Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2008 03 20, 19:23)
Kur dingot? g.gif  Glamour bandot? Aš šeimyną išleidau į treniruotes, "draugę" papuošiau, pabandžiau. Bet nepatinka unsure.gif ( nebemoku auto)

Elina, mano manymu, glamūrinės fotografijos, kokybiškos, išlaižytos, iščiustytos. Jos niekada nebus miglotos, neryškios, nuklydusiu fokusu.
Man tavo idėja patinka. Pirmojoj foto sakyčiau geresnis kadravimas. Antrojoj labai jau negražiai atrodo kirpta per kaklą. Pirmojoj foto negražus šešėlis po smakru, tokio stiliaus foto to neturėtų būti. Antrojoj baltos spalvos balansas netikęs. Balta suknelė tapo melsva. Šviesumo, ryškumo, fokuso!
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 20, 20:51)
. Šviesumo, ryškumo, fokuso!

Jei paspausit Ctrl ir F5, mėlyna- pataisyta. Bet šiaip tiesa, nėra fokuso, šešėliai verysad.gif ...Reikės ryt bandyt, be blykstės
Atsakyti
Kažko tylu unsure.gif . Westa, ar tavo MB taip pat suskystėja prieš mažus šuniukus lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
nu kad ne smile.gif .. o prieš tokį kaip tavo tikrai 100 proc, kad ne smile.gif .. jam kudloti nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 20, 21:38)
nu kad ne  smile.gif .. o prieš tokį kaip tavo tikrai 100 proc, kad ne  smile.gif .. jam kudloti nepatinka  biggrin.gif

Kiaula tongue.gif . Gražus mano meškiukas, tik banto neįrišau tongue.gif . Reiškias tik mano diedui gauruočiukai patinkai unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 20 kovo 2008 - 20:45
laba.ruošiuosi pirkt skaitmenini fotoaparata.olimpus,canon,pentax.gal kas žino,kokia firma geriau?
Atsakyti
QUOTE(mirksiuke)
laba.ruošiuosi pirkt skaitmenini fotoaparata.olimpus,canon,pentax.gal kas žino,kokia firma geriau?

Perki ne tik fotoaparatą, perki visą sistemą (fotoaparatą, objektyvus, blykstę), todėl rinkis pagal savo poreikius ir pagal kišenę. Vardas yra tik vardas už kurį moki pinigus. Reikia rinktis ne vardą, o konkretų modelį.

O apie kokį fotoaparatą eina kalba? Veidrodinį? Kiek pinigu žadi skirti fotoaparatui? Kam jis bus naudojamas?
Atsakyti
QUOTE(toro @ 2008 03 20, 23:10)
QUOTE(mirksiuke)

Perki ne tik fotoaparatą, perki visą sistemą (fotoaparatą, objektyvus, blykstę), todėl rinkis pagal savo poreikius ir pagal kišenę. Vardas yra tik vardas už kurį moki pinigus. Reikia rinktis ne vardą, o konkretų modelį.

O apie kokį fotoaparatą eina kalba? Veidrodinį? Kiek pinigu žadi skirti fotoaparatui? Kam jis bus naudojamas?

fotooparatas bus naudojamas kaip ir paprastai :)buiti.man nepatinka muilines,kokibe prasta.neblogas atrodo OLIMPUS-560
Atsakyti
mirksiuke, jeigu tau nesvarbi nei firma, nei tiksliai zinai, ka ir kaip nori fotografuoti, ir nenori pasikonsultuoti del konkreciu techniniu dalyku, siulyciau vis delto pavartyt sia tema - http://www.supermama...?...73794&st=48 Nenoriu varyti, bet si vadinasi - mokomes fotografuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
kadangi savo limito dar neviršijau įmetu vieną foto komentavimui:

user posted image
Atsakyti
Dejavu, ką tik ją nužiūrėjau photosig thumbup.gif Man labai patinka, ypač spalva wub.gif

Elina, patiko labai TB su šuniuku thumbup.gif Patinka linijų ir šešėlių žaismas wub.gif Šauniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 20, 23:34)
kadangi savo limito dar neviršijau įmetu vieną foto komentavimui:
user posted image

bigsmile.gif pasakysiu, kad labai fainai. Ramu, gera žiūrint. Gražios spalvos. Ta pačia kryptinm matau dar vieną plaukiantį laivelį, katerį kokį gal bigsmile.gif Ir banga pirmam plane paįvairina jūrą.
Labai mėgstu tokias foto ax.gif
Atsakyti