Man kol kas tas glamuras, paprastai kalbant, yra reklama. Grazi, isblizginta foto, su graziu modeliu. Iki kico netgi. Nesiekiama per zvilgsni ar dar ka atskleisti turtinga modelio vidini pasauli. Nepriekaistinga techniskai. nEbutinai zmogus, gali buti kosmetika, sokoladas, kzk prabangos prekes. su vaikais visai nesisieja. Apie sviesa Andriuska gerai parases buvo. sikart siulyciau nebesiplesti iki glamour nude
QUOTE(westa @ 2008 03 20, 01:01)
o kokių pavyzdžių dar radai?
nu zinok, as labai nemandrai ieskau, i google ivedu "Glamour" ar pan, ir meta. Sita pvz, cia ne vien zmoniu maciau -
http://www.glamurno.com/
Smiltis, as tai uz susitikima (planuojam buti nuo sestadienio vakaro iki antradienio lyg
), gal dar vakare su vyru pasiaiskinsiu, kokios ten galimybes susitikt bus, ir pasakysiu. Tiesa, as tai labiau pafotkint noreciau susitikt, ne tik kavos
QUOTE(andriuska @ 2008 03 20, 09:19)
na, beliko modelį susirasti ir dalyvauti. juk ne pomidorai, iki nenusipirksi
bliamba, būtų geras oras - pasiūlyčiau a la plenerą padaryti: susirasti/nusisamdyti modelį (kadangi nuogybių nereiktų, kainuotų tikrai nedaug, o gal ir iš viso nieko; juk skaito šią skiltį ir nefotografuojančios "supermamytės", kurios norėtų tūrėti gerų ir įdomių nuotraukų)) ir pasitreniruoti, pažiūrėti kaip kam pavyks, aptarti, pasidalinti idėjomis. o dabar? nebent indor daryti. žinojau vieną studijėlę, kurią nebrangiai galima buvo išsinuomoti. bet ji begėdiškai maža. ten vos penki žmonės tilptų....
man labai
ideja, ir gal net ta studijele tiktu - nemanau, kad marios ten musu galetu/noretu eit
Bet as pvz studijose niekada nefotkinus, apie studijine sviesa nieko nenusimanau, tai man reiketu kad butu bent veinas, kuris kazkiek gaudosi
rytine kava, klausei kur pasiskaityti apie diafragma, islaikyma ir kt bazinius dalykus, tai pirmame temos puslapyje yra nuoroda i puiku musu bloga