Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 03 22, 14:42)
O butina siuolaikini?  unsure.gif
Negalima imituoti senu laiku? Seni apredai, kailiai, perlai, juk glamuras prasidejo hollywoode 30metais.
Bet cia kaip nuspresite smile.gif

Papildyta:
Kalbedama apie kailius ir perlus turejau ne savo pvz omeny biggrin.gif Nebandyta vaizduoti senove, tiesiog klasika smile.gif

O kad spalvota geriau atrodytu net neabejoju, bet fotografuota buvo su nustatymu j/b  unsure.gif Dariau su fotoshopu

Anasko kaip suprast tavo pasakyma "man atrodo link glamuro kokiu 50 metu " ? smile.gif

kurioj vietoj ps jus randate ta glamura??? noriu ir as pabandyti su senom fotkem, ale nerandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 03 22, 15:30)
kurioj vietoj ps jus randate ta glamura??? noriu ir as pabandyti su senom fotkem, ale nerandu ax.gif

Na konkrečios f-jos nėra "glamūras". Čia jau PS pilotažas vos ne aukštasis smile.gif šiandien žiūrėjau pamokėles kaip daroma, tai uch...Reikės pabandyt ir man..tik nžn ar gausis...
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 03 22, 16:30)
Cia buvo ideti linkai, vienu is ju pasinaudojau smile.gif
http://www.youtube.c...feature=related
viskas letai ir aiskiai isdestyta, tik man 2ju layeriu neprieikia, persviesta foto gavos. tai jau kas kam tinka smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Stikline @ 2008 03 22, 16:52)
Na konkrečios f-jos nėra  "glamūras". Čia jau PS pilotažas vos ne aukštasis smile.gif šiandien žiūrėjau pamokėles kaip daroma, tai uch...Reikės pabandyt ir man..tik nžn ar gausis...
Jei yra pamokeles tai viskas kuo puikiausiai gausis! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 22, 13:42)
Anasko kaip suprast tavo pasakyma "man atrodo link glamuro kokiu 50 metu " ? smile.gif
Grazuole man ten ne siuolaikine mirksiukas.gif kaip tu parasei tikrai is seno holivudo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 22, 18:45)
Grazuole man ten ne siuolaikine mirksiukas.gif kaip tu parasei tikrai is seno holivudo mirksiukas.gif
Aa.. zinoma smile.gif
Zodziu supratau, tema - siuolaikinis glamuras ir nesistenkt kur aliuzijos i praeiti hihihi.gif
Atsakyti
Bandžiau glamūrinti blush2.gif

Cia as, deja ne auto, apart to kad fotkinta su blykste ir nebalinti dantai kokie dar pastebėjimai būtų?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 22, 17:08)
Zodziu supratau, tema -  siuolaikinis glamuras ir nesistenkt kur aliuzijos i praeiti  hihihi.gif
schmoll.gif nesutinku biggrin.gif kur parasyta kad tema suolaikinis glamuras bigsmile.gif manau kuo ivairesnes bus foto tuo idomiau.

Getter veidas blizga mirksiukas.gif be to man cia labiau portretas, o glamura as isivaizduoju su didesniu kuno kiekio kadre bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 22, 18:38)
Getter veidas blizga mirksiukas.gif be to man cia labiau portretas, o glamura as isivaizduoju su didesniu kuno kiekio kadre bigsmile.gif

Nemažai mačiau glamūrinių portretų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 22, 19:38)
schmoll.gif nesutinku biggrin.gif  kur parasyta kad tema suolaikinis glamuras bigsmile.gif  manau kuo ivairesnes bus foto tuo idomiau.
Tada bravo, tokio ir tikejausi atsakymo bigsmile.gif

Bet rasei kad 50 metu iki glamuro ax.gif
o as manau, kad dabar 78 metai NUO glamuro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 22 kovo 2008 - 18:16
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 22, 19:15)
Bet rasei kad 50 metu iki glamuro  ax.gif 
o as manau, kad dabar 78 metai NUO glamuro  biggrin.gif

O man pasirodė, kad rašė, jog foto traukia link 50-tųjų metų glamūro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 22, 20:51)
O man pasirodė, kad rašė, jog foto traukia link 50-tųjų metų glamūro  g.gif
Gal as tiesiog ne taip supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 22, 18:51)
O man pasirodė, kad rašė, jog foto traukia link 50-tųjų metų glamūro  g.gif
ta ir turejau galvoje mirksiukas.gif parasiau be kableliu, taip gavosi kad ne taip supratai, Grethen smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 22 kovo 2008 - 19:27