Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(dejavu @ 2008 03 21, 01:34)
kadangi savo limito dar neviršijau įmetu vieną foto komentavimui:
user posted image
Grazu, labai geras dangaus ir juros santykis, laivelis vietoj.
Tik man noretusi siek tiek kontrasto tarp juros ir dangaus, bet yra kaip yra smile.gif

Papildyta:
O koks yra nuotrauku limitas? unsure.gif kad neisismaginciau...
Atsakyti
dėkoju už komentarus 4u.gif
QUOTE(Degutė @ 2008 03 20, 23:52)
Ta pačia kryptinm matau dar vieną plaukiantį laivelį, katerį kokį gal  bigsmile.gif Ir banga pirmam plane paįvairina jūrą.
Labai mėgstu tokias foto  ax.gif

nzn kur tu kitą laivelį matai smile.gif. Nieko ten daugiau nėra.

QUOTE(Grethenn @ 2008 03 21, 00:51)
Grazu, labai geras dangaus ir juros santykis, laivelis vietoj.
Tik man noretusi siek tiek kontrasto tarp juros ir dangaus, bet yra kaip yra smile.gif

Papildyta:
O koks yra nuotrauku limitas?  unsure.gif  kad neisismaginciau...

orginalioj foto kontrastas yra gan ryškus, aš ją pašviesinau, pašvelniniau spalvas.

buvo tartasi kad limitas 3 nuotraukos per dieną, nes jei daug prideda, sunku susekti kur kas ir jas pakomentuoti.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 21, 00:56)

nzn kur tu kitą laivelį matai smile.gif. Nieko ten daugiau nėra.

Yr wink.gif debesiuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirksiuke @ 2008 03 20, 22:32)

Dar kartą siūlau skaityti šita postą :"Perki ne tik fotoaparatą, perki visą sistemą (fotoaparatą, objektyvus, blykstę), todėl rinkis pagal savo poreikius ir pagal kišenę. Vardas yra tik vardas už kurį moki pinigus. Reikia rinktis ne vardą, o konkretų modelį.

O apie kokį fotoaparatą eina kalba? Veidrodinį? Kiek pinigu žadi skirti fotoaparatui? Kam jis bus naudojamas?"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 21 kovo 2008 - 07:10
Labas rytas,
Elinut, as visgi glamura isivaizuoju kitaip. Spalvota, ''nuslifuota'', sviesu. Tavosios nuotraukos per tamsios. Bet saunuole, kad bandai mirksiukas.gif nes as neprisiruosiu.....

Dejavu, fainas laivelis, ir melynumas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 20, 20:37)
Kažko tylu unsure.gif . Westa, ar tavo MB taip pat suskystėja prieš mažus šuniukus lotuliukas.gif

O man TB nesuskystėjęs atrodo, o kaip tik rimtas. Tipo, paėmė šuniuką, išdėstė savo namų taisykles ir dabar žiūri lyg klausdamas: "ar mes vienas kitą supratom?" thumbup.gif

QUOTE(dejavu @ 2008 03 20, 23:34)

Ir vėl nuostabu 4u.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 03 21, 00:57)
Yr wink.gif debesiuose smile.gif

Oi kaip vandenyje ieškojau antro laivelio lotuliukas.gif O debesyse tikrai yra. Super pastabumas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rida_R: 21 kovo 2008 - 08:44
dejavu, labai miela foto. tokia relaksacinė, raminanti thumbup.gif patiko.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 20, 23:34)

na gal kiek per daug veiksmo dešinėj. g.gif norėtųsi arba bangą, arba bent paukščius perkelt kairėn, kaip atsvarą, nes akis visai nenuklysta kairėn g.gif bet sumoj, man labai patinka...

Elina, man TB irgi nesuskystėjęs. už kaklo paėmęs ciuckį taip, kad suprastų, kas čia šeimininkas... todėl to, ką parašei nematau.
Atsakyti
Dejavu Kadangi norejau rasyti ta pati ka ir Sansara, todel tik su ja sutinku 100% tik dar kas man apsunkina desine puse, tai debesies nusileidimas desineje link juros. O taip visumoje patiko, ir net labai. smile.gif
Atsakyti
dejavu graži, miela akiai foto.. patinka jos galimos transformacijos.. uždengus bangą jūra tampa rami rami , visiškas štilius, o atidengus ji vėl atgyja smile.gif.. pagal nuotaiką smile.gif
Atsakyti
Kadangi dejavu nuotraukos trūkumus jau kaip ir išsakė...daugiau kadangi neturiu ką pridurti, belieka pagirti smile.gif relaksuojanti foto..gera žiūrėti.
Atsakyti
a ko čia taip išmirė visi naujokai? smile.gif masinis genocidas smile.gif
Atsakyti