Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 03 22, 21:25)
ta ir turejau galvoje mirksiukas.gif parasiau be kableliu, taip gavosi kad ne taip supratai, Grethen smile.gif
Atsiprasau 4u.gif Taip ir buna per internetini bendravima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 03 22, 18:14)
Bandžiau glamūrinti  blush2.gif 

Cia as, deja ne auto, apart to kad fotkinta su blykste ir nebalinti dantai kokie dar pastebėjimai būtų?

provokuojantis klausimas.... pastabas apie save išgirsti ko gero taip pat skaudu, kaip ir apie vaiką. esame tokie, kokie esame. glamour - tokie, kokie norime būti. mano variantas:

user posted image

tikiuosi nepyksti už nedidelę intervenciją.
Atsakyti
Andriuska, man tas tarpuakis su nosim kur susieina per daug jau lygus smile.gif.. kažkiek gal švelniau reikėjo smile.gif kita vertus ir foto ne ypač dėkinga ..

Getter, teks perfotografuot smile.gif smile.gif

o man galvos skausmas jau darosi šitie ND.. vis nesugalvoju nieko originalaus.. galvoju reik ir man iš kokio popieriaus skrybėlę išsilankstyt biggrin.gif
Atsakyti
Dar vienas pabandymas, tik su spalvota, bet tokia pacia sena nuotrauka smile.gif
user posted image
tik kiek suprantu turi daugiau tvisketi spindeti viskas, daugiau prabangos, daugiau kuno ir pan...
Papildyta:
QUOTE(andriuska @ 2008 03 22, 22:26)
Tai kad cai jau man tapyba primena smile.gif

Papildyta:
O maniske dabar ziuriu tai i lavona panasi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 22 kovo 2008 - 20:58
na visos manipuliacijos su PS - tapyba (įrankiai juk dauguma teptukai mirksiukas.gif )

paklausė žmogus, kas ne taip išskyrus tą ir tą. na vietoj to, kad rašyčiau, jog dešinė akis ryškiai mažesnė už kairę, fone esanti antra galva ir t.t. it pan. per 5 min. pabandžiau nupaištyti. mano priešvelykinėm užpiltom akim žiūrint šis variantas per porą žingsnių arčiau glamuro....

visą dieną bandžiau besisvečiuojančią giminaitę prikalbinti būt modeliu - nesutiko. dar liko trys išeiginės paieškom. bet jaučiu, kad visi prisiėdę tingės... o gaila.

o.k. linksmų švenčių. grįžtu į šeimą.

p.s. Grethenn - stulbinančio grožio mergina tavo nuotraukoje. o vat sofos kampas, suknelės gabalas - netinka.
Atsakyti
Grethen, iki pilno glamuro, man trukdo kilimas, ar kas ten apacioje mirksiukas.gif o siaip visai nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 22, 20:54)
Grethen, iki pilno glamuro, man trukdo kilimas, ar kas ten apacioje mirksiukas.gif  o siaip visai nieko 4u.gif

Pridėsiu, kad dar ryškumo trūksta.. akys šiuose ND turi spindėti ..
Atsakyti
Aciu uz pastabas 4u.gif Meginsiu taisyt, labai jau tingejos ta kilima "nuimineti" smile.gif
Atsakyti
Pasitaisau smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 03 22, 20:26)
provokuojantis klausimas.... pastabas apie save išgirsti ko gero taip pat skaudu, kaip ir apie vaiką. esame tokie, kokie esame. glamour - tokie, kokie norime būti. mano variantas:

user posted image

tikiuosi nepyksti už nedidelę intervenciją.

Uuuuu Andriuška išbalinai man dantus thumbup.gif lotuliukas.gif šiaip man čia jau perdaug biškuka glamūro g.gif
Kažkas komentavo, kad blizga tai aš buvau parašius kad buvo naudota vidinė blykstė (tiesiai į veidą) todėl toks ir blizgesys biggrin.gif

Bandysiu kitą sav auto blush2.gif radau patalpas, reikia tik kad kas išdažytų flirt.gif reikia gi gaziojes biggrin.gif

Grethen smagus bandymas, man labai trūksta gyvos spalvos, kontrasto ir spindesio, bet modeliukas nerealus wub.gif
Atsakyti
man glamuras yra naturalumo antonimas. nežemiškos spalvos, nerealios kūno proporcijos ir pan. visa sunkioji fotošopo artilerija. barbės, ne - bratz tipažas. nežemiška, nepasiekiama.mano matymas:

user posted image

p.s. Getter, Grethenn - pasiruošęs ištrinti pirmu prašymu.
p.p.s. petį linkęs būčiau iš viso "trinti". jis apsunkina apačią, gadina skruosto, kaklo, krutinės liniją, formuojama sruoga.....ai, vat ėmiau, ir užtamsinau. iš kart pagerėjo.
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 03 23, 00:09)
Grethen smagus bandymas, man labai trūksta gyvos spalvos, kontrasto ir spindesio, bet modeliukas nerealus  wub.gif
Modeliukas smarkiai padailintas smile.gif
O as kiek suprantu neturi but kontrasto didelio, net gi negali, spindesys nebent rubuose, aplinkoj ir akyse hihihi.gif bet glamooras pagal dabartini laikemti savoka, atspindinti "isciustinyma", ne butinai didele prabanga.
Jei ne taip galvoju, taisykit prasau 4u.gif
Atsakyti