenuskilo, nes sutemo, užtat senukų namuose vietos su televyku pritrūko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 22 kovo 2008 - 23:43
Sveiki naktinetojai smile.gif
ziuriu i jusu glamurinius bandymus, idomu smile.gif
O ar gali buti glamuras suprantamas kazkaip taip? Nebutinai vaizduojant zmones... Ar cia stipriai ne i tema...?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 22 kovo 2008 - 23:48
QUOTE(Mylia @ 2008 03 23, 00:46)
Sveiki naktinetojai smile.gif

Nepatikėsi, prieš pusmetį aš tokį pat buteliuką fotkinau ir čia rodžiau biggrin.gif, atrodo, irgi su perliniais karoliais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 22 kovo 2008 - 23:48
QUOTE(Elina @ 2008 03 22, 23:48)
Nepatikėsi, prieš pusmetį aš tokį pat buteliuką fotkinau ir čia rodžiau biggrin.gif, atrodo, irgi su perliniais karoliais biggrin.gif

biggrin.gif
man jis pats "prabangiausias" is visu turimu pasirode biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 03 23, 01:41)
čia reik suprasti aliuziją į gatvinę prostitutę? matyt aš kaip dviratininkų klipe parodijuojamas ekscelencija el pase tekilos padauginau - nematau "stoties"....
PS daug galima spausti, bet iš š... vaško negausi (gink Dieve netaikau konkretiems pavyzdžiams). jei "žaliava" bloga - tai ir kiek besistengtum, Vogue nebus. jei fotkinta muiline su blykste kakton, arba iš viršaus ir ryškėja perspektyvos iškraipymai (a la ateivio galva), net ir neįgudęs žmogus jaus paddelką. ir sakys - kažkas čia ni to. net garsiajame Dove klipe tą mergaitę iš predžių grimavo, po to profesionaliai fotografavo ir tik po to su PS darė manipuliacijas. geram galutiniam rezultatui turi būti gera "zagatovkė". ir nušaukite mane iš karto, jei aš ne teisus: tokio stiliaus nuotraukoms ne kekvienas veidas tinka. pvz. aš savo veido neglamurinsiu (nors ir nelaikau savęs bjauriu). žinau, kad neatitinku tipažo ir žiūrėsiuosi nekaip. ir dėl to nesuku galvos. suku galvą, kur rasti tinkamą modelį ir kaip prikalbinti.
Butent i gatvine prostitute, nors tu ka smile.gif
Kad is s.. nebus ne s.. tai suprantu. Mano nuotrauka, kaip mienejau visiska padjelka, muiline, namu salygos, bet tos mergaites bjauria nelaikau, kaip ir minejau, man ji ir taip grazi. uz tat ir glamoorinau ja ir dar paglamoorinsiu po fotosesijos su geresniu fotoaparatu, jei kas nors pavyks. Bet nors tu ka, nerieciu nosies, bet tai kas padaryta, man geriau mano smile.gif
neisizeidziau nei as nei tu, taip? mes tiesiog kitaip suvokiam smile.gif
Atsakyti
Su Šventėmis! Su Atgimimu! Su nauju impulsu kūrybai!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 23 kovo 2008 - 07:31
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 23, 00:50)

neisizeidziau nei as nei tu, taip? mes tiesiog kitaip suvokiam smile.gif

būtent drinks_cheers.gif jei visi matytų vienodai, girdėtų vienodai ir mąstytų vienodai - nebūtų tiek krypčių ir ieškojimų. būtų kaip Šiaurės Korėjoje. jei muzika - tai odė partijai. jei fotografija ar portretas - tai Visų Mylimas, Prilygstantis Saulei Tautų Tėvas Ir Lyderis biggrin.gif

džiaukimės, kad taip nėra. (o mergina išties graži, okie glamūrinimai nesugadins biggrin.gif ).
Atsakyti