Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

nu ką, kol perskaičiau abi temas, ir naktis atėjo... ir fantazija atšoko...

tai čia kas liko ax.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 03 17, 13:33)
Degute, nelabai supratau naktinio kiaušinio užmanymo, jei jau ieškojai kažko įdomesnio, reikėjo tai daryti drąsiau, nes dabar kaiušinis tamsus ir foto nelabai įdomi. Jei norėjai tiesiog nufotografuoti kaiušinį juodam fone, tai aš citriną fotografavau dienos metu prie normalaus apšvietimo.

ne, norėjau naktį juodame fone smile.gif dieną fotkinau baltam smile.gif

QUOTE(dejavu @ 2008 03 17, 18:25)

spalvos aiškios, ypač geltona. bet pats vaizdelis man nelabai - kliūna iš šonų nukirpti akmenys, kažkaip norėtusi, kad nebūtų tokių pusinių detalių.

QUOTE(westa @ 2008 03 17, 19:33)

va čia man kažkaip nieko netrūksta, nėr prie ko prisikabint smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 03 17, 19:51)

čia kokio mažo laiveliūkščio trūksta. na kad ir popierinio. tada tikrai pavasaris būtų smile.gif o šiaip - gražiai spalvos žaidžia paviršiuje.

QUOTE(Grethenn @ 2008 03 17, 20:26)

geras smile.gif įdomi mintis, kad taip fragmentą perfotografuotum su tokiais ženklais, tik stambesniais.

QUOTE(sillwio @ 2008 03 17, 21:20)
Degute, nerandu tavo naktinio kiaušinio. Šaunuolė, susitvarkei puikiai. Atspalviai antraeilis dalykas šiuo atveju, nes tikslas buvo parodyti banalų objektą kitaip. Žinok noriu dar daugiau tavo bandymų smile.gif

dėkui bigsmile.gif reiks ieškot nuotaikos ir laiko bandymam. su tais kiaušiniais pusę sekmadienio praleidau virtuvėj bežaisdama. namiškiai galvojo, kad valgyt darau tongue.gif optimistai...

QUOTE(latoya @ 2008 03 18, 09:12)

šitas variantas pgl mane spalviškai geresnis, tik tie pirmam plane namai padegę atrodo, per balti, net kontūrų nesimato. ir ryškumo trūkumas ax.gif Antra tai lb maža, tai irgi neaišku, kaip ten su ryškumu.

QUOTE(luokė @ 2008 03 18, 09:54)

čia dar toj properšoj kokia lėktuvo vėžė būtų, ar pats lėktuvas, ar paukščio siluetas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 20 kovo 2008 - 01:12
toliau....

QUOTE(peppi @ 2008 03 18, 15:09)

šitas variantas man malonesnis. šunė tokia mielesnių spalvų smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 03 18, 18:05)

jau mažė tai pozuotoja nuo gimimo smile.gif gerai žiūrisi. bet pirmas ir buvo pirmu smile.gif čia jau tik dublis. va, norėjau paklaust - iExif programėlė rodo, kad f-1,4 - rimtai jie čia taip į ryškumo zoną visi papuolė? ar čia man viewer'is grybauja?

QUOTE(toro @ 2008 03 18, 18:55)

mėgstu tokias. pirmoj taip gražiai faktūros išsidėlioja vienos už kitų, trečioj linijos labai maloniai išsibanguoja, ir danguje net, kaip atspindys - priešingas išsilenkimas. antroj tvora bėga tolyn, irgi piešinėlis erdvinis smile.gif

QUOTE(Getter @ 2008 03 19, 02:13)

šita man labiausiai strigtelėjo. gal tuo spalvų kontrastingumu. gal nuotaika - šventė tai šventė, o vaikai net pamėlę nuo to "malonumo". tik gal mergaitės nereikėjo taip į centrą padėt, ir gerai būtų, jei jos kepurė būtų pilnai tilpus.

QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 10:53)

tai kad jau viskas pasakyta, ko gero. man norėtusi, kad kalne detalės būtų kiek aiškesnės. gal būt šviesesnis, tai taip ir būtų.

QUOTE(DI @ 2008 03 19, 11:56)
ikeliu viena foto, kirpta. idomi jusu nuomone, ar labai trukdo lovos krastas. Ar labai griauna kompozicija?

sveika sugrįžus bigsmile.gif
a nuotraukos jau nėr...

QUOTE(Elina @ 2008 03 19, 12:55)
Ką tik parlėkiau iš kiemo. Supynės kaip westos smile.gif , bet šuniukas kitoks 4u.gif . Labai norėčiau bent keletos žodžių apie nuotrauką, ne apie šunį. Labai norėjau, kad pamatytumėt snaiges, žalią supynės spalvą, gyvą padarėlį, kuriam viskas įdomu ir....viso to dermę. Ar pavyko? unsure.gif  ( fotkinau su televyku, ne su portretinuku, labai skubėjau, bijojau, kad Aris nesušaltu, padariau 40 kadrų)

pirmai supynei trūksta visos apačios, antrai vos vos, kraštelio pritrūko. antra įdomesnė, nes šunis atsisukęs, gražiai apsnigęs. ir antroj nėr tos spalvų mišrainės.
antroji man patinka ax.gif

Papildyta:
nu jau namų darbai... user posted image kažin, ar šaus kokia mintis, kad sudalyvaut...

o kaip čia dabar ginti savo ND? čia įkelt?

tiesa, sveikinu Anasko 4u.gif šauni nuotrauka, šauni mintis thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 19, 18:04)
Laukiu dar nuomoniu,jei nesunku.
Dar vis tiek tik po savaites nd baigiasi,tada ir nuspresim. smile.gif
man zyyyymiai geriau smile.gif Lengviau, tik as nebijociau nukirpti tos kakavos is apacios (ar kazko), nes dabar visas "rudas taskas" tarsi skaldo ore smile.gif
Atsakyti
Agniuke*, na o toks rėmelio variantas?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 20 kovo 2008 - 02:03
QUOTE(Degutė @ 2008 03 20, 01:57)
Agniuke*, na o toks  rėmelio variantas?

user posted image

Hm g.gif na idomiai atrodo.. bet man tada kazkaip per daug erdves..
Pasirinkau vis del to kakavinius ir plonus, jau i kudra imeciau serija biggrin.gif

Klausykit, kazkad abuvau atradus remelius ps, bet ten ju daug,gali pasirinkt,ir uzdeda ant foto.. pvz jei visa foro spavota,tai uzdeda ant jos sonuose,bet ta vaizda kazkaip suspaudzia.. na nzn kaip paaiskint.. gal jus zinot kur tai galejau atrast? niekaip neberandu verysad.gif
Atsakyti
Atleiskit, dar bandziau kazka komentuot, bet matau kad visai nebespeju doh.gif Ir komentarai atmestini, nes matau kiek daug nuotrauku. Atsiprasau kas bus pamirstas, tiesiog kai spesiu pakomentuosiu, o siaip geriau patylet nei greitai vertint ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 23:35)
o man modelį į namus smile.gif
Tai dabar norintys derinam kelis ND. Kaip supratau:
1. Glamūras;
2. Apšvietimas:
3. Kopijavimas?

tongue.gif
Tai kaip suprantu bus glamūras, tai čia darbo su apšvietimu bus. Gal tik dedant namų darbus reikia paakcentuoti kas ir kaip daryta su apšvietimu. O šiaip gal bandom ką įdomesnio jei pavyks gauti , dėt į temą ir aptarinėt.

O dėl kopijavimo aš norėčiau tą pabandyt. Savų idėjų irgi visokių turiu, bet gal man net lengviau bus kažką pakopijuot bandant su techniniais dalykais susitvarkyt. Tai išsirenkam gal temą ir pirmyn thumbup.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 19, 23:37)
Smiltis, nelabai matau ka komentuot. Nu blogai, pati matai. Butinai turi reikala isgelbeti sita nuotrauka seimos albumui? Tada gal su wb siek tiek padirbciau, gal pakadruociau dar kitaip tada - pvz ta kirpejos ranka ant galo i kabli susiriecia, kzk negraziai. Kirpciau. is virsaus dar kazkiek, kad jau tos lupos ir kaklas kuo maziau patektu, jeigu veido jau nera. Berniuko veidui siek tiek daugiau sviesos norisi, bet ir kur jos dabar? pasviesint galima pabandyt.

ačiū už komentarą thumbup.gif nea, nelabai noriu gelbėt, tiesiog įdomu buvo ar įmanoma mirksiukas.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 19, 23:41)
sutinku papozuoti barteriniu mainu principu biggrin.gif beje, westa, tikrai mes Velykoms i Palanga vaziuojam, gal iseitu ka nors paderint bigsmile.gif Arba Elina kalbink, geresnio glamour modelio ir but negali thumbup.gif

ar visas dienas būsi g.gif Šiaip pirmom dienom švenčių turėsim švečių, bet jau antrą velykų dieną galėtume susitikti arbatos, galim ir Palangoj smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 03 19, 23:46)
g.gif  tai kad as siandien nefotografavau ir nieko nerodziau  g.gif  mirksiukas.gif

Vis tau nepriklausančių velnių gauni friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 03 20, 01:57)
Agniuke*, na o toks  rėmelio variantas?

O kaip tokį rėmelį uždėti? smile.gif
Atsakyti
Dėl kopijavimo, aš siūlau rinktis pradžiai iš čia Čia Gal tik jums per paprasta bus unsure.gif

arba šito autoriaus dar labai darbai patiko thumbup.gif

Čia
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 03 20, 07:51)
Labas rytas  4u.gif 
tongue.gif
Tai kaip suprantu bus glamūras, tai čia darbo su apšvietimu bus. Gal tik dedant namų darbus reikia paakcentuoti kas ir kaip daryta su apšvietimu. O šiaip gal bandom ką įdomesnio jei pavyks gauti , dėt į temą ir aptarinėt.

O dėl kopijavimo aš norėčiau tą pabandyt. Savų idėjų irgi visokių turiu, bet gal man net lengviau bus kažką pakopijuot bandant su techniniais dalykais susitvarkyt. Tai išsirenkam gal temą ir pirmyn  thumbup.gif

glamūriniam apšvietimui kaip suprantu reikia naudoti kelis šviesos šaltinius, be jokių šešėlių, dramatiško apšvietimo ir pan.
Apšvietimo Nd siūlau pasitinkti pora apšvietimo būdų, pvz. kontražūras ir šoninis apšvietimas. Juos iliustruoti konkrečiais pavyzdžiais, be akivaizdaus PS įsikišimo, kuris reikalingas darant glamurines nuotraukas.

Turiu žadėtą straipsnelį lietuviškai apie apšvietimą. Kuriuos domina, parašykit savo el. pašto adresą man į až, persiųsiu.

Dėl kopijavimo išrinkit kas nors nuotrauką, kuria bandom perdaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 20, 08:36)
Apšvietimo Nd siūlau pasitinkti  pora apšvietimo būdų, pvz. kontražūras ir šoninis apšvietimas. Juos iliustruoti konkrečiais pavyzdžiais, be akivaizdaus PS įsikišimo, kuris reikalingas darant glamurines nuotraukas.

Pavyzdžius turi omeny savo padarytus g.gif Aš sutinku drinks_cheers.gif tada taip ir renkamės kontražūras ir šoninis (či jei gerai suprantu turi omeny abu kartu g.gif ) , ar po vieną unsure.gif

jeigu tinka iš tų pvz kur įdėjau, galiu išrinkti, dar gal Sansara ką pasiūlys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 20, 08:48)
jeigu tinka iš tų pvz kur įdėjau, galiu išrinkti, dar gal Sansara ką pasiūlys  g.gif

ok. išrink. tik aš pageidaučiau spalvotą pradžiai, o ne jb
Atsakyti