Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Smiltis @ 2008 03 20, 09:22)
[Žodžiu dirbam:

1. ND - daržovės vis dar tęsiasi
2. Glamour
3. Apšvietimo šoninio ir kontaržūrinio pvz.
4. Kompozicijos atkartojimas Pascal Renoux Kriaušė

Kiekvienas turi teisę pasirinkti ką nori ir ko nenori daryti  mirksiukas.gif Ar 3 ir 4 nusistatom kokius terminus, ar neverta  g.gif

gal nusistatom kokį terminą 1-2 savaites, kurį būtų galima pratęsti, žiūrint kaip viską spėsim nes jei visai be jokio termino gali nusitęsti į labai toli.
dėl atkartojimų, tikriausiai reikia albumą susikurti, kur įdėti šitą kriaušę, nes pasimes ji forume, ten galėtume savo bandymus dėti ir komentuoti.

kontražūras, kai pagrindinis apšvietimo šaltinis yra už fotografavimo objekto. Gana sudėtingas, bet įdomus. Gražios šviesos aureolės gaunasi. Gal kas žinote anglišką pavadinimą (backlighting?) Radau kelis pavyzdėlius:
1
2
3

o apšvietimui nzn gal reikia albumo su užraktu, gal kas vaikus modeliais ims.

Atsiprašau, kad dar neišsiunčiau straipsnelio, po kelių val. išsiųsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 20 kovo 2008 - 11:34
veido retušavimas su PS
portreto retušavimas
glamūrinimas

filmukas apie glamūrinimą su PS
filmukas apie makiažą su PS
yourtube užduokit glamour with PS ar panašiai. rasit 101 filmuką ir dar kelis smile.gif
Atsakyti
Labai ačiū 4u.gif

Dar klausimas. Ar gali būti glamūro autoportretas? biggrin.gif ir ar gali dalyvauti neturintys slaptažodžio? g.gif
Atsakyti
Ar tai jau galetu buti glamuras?
ikeliu trumpam, jau gal ir matyta, man kazkas panasaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latoya: 20 kovo 2008 - 12:03
QUOTE(Stikline @ 2008 03 20, 11:43)
Labai ačiū  4u.gif

Dar klausimas. Ar gali būti glamūro autoportretas? biggrin.gif ir ar gali dalyvauti neturintys slaptažodžio?  g.gif

manau, kad gali, kodėl gi ne.. svarbu, kad glamour

latoya jei tai kaip pavyzdys ND, tai man čia nebūtų glamuor.. tai turi būti kažkas super spindinčio, net nežinau kaip paaiškint.. ir su vaikais aš kažkaip sunkiai sieju šią temą g.gif .. nebent nemačiau pavyzdžio kokio.. beje gal kas visgi rado kokių ne portretų pavyzdžių?

įdėsiu dar trumpam savo vakarykštį glamour .. sukurpiau greit iš to ką turėjau po ranka smile.gif .. ne pavyzdinis , bet aš kažkaip va tokio tipo pateikimą įsivaizduoju.. tik užrašo nereik, ir kokybė aišku daug geresnė turi būti..

autoglamour smile.gif

user posted image

papasakokit kaip jūs įsivaizduojat temą??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 20 kovo 2008 - 12:05
glamouras ir vaikai nesiderina smile.gif bent jau visur taip rašo knygose... kad vaikams veido korekcijos ir t.t. neleistina. bet čia nuo požiūrio priklauso mirksiukas.gif kaip ir visur
Atsakyti
gavau nuomone ir istryniau, aciu, cia ne joks ne pavyzdys, man siaip idomu, konkreciai issiaiskinti, kas tas glamuras - spalvos, oda - spindinti, kas dar?
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 20, 11:31)
gal nusistatom kokį terminą 1-2 savaites, kurį būtų galima pratęsti, žiūrint kaip viską spėsim nes jei visai be jokio termino gali nusitęsti į labai toli.

backlighting

Aš irgi taip galvoju, be to neverta užsiciklinti vienoj vietoj. Susisteminam žinias, padarom pavyzdžius ir važiuojam toliau. Manau atsiras tada užduotys kur irgi bus galima visa tai panaudot smile.gif Dėl pakartojimo, kadangi tai kaip ir nereikalauja kažkokio labai didelio pasiruošimo, netgi sakyčiau savaitės užtenka. Bet manau čia aptarsim pabandžius kažką daryt, eigoje .

Panašu kad backlighting g.gif

Dėl albumų pritariu drinks_cheers.gif

QUOTE(westa @ 2008 03 20, 12:01)
tai turi būti kažkas super spindinčio, net nežinau kaip paaiškint..

reklaminio, prabangaus, kičinio netgi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 20 kovo 2008 - 12:10
sukūriau katalogą atkartojimams čia
šio ND atlikimo terminas iki kovo 28 d. (jei nespėjam, pratęsiam dar savaitei).

Išsiunčiau straipsnelį, smiltis tau pluginą irgi išsiunčiau, jei dar kas ko negavote - rašykit.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 20, 13:57)
sukūriau katalogą atkartojimams čia
šio ND atlikimo terminas iki kovo 28 d. (jei nespėjam, pratęsiam dar savaitei).

Išsiunčiau straipsnelį, smiltis tau pluginą irgi išsiunčiau, jei dar kas ko negavote - rašykit.

ir man jei gali 4u.gif raimarom@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 20, 13:01)

autoglamour  smile.gif

user posted image

papasakokit kaip jūs įsivaizduojat temą??

westa, man liux. Tikrai glamour bigsmile.gif . Kokia tu graži wub.gif . Aš tik skaitau, kol kas neįsivaizduoju temos g.gif . Man gal V.V. nuotraukytės būtų glamour, bet ji neglamourina g.gif . Nežinau dar...neįsivaizduoju nuo ko pradėt. Vaikų neglamourinsi, šuns irgi ne, diedo- ne unsure.gif . Gal prabangų pavadėlį? biggrin.gif
Atsakyti
dejavu, tai tavo auto kur tamsus toks, įdėtas į photosig mačiau, tai būtent ir naudotas tas konrtažūrinis apšvietimas? g.gif aš vis pamiršdavau paklaust, kaip apšvietinėjai g.gif kur buvo lempa ir kokia? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2008 03 20, 12:58)
Gal prabangų pavadėlį? biggrin.gif

kodėl gi ne lotuliukas.gif bendradarbiai mano vyro piniginę glamūrine išvadino kartą doh.gif pavadėlį nuglamūrint irgi būtų nelengva. įsivaizduoju jau sagtelę su pripieštu švytėjimu kaip saulės lotuliukas.gif
Atsakyti