Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 20, 14:21)
Smiltis, as tai uz susitikima (planuojam buti nuo sestadienio vakaro iki antradienio lyg g.gif ), gal dar vakare su vyru pasiaiskinsiu, kokios ten galimybes susitikt bus, ir pasakysiu. Tiesa, as tai labiau pafotkint noreciau susitikt, ne tik kavos rolleyes.gif

tai gal vakare susirašom į AŽ mirksiukas.gif Galim ir fotografuot, bet čia turbūt labiau nuo oro priklauso unsure.gif

Elina, aš dar kol kas už spalvas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 20 kovo 2008 - 14:49
QUOTE(westa @ 2008 03 20, 13:06)
bet tik kada nors ir prisistatau  cool.gif

drinks_cheers.gif

is tokiu reklaminiu lietuvisku fotostudiju manau yra Ciklopas, pataisykite jei klystu bet ten praktiskai visi potretai glamuriniai g.gif
http://www.ciklopas.com/

Labradoriuke, tavo az perpildyta, as noriu slaptazodzio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 20, 15:45)
Elina, vagi kaimyną turi gražų.. beliko pro plyšį nutaikyt momentą  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Tikrai simpatukas wub.gif . O tvoros gabaliukas man patiko unsure.gif blush2.gif , tokia tikra paparacinė foto. Beje, jis nematė, kad fotkinu, taikėsi savo šunį fotografuoti biggrin.gif . Juokinga, nes maniau, kad be manęs kaime nieks daugiau nefotkina, išeinu su savo televyku, ogi žiūriu sūnus tupi, kažką stebi, kaimynas...Ir visi su fotikais smile.gif . Ech, pavasaris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 20, 16:26)
Va sita man faina, tikrai paparacine nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti
Mtau kad kazkas negerai.. tik nesuprantu kas, reiktu jusu pagalbos. Per mazai edves, per mazai kontrasto? Per daug pilka? blink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 20 kovo 2008 - 16:01
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 20, 16:58)
Mtau kad kazkas negerai.. tik nesuprantu kas, reiktu jusu pagalbos. Per mazai edves, per mazai kontrasto? Per daug pilka?  blink.gif

Man tai negerai fone kažkoks išdegęs plotas, jis labai trugdo. man dar šiek tiek dešiniau norėtųsi daugiau erdvės, bet nelabai daug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 20 kovo 2008 - 16:19
QUOTE(Stikline @ 2008 03 20, 18:19)
Man tai negerai fone kažkoks išdegęs plotas, jis labai trugdo. man dar šiek tiek dešiniau norėtųsi daugiau erdvės, bet nelabai daug smile.gif
Jo tas plotas (saules apsviestas) net susilileja su nosies bliku, toks neaiskus g.gif
Atsakyti
Elina, antra foto thumbup.gif ir su nuotaika, ir kokybiška, ir įdomi wink.gif

grethen, didelis šviesus plėmas už nugaros pasiima visą dėmesį, juolab kad personažams trūksta ryškumo ir kontrasto. būtų neutralus fonas ir didesnis ryškumas būtų, ir švaresnė foto smile.gif
Atsakyti
Palikau ploto desineje, tikrai geriau smile.gif O tas juodas remas matyt per sunkus ..
user posted image
Papildyta:
Beje, man labai patinka glamuro tema 4u.gif
Pirma karta meginsiu daryti ND ir taip gerai uztaikiau ant fainos temos biggrin.gif
Tik greiciausiai nieko nepavyks, nes reikia tam nemazai patirties
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 20 kovo 2008 - 16:44
grethen, fokusas nugrybavęs abiejose smile.gif norisi didesnio aštrumo, kontrastingumo. juk natūralus apšvietimas, išnaudok jį.
Atsakyti
Kur dingot? g.gif Glamour bandot? Aš šeimyną išleidau į treniruotes, "draugę" papuošiau, pabandžiau. Bet nepatinka unsure.gif ( nebemoku auto)

user posted image

user posted image
Atsakyti
Elina, pirmoji tamsi , antroji mėlyna o ir ryškumo trūksta unsure.gif unsure.gif
Atsakyti