Smiltis, Latoya, RidaR aciu
Jurga patiko tavo dviese techniskai, trukumus Westa pasake
Peppi lomo man grazesnis, fonas kazkaip blasko, bet su lomo maziau.
Serija - eline svente darzelyje
Makares spalvos patiko, bet erdves noretusi daugiau
dar keletas pabandymų. pirmosios kompozicija man šiaip sau, ar aš teisi? geriausia turbūt trečia
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 17:42)
marakeš, man antra foto patiktų, tik ji važiuoja kairėn.. ištiesinus, gal čiut čiut pakirpus apačią, kad kadras įsėstų kiek, būtų visai gerai. gal dar kiek erdvės norėčiau
jei gerai pamenu, antroji visai nekarpyta, tik lomo uždėtas. tai.. erdvės daugiau nebus. bet ištiesinsiu.
yra nuotraukų limitas? o tai aš čia įsijaučiau biški
Marakeš, o man kaip tik pirmoji super, gal tik daugiau erdves noretusi palikti kairej pusej, o ne desinej Tokia tapybiska, koteliai ispplauke, fonas ir lieka fonu, nekrenta i akis, 2 ir 3cioj daugiau fonas krenta i akis, buitiskesnes foto
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 18, 16:45)
Marakeš, o man kaip tik pirmoji super, gal tik daugiau erdves noretusi palikti kairej pusej, o ne desinej
Pirma man irgi labai patinka. Būtent dėl kompozicijos
pasakysiu, kodėl man nepatiko pirma.. didžiąją dalį nuotraukos erdvės užima išplaukęs česnakėlis.. norint rast tą dalį, kuri yra svarbiausia šioje foto, reikia jos paieškoti.. tik užmetus akį man pirma krenta tie išplaukę koteliai, o tik po to aš pradedu klaidžiot akimis ieškodama kažko ryškesnio.. principiniai daiktas, kurį tu nori parodyt, turėtų krist į akis pirmiausia, kad būtų aiški foto mintis.. o po to galima jau pradėt klaidžiot ieškant detalių .. čia mano nuomonė, nebūtinai jos paisyt
marakeš...žūrėjau, žiūrėjau. Gal pirma tik tuomet man norėtųsi ištiesinti...ir dar antra ...taip pat tiesinti Ir apskritai gerai žiūrisi tie česnakiukai.
QUOTE(marakeš @ 2008 03 18, 17:39)
dar keletas pabandymų. pirmosios kompozicija man šiaip sau, ar aš teisi? geriausia turbūt trečia
Žinok kaip man patiko spalviškai . O ir šiaip...toks nefotogeniškas tas česnakas, o rtau jį sučiupti pavyko super . Nebūčiau jo net pagalvojusi fotkint
westa, man pirma dėl to ir nepatinka. nes ryškus objektas susilieja su neryškiais. vienužo, aš dar pasmardinsiu čia, kitądien
dėl erdvės - reikės turbūt prašytis pas Eliną į klubą )
Elina, pirmajai man norisi horizontalios kadruotės, erdvės žvilgsniui. Bet va antrojoje... negražiai dera nuotraukos kairė ir dešinė, viena per tamsi, kita per šviesi. ir šuniuko nesimato beveik.
dėl erdvės - reikės turbūt prašytis pas Eliną į klubą )
Elina, pirmajai man norisi horizontalios kadruotės, erdvės žvilgsniui. Bet va antrojoje... negražiai dera nuotraukos kairė ir dešinė, viena per tamsi, kita per šviesi. ir šuniuko nesimato beveik.