Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(toro @ 2008 03 19, 23:36)
Smiltis, pabandyk gal unsharp mask panaudoti.

Silwio turbūt apsidžiaugs dėl tokių ND, o man tai galvos skausmas: iš kur modelių gaut sad.gif

QUOTE(westa @ 2008 03 19, 23:37)
nu va matai  smile.gif .. galim šiai temai skirt kad ir vieną dieną diskusijoms.. pasidalint PS subtilybėm, pluginais smile.gif Pasižiūrinėt foto... bliamba tik kur modelį gerą gaut tokiems ND  g.gif  g.gif  g.gif

sutinku papozuoti barteriniu mainu principu biggrin.gif beje, westa, tikrai mes Velykoms i Palanga vaziuojam, gal iseitu ka nors paderint bigsmile.gif Arba Elina kalbink, geresnio glamour modelio ir but negali thumbup.gif
Atsakyti
dejavu, man nors ir visi tinka biggrin.gif tik darbo duokit kryptingo (mėnulis ant mokslų užnešė, matyt smegenys atrofuotis nenori smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 19, 23:39)
Dejavu, gal junkitės anoj temoj prie kopijavimo? kaip tik tą ruošiamės daryt

man Galmouras patiko.. juolab, kad čia be idealaus apšvietimo niekaip neapsieisim

kad nemoku aš taip gražiai aprašinėti foto, o dėl vienų ND manęs ten niekas nepriims smile.gif

Idealus apšvietimas glamurui - dienos šviesa nuo lango.

Sansara, mane irgi užnešė smile.gif Kažko mokytis noriu ir daug... Siūlyk, ką kopijuojam.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 19 kovo 2008 - 23:47
QUOTE(Anasko @ 2008 03 19, 23:40)
Palengvinimas del modelio - tema juk interpretacine  mirksiukas.gif Interpretuokit ir nebus reikalingas modelis bigsmile.gif  tongue.gif

kažkaip manau be modelio čia nikaip smile.gif .. tiesiog foto žurnalo viršeliui smile.gif ..

Anasko, Getter neturiu komentarų Jūsų nuotraukom.. išskyrus tai, kad turiningai leidot dieną smile.gif

Gaziulka, į modelius prašais biggrin.gif ech, o mes į Vilnių traukiam doh.gif doh.gif .. beje apie Eliną aš jau pagalvojau, tik jaučiu ji pati sau tą modelį prichvatizuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 19, 22:56)
Na va, atspėjau ND laimėtoją smile.gif.. ir nors pati sau buvo pasirašius komentarą, vis tiek nuojauta neapvylė.. Sveikinam, Anasko !!!

Sveikinu Anasko 4u.gif

QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 23:35)
o man modelį į namus smile.gif
Tai dabar norintys derinam kelis ND. Kaip supratau:
1. Glamūras;
2. Apšvietimas:
3. Kopijavimas?

O gal darom visas,kas nores ten tas ir dalyvaus...

o as del ND turesiu klausimeli,bet siek tiek veliau arba rytoj.. nes ten du veidai per daug padirbti su ps buvo mano... sad.gif tad veliau idesiuoriginala,noriu kai ko paklausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 19, 23:44)
Anasko, Getter neturiu komentarų Jūsų nuotraukom.. išskyrus tai, kad turiningai leidot dieną  smile.gif

g.gif tai kad as siandien nefotografavau ir nieko nerodziau g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 23:44)
kad nemoku aš taip gražiai aprašinėti foto, o dėl vienų ND manęs ten niekas nepriims smile.gif

Idealus apšvietimas glamurui - dienos šviesa nuo lango.

priims, tikrai priims..

beje, gal galima smulkiau apie apšvietimą.. kodėl būtent dienos? kažkodėl atvirkščiai buvau beveik tikra, kad studijinė .. bet tai nereiškia, kad galvojau teisingai
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 03 19, 23:46)
g.gif  tai kad as siandien nefotografavau ir nieko nerodziau  g.gif  mirksiukas.gif

sorry, Smiltį turėjau omeny
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 19, 23:44)
Gaziulka, į modelius prašais  biggrin.gif  ech, o mes į Vilnių traukiam  doh.gif  doh.gif .. beje apie Eliną aš jau pagalvojau, tik jaučiu ji pati sau tą modelį prichvatizuos  smile.gif

ne tiek prasausi, kiek pati ieskau. biggrin.gif
Atsakyti

Su studijine paprasčiau, gali nukreipt šviesą ten kur nori, kad nesusidarytų šešėliai ir pan. Bet kiek iš mūsų turi studijines lempas?
Pasišviesdamos geltonais halogenais ir stalinėm lempom idealaus apšvietimo nesukursim.
Kaip jau minėjau anksčau, debesys labai puikiai išskaido šviesą. o kadangi Lietuvoje praktiškai visos dienos apsiniaukę... Puikus laikas fotografuoti, ir laisvų dienų keleta nusimato.
Tik va iš kur modelių gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 23:55)

Tik va iš kur modelių gauti smile.gif

ir šunys čia nelabai sueis mastau.gif .. va Elinos dar dar , ale mano ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 23:55)
Pasišviesdamos geltonais halogenais ir stalinėm lempom idealaus apšvietimo nesukursim.

Kzk labai juokinga, kai isivaizduoju fotografa, daranti glamour nude pvz kokiam krutam zurnalui tokiom salygom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 20:05)
padariau šiandien savo Cosanostros update'ą  biggrin.gif .. žinau, kad ne taip efektyvu, kaip pirmoji, bet visgi ..  smile.gif
O man labai faina kad tam mopsui ausys uzklijuotos, gyvesne ir idomesne nuotrauka smile.gif
QUOTE(peppi @ 2008 03 18, 20:39)
serija "vaikiškos užgavėnės"

Man neidomu ir raudona viskas, reiktu red truputi nuimti mano manymu, bo labai jau susilek ten visi hihihi.gif
QUOTE(toro @ 2008 03 18, 20:55)

O aš šiandien žiemą fotkinau
Man tuputi per daug efektu, o gal tas ziemos baltumas klaidina.. bet 3cia tikrai kaip nutapyta... lyg uzdetas koks efektas imituojantis teptuka.. yapc paziurejus i dangu g.gif
QUOTE(Stikline @ 2008 03 18, 23:55)
Parodau ką šiandien bandžiau nufotografuoti, kad nebūčiau vien tik komentatorė smile.gif Deja, rezultatas blogesnis, nei tikėjausi  verysad.gif Prašom negailėt kritikos.

O man visai grazu, nors elementu daugoka ir tamsoka, siulau dar pafotografuoti sioje vietoje smile.gif
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 19, 00:52)
Kadangi dievinu luztancias bangastai snd vaka pagavau.. aisk ju daug pagavau bet si man patinka.
Man patinka... spalvu derinys.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 20 kovo 2008 - 00:11