Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(marakeš @ 2008 03 21, 15:42)
a ko čia taip išmirė visi naujokai? smile.gif masinis genocidas smile.gif

visi ND daro .. Glamūrinas biggrin.gif
Atsakyti
o glamūras bendriems namų darbams ar išrinktiesiems? ax.gif
Atsakyti
Glamūras - turintiems slaptažodį.. bet iki jo dar 2 sav laiko, pakankamai rodymui savo darbų ir dalyvavymui daržovių ND. manau per 2 sav galima įrodyt, kad slaptažodžiui žmogus pasiruošęs
Atsakyti
šiandien aš glamūrinu namus, ryt glamūrinsiu kiaušinius, poryt antį keptą teks apetitiškai paglamūrinti ir dar švenčių stalą. doh.gif o po to prisivalgius tiek glamūrinių skanėstų, galėsiu ir pati kadran lįsti ir po to reiks tikrai didelio meistriškumo nuglamūrinti švenčių pėdsakus nuo kaikurių vietų lotuliukas.gif lotuliukas.gif

glamūras tipo "išrinktiesiems" su passw. tačiau mėginti gi niekam neuždrausta. galima čia įkelt bandymus, tikrai pakomentuosim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 21, 17:11)
šiandien aš glamūrinu namus, ryt glamūrinsiu kiaušinius, poryt antį keptą teks apetitiškai paglamūrinti ir dar švenčių stalą.  doh.gif  o po to prisivalgius tiek glamūrinių skanėstų, galėsiu ir pati kadran lįsti ir po to reiks tikrai didelio meistriškumo nuglamūrinti švenčių pėdsakus nuo kaikurių vietų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

glamūras tipo "išrinktiesiems" su passw. tačiau mėginti gi niekam neuždrausta. galima čia įkelt bandymus, tikrai pakomentuosim  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu spindes viskas pas jus biggrin.gif

Elina man patiko tavo bandymai, tik va jau cia paminetas seselis pirmoje, lyg du smakrai butu. ir per tamsios, na nieko naujo nepasakiau smile.gif

Dejavu laivelis patiko zydrumu, melynumu, banga, ir tai kad dangus su vandeniu beveik susiliejes, na spalvos panasios. Pritariu Sansarai, desineje visko per daug, bet cia jau turbut, laivelio nebeperkelsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 21, 16:11)
šiandien aš glamūrinu namus, ryt glamūrinsiu kiaušinius, poryt antį keptą teks apetitiškai paglamūrinti ir dar švenčių stalą.  doh.gif  o po to prisivalgius tiek glamūrinių skanėstų, galėsiu ir pati kadran lįsti ir po to reiks tikrai didelio meistriškumo nuglamūrinti švenčių pėdsakus nuo kaikurių vietų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

glamūras tipo "išrinktiesiems" su passw. tačiau mėginti gi niekam neuždrausta. galima čia įkelt bandymus, tikrai pakomentuosim  ax.gif

Sansara, siūlau pagrindą darbui ksakant pasiruošt iki Velykų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu Anasko! Ir man labai patiko šis tavo darbas.

Kaip smagu, tiek daug naujų idėjų mokymuisi thumbup.gif . Aš taip pat už apšvietimo nagrinėjimą 4u.gif .
Ir džiaugiuosi, kad atkartojimų ND neužrakinti smile.gif .

QUOTE(Grethenn @ 2008 03 20, 15:58)
Mtau kad kazkas negerai.. tik nesuprantu kas, reiktu jusu pagalbos. Per mazai edves, per mazai kontrasto? Per daug pilka?  blink.gif
user posted image

Man trukdo tas šviesus daiktas tarp modelių, ir ryškumo daugiau norisi. Kažkur blaškosi žvilgsnis ir ties niekur nesustoja... unsure.gif

QUOTE(Elina @ 2008 03 20, 19:23)

Ryškumo labai trūksta.
Patiko paparacinės tavo foto smile.gif . Galėtum fotoreportere dirbti smile.gif . Ir įdomi ta, kurioj TB su šuniuku thumbup.gif - patiko.

QUOTE(dejavu @ 2008 03 20, 23:34)
kadangi savo limito dar neviršijau įmetu vieną foto komentavimui:
user posted image

patinka spalvos ir ta ramybė 4u.gif . Neturiu prie ko prikibti. Kontrasto nedidinčiau, nes čia šitaip labai gerai.
Atsakyti
hmm hmm jei leisite įsiterpti ... smile.gif .. bene visi kiaušus dažot? g.gif
Atsakyti
aš tai šiaip tinginiauju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 21, 21:24)
aš tai šiaip tinginiauju smile.gif

marš daržovių fotografuot smile.gif
Atsakyti
Surijo mano manekenus vaikai blink.gif Vyras nupirko kriaušių, lyg ir susitarė, kad vieną man paliks. O mažius ėmė ir surijo, net neplautą unsure.gif O buvau nusiteikus pafotkint šnd vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 03 21, 21:54)
Surijo mano manekenus vaikai  blink.gif  Vyras nupirko kriaušių, lyg ir susitarė, kad vieną man paliks. O mažius ėmė ir surijo, net neplautą  unsure.gif O buvau nusiteikus pafotkint šnd vakare  smile.gif

žinai, gerai kad suvalgė.. tema tai D-A-R-Ž-O-V-Ė-S biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti