Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 03 21, 22:19)
Nu va, nespejau prisesti, kaip pradeda terorizuoti su mano neisgydoma liga nuo interneto doh.gif  Varau daryti vaizda kad nesergu  angel_sadangel.gif

sergi blush2.gif ir aš sergu, ir visi mes sergame biggrin.gif tik reik prisipažint.
Aš Sansara, aš sergu priklausomybę nuo Mokomės fotografuoti skyrelio lotuliukas.gif paplokim.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 21, 23:24)
ne , nu Zveri, mes gi tik kartą susitikę buvom, o tu iš karto taip  pažiūrėt ... blush2.gif  biggrin.gif

yra kūdroj arba kitoj temoj yra  mirksiukas.gif

Na antrą susitikimaą galim bandyt organizuot, man labai fain tokia linksma kompanija ir nuotraika iš kart pasitaiso. Be to žiauriai jau pabodę tie visi darbiniai snukeliai susirūpinę.. blush2.gif Beje tavo"PepperNude" anoj temoj labai mane užkabino. Superinis darbelis. jei kažkiek lengvai pakoreguot :ant sienos į miegamajį smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 21, 22:28)
sergi  blush2.gif ir aš sergu, ir visi mes sergame biggrin.gif tik reik prisipažint.
Aš Sansara, aš sergu priklausomybę nuo Mokomės fotografuoti skyrelio  lotuliukas.gif paplokim.
lotuliukas.gif clap.gif As, Anasko sergu ta pacia priklausomybe lotuliukas.gif clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 21 kovo 2008 - 22:34
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 21, 22:28)
Na antrą susitikimaą galim bandyt organizuot, man labai fain tokia linksma kompanija ir nuotraika iš kart pasitaiso. Be to žiauriai jau pabodę tie visi darbiniai snukeliai susirūpinę.. blush2.gif Beje tavo"PepperNude" anoj temoj labai mane užkabino. Superinis darbelis. jei kažkiek lengvai pakoreguot :ant sienos į miegamajį smile.gif thumbup.gif

ačiū , Zveriuk smile.gif .. ten dar kelios yra, tokios aštresniu kampu, sakyčiau smile.gif ..o susitikimą būtinai pasidarysim, visgi kurpiu mintį kada dieną, kai tik kažkiek šilčiau susibėgt..pradžiai smile.gif
QUOTE(Anasko @ 2008 03 21, 22:32)
lotuliukas.gif  clap.gif As, Anasko sergu ta pacia priklausomybe lotuliukas.gif  clap_1.gif

visi mes čia ligoniai
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 21, 22:20)
Anasko, auklėt reik  smile.gif
verysad.gif reikia. Tik ten vynas nusimato bigsmile.gif alc.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 21, 22:35)
Tik ten vynas nusimato bigsmile.gif alc.gif

a ką ir nuo to priklausomybė? anuka, greit prisipažink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 21, 22:38)
a ką ir nuo to priklausomybė? anuka, greit prisipažink  smile.gif

topsecret.gif kam taip garsiai rasyti smile.gif
Atsakyti
Labaryta pradingeliai 4u.gif

Sena foto su canon muiline,tik truputi paglamoorinau, ar link teisybei einu?
user posted image
Atsakyti
Grethen- man atrodo link glamuro kokiu 50 metu mirksiukas.gif tik ka dar padaryciau spoga ar ten apgamas ant desinio skruosto uzkloninciau ir ant kairio irgi kazkas yra smile.gif
Atsakyti
Grethen man patinka bigsmile.gif su kokia programa glamurinai? gal tik spalvoto noretusi.
Atsakyti
šiuolaikinį glamūrą aš įsivaizduoju ne j/b
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 22, 15:17)
šiuolaikinį glamūrą aš įsivaizduoju ne j/b
O butina siuolaikini? unsure.gif
Negalima imituoti senu laiku? Seni apredai, kailiai, perlai, juk glamuras prasidejo hollywoode 30metais.
Bet cia kaip nuspresite smile.gif

Papildyta:
Kalbedama apie kailius ir perlus turejau ne savo pvz omeny biggrin.gif Nebandyta vaizduoti senove, tiesiog klasika smile.gif

O kad spalvota geriau atrodytu net neabejoju, bet fotografuota buvo su nustatymu j/b unsure.gif Dariau su fotoshopu

Anasko kaip suprast tavo pasakyma "man atrodo link glamuro kokiu 50 metu " ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 22 kovo 2008 - 13:43