Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(marakeš @ 2008 03 18, 17:08)
westa, man pirma dėl to ir nepatinka. nes ryškus objektas susilieja su neryškiais. vienužo, aš dar pasmardinsiu čia, kitądien smile.gif

smardink smardink... smile.gif šaunu, kad mokais mirksiukas.gif .. toks ir tikslas.. tik visų nerodyk, pasilik ND smile.gif

Elina pirmoj vėl panelytę savo įspraudei į rėmus.. bent jau alkūnei būtum palikus.. ir labai norisi akytę matyt .. antroj man visai nepatinka tas matomas lango rėmas ..
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 18, 17:03)
Bandau žaist natūralia dienos šviesa unsure.gif

o vat prisipazink, kiek kadru padarei fotografuodama, ta prasme is kiek kadru isrinkai situos du kaip geriausius mirksiukas.gif ?

westa, nepastebejai savo suniuko unsure.gif ?
as taip laukiau tavo komentaro...jei nepatiko tai irgi rezk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 18 kovo 2008 - 17:26
QUOTE(peppi @ 2008 03 18, 18:26)
o vat prisipazink, kiek kadru padarei fotografuodama, ta prasme is kiek kadru isrinkai situos du kaip geriausius mirksiukas.gif ?

28 blink.gif . Pirmieji nepavyko dėl nustatymų, kiti va tokie gavosi, iš jų išrinkau man patikusius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 03 18, 17:26)

westa, nepastebejai savo suniuko unsure.gif ?
as taip laukiau tavo komentaro...jei nepatiko tai irgi rezk smile.gif

kokio šuniuko? g.gif .. kažką praleidau jaučiu .. g.gif .. einu ieškot
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 18, 17:28)
28 blink.gif . Pirmieji nepavyko dėl nustatymų, kiti va tokie gavosi, iš jų išrinkau man patikusius blush2.gif

o kiek laiko uztrukai spaudinedama mygtuka mirksiukas.gif
Atsakyti
tai dar nedaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 17:29)
kokio šuniuko? g.gif .. kažką praleidau jaučiu .. g.gif .. einu ieškot

1 psl ax.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 03 18, 17:30)

ei radau bigsmile.gif . mano kliackas wub.gif .. man graži foto.. kadruotė patinka, va fonas tai nelabai.. apšvietimas geras .. o man žiūrisi ir Lomo ir ne cool.gif kaži ne subjektyvi aš ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 03 18, 18:29)
o kiek laiko uztrukai spaudinedama mygtuka mirksiukas.gif

smile.gif neilgai, gal 10 min, mažoji į lauką plėšėsi, snigt pradėjo, nebenorėjo prie lango kiurksot smile.gif
Atsakyti
Bandysiu pakomentuoti visas sios dienos foto unsure.gif :

Latoya :
Man patiko tai,kad priekyje namai sviesus, gale tamsus, lb idomiai atrodo.
Nepatiko kad tiek daug dangaus,as noreciau maziau dangaus ir daugiau namu..
Ir kaip dauguma sake,truksa ryskumo.
O antroji pataisyta man lb patiko,ir antroj jau net dangaus nekirpciau smile.gif

Luoke:
Katinas - man jis per daug ispaustas. Kazkaip ir smakras ir virsus nukarpyta per daug.

Debeseliai, kaip ir debeseliai biggrin.gif

Tvora,spygliai... na man pirmiausiai kai pamaciau foto,zvilgsnis krito i ta rysku kamiena per viduty ir is kart pagalvojau,kokia sulieta ir ka cia nori parodyt.. o tik poto pamaciau tuos spyglius... tad.. nzn,arba karpyt,kazkaip kitaip fotkint...

Anasko:
Laiptai - pirmoj kaip siule kirpciau apaciostruputi. man dar dangus maise. antra foto nepatiko, nes teko galva lauzyti hihihi.gif ne specialiai,o kazkaip pamacius foto galva verciasi... biggrin.gif

Jurga :
kriause mano akim gerai ir techniskai, i abi temas pataikytum 4u.gif
Grazios spalvos, man seselis netrukde kazkaip.

Peppi:
Pirmiausia man labai maiso tie bruksniai ant zemes, nu tikrai man jie lb demesi nukreipia biggrin.gif
O siaip superine nuotraukele.. antra man labiau patiko...

Marakes:
Pirmojoj foto zvilgsnis tiesiai krenta i centra,o ten susilieje,kaip ir kazas sake,reik paieskoti pagrindinio tasko.
Antroji man patiko,ir erdve, ir spalvos. Tik durnas dalykas kliudo,toks siuksles ant stalo nuo ju.
Trecios noretusi tiesesnes.

Elina :
Pirma visai nieko,tik truksta erdves.. truputi nukapota...
antra........ nepatiko,nes viska sugadino tas langas.. tokia is akrto buitine...

lyg pakomentavau visas kurias buvau praleidus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 17:32)
ei radau  bigsmile.gif . mano kliackas  wub.gif .. man graži foto.. kadruotė patinka, va fonas tai nelabai.. apšvietimas geras .. o man žiūrisi ir Lomo ir ne  cool.gif kaži ne subjektyvi aš ?  smile.gif

manau, kad subjektyvi biggrin.gif
ko jums tas fonas kliuva visiems g.gif
man visai gerai tos dvi linijos ziurisi...
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2008 03 18, 17:37)
smile.gif  neilgai, gal 10 min, mažoji į lauką plėšėsi, snigt pradėjo, nebenorėjo prie lango kiurksot smile.gif

tada vsio jasna smile.gif
skubi mirksiukas.gif
pamegink kada nors viena daikta pasiemusi, pvz darzove biggrin.gif ir valanda pyskink, vaiksciok aplink ja is visu pusiu, keisk fona, keisk darzoves padeti, padaryk 200-300 kadru ir tada atrink pora paciu geriausiu mirksiukas.gif

dabar matau, kad tu tiesiog neisivaziuoji...
Atsakyti
Agniukė, šiukšlės paliktos tyčia. kad nebūtų taip sterilu
Atsakyti