tai čia kas liko
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 17, 13:33)
Degute, nelabai supratau naktinio kiaušinio užmanymo, jei jau ieškojai kažko įdomesnio, reikėjo tai daryti drąsiau, nes dabar kaiušinis tamsus ir foto nelabai įdomi. Jei norėjai tiesiog nufotografuoti kaiušinį juodam fone, tai aš citriną fotografavau dienos metu prie normalaus apšvietimo.
ne, norėjau naktį juodame fone dieną fotkinau baltam
QUOTE(dejavu @ 2008 03 17, 18:25)
spalvos aiškios, ypač geltona. bet pats vaizdelis man nelabai - kliūna iš šonų nukirpti akmenys, kažkaip norėtusi, kad nebūtų tokių pusinių detalių.
QUOTE(westa @ 2008 03 17, 19:33)
va čia man kažkaip nieko netrūksta, nėr prie ko prisikabint
QUOTE(Sansara @ 2008 03 17, 19:51)
čia kokio mažo laiveliūkščio trūksta. na kad ir popierinio. tada tikrai pavasaris būtų o šiaip - gražiai spalvos žaidžia paviršiuje.
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 17, 20:26)
geras įdomi mintis, kad taip fragmentą perfotografuotum su tokiais ženklais, tik stambesniais.
QUOTE(sillwio @ 2008 03 17, 21:20)
Degute, nerandu tavo naktinio kiaušinio. Šaunuolė, susitvarkei puikiai. Atspalviai antraeilis dalykas šiuo atveju, nes tikslas buvo parodyti banalų objektą kitaip. Žinok noriu dar daugiau tavo bandymų
dėkui reiks ieškot nuotaikos ir laiko bandymam. su tais kiaušiniais pusę sekmadienio praleidau virtuvėj bežaisdama. namiškiai galvojo, kad valgyt darau optimistai...
QUOTE(latoya @ 2008 03 18, 09:12)
šitas variantas pgl mane spalviškai geresnis, tik tie pirmam plane namai padegę atrodo, per balti, net kontūrų nesimato. ir ryškumo trūkumas Antra tai lb maža, tai irgi neaišku, kaip ten su ryškumu.
QUOTE(luokė @ 2008 03 18, 09:54)
čia dar toj properšoj kokia lėktuvo vėžė būtų, ar pats lėktuvas, ar paukščio siluetas...