Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 03 20, 13:01)
dejavu, tai tavo auto kur tamsus toks, įdėtas į photosig mačiau, tai būtent ir naudotas tas konrtažūrinis apšvietimas?  g.gif aš vis pamiršdavau paklaust, kaip apšvietinėjai  g.gif kur buvo lempa ir kokia?  g.gif

ten šiaip turėtų būti šoninis apšvietimas, manau. Nuo žvakės smile.gif. Žvakę rankose laikiau.
Atsakyti
50-tųjų Glamour smile.gif jei tikėt internetu

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

šita kokia smile.gif

user posted image

Elina, bliamba nu gi turi savo draugę smile.gif)) kas dar per klausimas ką glamūrint.. smile.gif

Peppi
, ne visai į patį Vilnių važiuojam unsure.gif .. nelabai išeis unsure.gif .. bet tik kada nors ir prisistatau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 20 kovo 2008 - 13:09
QUOTE(westa @ 2008 03 20, 14:06)

Elina, bliamba nu gi turi savo draugę smile.gif)) kas dar per klausimas ką glamūrint..  smile.gif
[b]

Eik tu, man ta draugė jau atsibodo, nebefotogeniška kažkokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 20, 13:09)
Eik tu, man ta draugė jau atsibodo, nebefotogeniška kažkokia doh.gif

nu tai nuglamūrinsi irnesakyk.gif smile.gif

ar tai galima būtų skaityt glamūru?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 20 kovo 2008 - 13:17
parasysiu ir cia:

cia yra ikelta mano naujos fotosesijos nuotraukos. Siek tiek nude, bet kitam stiliuje Palikau ir praeitas nuotraukas. Labai laukciau komentaru. Parasykit i AZ ir atsiusiu slaptazodi.

http://public.fotki....uke/fotosesija/
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 20, 13:06)
ten šiaip turėtų būti šoninis apšvietimas, manau. Nuo žvakės smile.gif. Žvakę rankose laikiau.

blink.gif
vadinasi blogai prisimenu doh.gif
aš žvakės net neprisimenu ten buvus doh.gif atsiprašau. ax.gif kitą k. pirma pasižiūrėsiu prieš klausiant blush2.gif

westa, man glamūras ta koja.
Atsakyti
Man kol kas tas glamuras, paprastai kalbant, yra reklama. Grazi, isblizginta foto, su graziu modeliu. Iki kico netgi. Nesiekiama per zvilgsni ar dar ka atskleisti turtinga modelio vidini pasauli. Nepriekaistinga techniskai. nEbutinai zmogus, gali buti kosmetika, sokoladas, kzk prabangos prekes. su vaikais visai nesisieja. Apie sviesa Andriuska gerai parases buvo. sikart siulyciau nebesiplesti iki glamour nude smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 03 20, 01:01)
o kokių pavyzdžių dar radai?

nu zinok, as labai nemandrai ieskau, i google ivedu "Glamour" ar pan, ir meta. Sita pvz, cia ne vien zmoniu maciau - http://www.glamurno.com/

Smiltis, as tai uz susitikima (planuojam buti nuo sestadienio vakaro iki antradienio lyg g.gif ), gal dar vakare su vyru pasiaiskinsiu, kokios ten galimybes susitikt bus, ir pasakysiu. Tiesa, as tai labiau pafotkint noreciau susitikt, ne tik kavos rolleyes.gif

QUOTE(andriuska @ 2008 03 20, 09:19)
na, beliko modelį susirasti ir dalyvauti. juk ne pomidorai, iki nenusipirksi g.gif

bliamba, būtų geras oras - pasiūlyčiau a la plenerą padaryti: susirasti/nusisamdyti modelį (kadangi nuogybių nereiktų, kainuotų tikrai nedaug, o gal ir iš viso nieko; juk skaito šią skiltį ir nefotografuojančios "supermamytės", kurios norėtų tūrėti gerų ir įdomių nuotraukų)) ir pasitreniruoti, pažiūrėti kaip kam pavyks, aptarti, pasidalinti idėjomis. o dabar? nebent indor daryti. žinojau vieną studijėlę, kurią nebrangiai galima buvo išsinuomoti. bet ji begėdiškai maža. ten vos penki žmonės tilptų....

man labai thumbup.gif ideja, ir gal net ta studijele tiktu - nemanau, kad marios ten musu galetu/noretu eit g.gif Bet as pvz studijose niekada nefotkinus, apie studijine sviesa nieko nenusimanau, tai man reiketu kad butu bent veinas, kuris kazkiek gaudosi

rytine kava, klausei kur pasiskaityti apie diafragma, islaikyma ir kt bazinius dalykus, tai pirmame temos puslapyje yra nuoroda i puiku musu bloga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 20 kovo 2008 - 14:45
naujausia tema įdomi, bet kol kas iš šono pažiūrėsiu, tikrai nesu pasiruošus tokiem ND.

o dabar biški...reklamos
parduodu. gal kas susidomės. jei atsirastų iš temos norinčių pirkt, nuleisiu kainą 4u.gif
Atsakyti
Truputį nuo glamour temos, jei galima unsure.gif . Labai juokas paėmė. Nuotraukos tikrai nepozuotos, priimkit jas kaip paparacines. Pavadinčiau "Užkratas". Sūnus kaip sūnus, bet kaimyną su fotiku pamačiau pirmą kartą lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

Įkeliu spalvotą, nes kelintą kartą nebepasirenku ko noriu, spalvų ar J/B unsure.gif . Patarkit, kuri geriau žiūrisi 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 20 kovo 2008 - 14:39
Elina, kazkas ten vyksta tarp jusu su kaimynais lotuliukas.gif Tai tu juos pro plysi, tai jie... biggrin.gif Siaip as dazniausiai, kai foto padaryta naturaliom salygom ir spalvos gerai atrodo, nesipjauna tarpusavyje ir nesiekiama kzk specialaus efekto, esu linkusi palikti spalvota (taip ir su tavo)
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 20, 14:26)
Truputį nuo glamour temos, jei galima unsure.gif . Labai juokas paėmė. Nuotraukos tikrai nepozuotos, priimkit jas kaip paparacines. Pavadinčiau "Užkratas". Sūnus kaip sūnus, bet kaimyną su fotiku pamačiau pirmą kartą lotuliukas.gif

Man spalvota labiau patiko,tiesiog naturali.
O del kaimyno tai lb juokinga lotuliukas.gif
Ziurek kad jis saves cia nerastu lotuliukas.gif
Atsakyti
Elina, vagi kaimyną turi gražų.. beliko pro plyšį nutaikyt momentą bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

man spalvota patiko irgi
Atsakyti