Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 03 21, 22:02)
žinai, gerai kad suvalgė.. tema tai D-A-R-Ž-O-V-Ė-S  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Neee, juk yra atkartojimo tema su kriauše ax.gif Aš jai norėjau pafotkint.
Atsakyti
Nezinau kaip jums, o man labai malonu matyti musu skyrelio narius tarp geriausiu smile.gif ax.gif o tarp savaites geriausiu is vis super 4u.gif Vadinasi talentai buvo atkasti bigsmile.gif ar kaip ten pirmam puslapyje parasyta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 03 21, 22:08)
Neee, juk yra atkartojimo tema su kriauše  ax.gif Aš jai norėjau pafotkint.

aaa, o galvojau ech kaip čia taikliai pastebėjau hihihi.gif neišdegė cool.gif

Anasko, tu čia ką turi omeny mastau.gif ..beje ten kažkas žino tavo paslaptį ir net kas pas tave bus biggrin.gif

va Zveriuką pamačiau.. norėjau jį pagirt , kad sudalyvavo Namų darbuose.. šaunuolis !!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 21 kovo 2008 - 22:13
QUOTE(Sansara @ 2008 03 21, 17:11)
šiandien aš glamūrinu namus, ryt glamūrinsiu kiaušinius, poryt antį keptą teks apetitiškai paglamūrinti ir dar švenčių stalą.  doh.gif  o po to prisivalgius tiek glamūrinių skanėstų, galėsiu ir pati kadran lįsti ir po to reiks tikrai didelio meistriškumo nuglamūrinti švenčių pėdsakus nuo kaikurių vietų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na aciu uz gera kalambura smile.gif Ziauriai nuotaika pakilo... O as irgi tinginiauju.. Isvaziuojam ryt i kaimo sodyba prie upes ir ezero... pabrakonieriausim truputeli ir baliuks nusimato, gal kas kokiu darzoviu atsiveš..
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 21, 22:12)

-Anasko, tu čia ką turi omeny mastau.gif ..

--beje ten kažkas žino tavo paslaptį ir net kas pas tave bus  biggrin.gif

-tai kad paziurek i savaites geriausius darbus mirksiukas.gif
-- doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 21, 22:16)
-tai kad paziurek i savaites geriausius darbus mirksiukas.gif

aa , žinai, kai su šuniais taip išeinu, tai nelabai ir džiaugiuos.. va mano šiknos išeitų į geriausias, tada džiaugčiaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 21, 23:18)
aa , žinai, kai su  šuniais taip išeinu, tai nelabai ir džiaugiuos.. va mano šiknos išeitų į geriausias, tada džiaugčiaus  smile.gif

Šiknos?? O tu kiek ju turi?
Atsakyti
Nu va, nespejau prisesti, kaip pradeda terorizuoti su mano neisgydoma liga nuo interneto doh.gif Varau daryti vaizda kad nesergu angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 21, 22:18)
Šiknos?? O tu kiek ju turi?

a kiek reik biggrin.gif ... cielas tris turiu lotuliukas.gif

Anasko, auklėt reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 21, 22:18)
aa , žinai, kai su  šuniais taip išeinu, tai nelabai ir džiaugiuos.. va mano šiknos išeitų į geriausias, tada džiaugčiaus  smile.gif

O jos jau kudroje bigsmile.gif begu balsuoti, nes toje temoje nepatogu man rasyti komentarus, bet tavo siknos, visom siknom siknos bigsmile.gif Labai patiko, viskas ir seseliai ir forma
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 21, 23:20)
a kiek reik  biggrin.gif ... cielas tris turiu  lotuliukas.gif

Anasko, auklėt reik  smile.gif

Nieko sau g.gif Pažiūrėt galim? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 21, 22:21)
Nieko sau g.gif Pažiūrėt galim? blush2.gif

ne , nu Zveri, mes gi tik kartą susitikę buvom, o tu iš karto taip pažiūrėt ... blush2.gif biggrin.gif

yra kūdroj arba kitoj temoj yra mirksiukas.gif
Atsakyti