Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Smiltis @ 2008 03 19, 19:54)
Sansara, skaitau Д.Килпатрик . Свет и освещение. Čia iš bibliotekos pasiėmiau, sena ta knyga, bet man kai nebuvau nieko skaičius apie tai , visai įdomiai atrodo  smile.gif

turiu e-variantą. gal prieis rankos ir iki jo. lotuliukas.gif
aš dabar apie profesionalų apšvietimą rusišką vartau, tai per daug ten specifinės info: softboxai, visokie tubusai užsukami ant prožektorių ir t.t. iki ko man tooooli ir nelimpa ta info.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 03 19, 20:22)
Turėtume būt baigę smile.gif
man rods, tu po viena fotke pasilikai anonimu, pamiršai vardą užsirašyt balsuodama  ax.gif (sprendžiu iš balsavimo tvarkos komentaruose)

sakai .. einu pažiūrėt mastau.gif

jei baigti, tai sveikinam Musu paslapties niekas dar nezino autorių ir laukiam naujos temos 4u.gif 4u.gif .. spėju kad žinau kas autorius smile.gif

tikrai mano anoniminis vertinimas prie mėnulio draugelių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 19 kovo 2008 - 20:31
QUOTE(westa @ 2008 03 19, 20:27)
sakai .. einu pažiūrėt mastau.gif

jei baigti, tai sveikinam Musu paslapties niekas dar nezino autorių ir laukiam naujos temos  4u.gif  4u.gif .. spėju kad žinau kas autorius  smile.gif

iki balsavimo maniau, kad tu biggrin.gif per gerai apie tave galvoju tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 19, 20:32)
iki balsavimo maniau, kad tu biggrin.gif  per gerai apie tave galvoju tongue.gif

mega_shok.gif.. smile.gif deja ne.. šiuos ND dariau ,,chaltūrindama"
Atsakyti
beje, as visai uz ideja kzk labiau aptarti ND darbus. Kaip sakiau, kartais uzknisa tie visi santykiu pasiaiskinimai ar demokratiskos ilgos diskusijos kokiu nors su fotografija nesusijusiu klausimu, ar tiesiog laiko tiek neturi, viska perskaityt, del to as labai vertinu ND, kur viskas koncentruota. Be to, ir mane ND kazkaip skatina daugiau fotografuoti, negu kad siaip. Man pvz labai patiko Retro ND, nes tada buvo daug kalbeta iki ju pabaigos ir pacioj temoj, kas tas retro, visi nuorodas kzk dejo, kartu skaite ir pan. Tai jeigu ir i kitus Nd poziuris butu panasus, manau, kad tada, westa, vyktu kzk panasaus i tavo pasiulyta ideja - kuri laika koncetruojames ir mokomes tikslingai t.t. dalyko, ir nebutinai labai siauro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 19, 20:37)
beje, as visai uz ideja kzk labiau aptarti ND darbus. Kaip sakiau, kartais uzknisa tie visi santykiu pasiaiskinimai ar demokratiskos ilgos diskusijos kokiu nors su fotografija nesusijusiu klausimu, ar tiesiog laiko tiek neturi, viska perskaityt, del to as labai vertinu ND, kur viskas koncentruota. Be to, ir mane ND kazkaip skatina daugiau fotografuoti, negu kad siaip. Man pvz labai patiko Retro ND, nes tada buvo daug kalbeta iki ju pabaigos ir pacioj temoj, kas tas retro, visi nuorodas kzk dejo, kartu skaite ir pan. Tai jeigu ir i kitus Nd poziuris butu panasus, manau, kad tada, westa, vyktu kzk panasaus i tavo pasiulyta ideja - kuri laika koncetruojames ir mokomes tikslingai t.t. dalyko, ir nebutinai labai siauro mirksiukas.gif

tai va ir aš už tai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 03 19, 18:48)
1.Getter, ar zinai kaip sifruojasi zodis "fotografija" ax.gif ?

2.Sitiek temu prirasyta o tolkam apie tai vis kazkas sutrukdo daugiau pakalbeti doh.gif
gal neaptarinekim nieko, tiesiog pasiduokim momento impulsui ax.gif kazkas kalbesis apie sviesa, kazkas des remelius - valio...ir ziurek moderatoriams neuzkliusim smile.gif

3.Getter, zinai be taves fotografijos temose buvo ramiau...kaip sugalvojai jungtis - noredama kontroliuoti pagal save ar is tiesu nori mokytis mirksiukas.gif nes jei antrasis variantas manau reiketu cia atejus atideti i sona savo statusa mirksiukas.gif

4.As taip pat kai kur esu moderatore, zinau ka kalbu smile.gif

1. Žinau, o kaip tai susija su šia tema?
2. Kas sutrukdo?
3. Neatrodo man ramesnės temos iki tol kol prisijungiau, buvo ir nepatenkintų ir nuskriaustų ir piktų - gyvenimas toks tiek real, tiek forume. Man atrodo iš to kaip pradėjau bendrauti šioje temoje galima buvo suprasti, kad jungiuosi kaip paprastas narys - norintis išmokti fotografuoti? Nesuprantu kaip tu randi ryšį tarp mano pareigų ir tarp to, kad buvo viešas prašymas išsakyti savo nuomones - ką aš ir padariau. Stengiuosi nepriimti asmeniškai, bet tas žodis - moderatorė - man tuoj taps kaip keiksmažodis doh.gif Ar kad būčiau čia priimta turiu atsisakyti moderatorės pareigų?
4. Šaunu, tikiuosi, kad tau taip tavo pareigų neprikaišo 4u.gif

Aš nepiktybiškai, bet gal jau gana? Aš - Getter, šioje temoje MOKAUSI su visais ir mano tikslas toks pats - išmokti gerai fotografuoti.
QUOTE(latoya @ 2008 03 19, 19:52)
Getter reportazas tikrai idomus, ypac pirmoji, nebandei jb varianto?

Dėkui mirksiukas.gif ne nebandžiau, pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 19, 20:44)
tai va ir aš už tai..  smile.gif

o tam nereikia jokiu papildomu reguliavimu, tiesiog daugaiu bendrom pastangom koncentuojames i ND mirksiukas.gif as jau prisipazinau ir apsigyniau:) (juokingai man tas zodis skamba) paciuose ND - man butu idomu ir kitu "pasiaiskinimai" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 03 19, 20:57)

Aš nepiktybiškai, bet gal jau gana? Aš - Getter, šioje temoje MOKAUSI su visais ir mano tikslas toks pats - išmokti gerai fotografuoti.

ok drinks_cheers.gif
sorry jei klystu mirksiukas.gif
nuomones visi issakom, tikiuosi tai nebus baudziama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 03 19, 21:02)
ok drinks_cheers.gif
sorry jei klystu mirksiukas.gif
nuomones visi issakom, tikiuosi tai nebus baudziama biggrin.gif

4u.gif
aš šioje temoje išvis stengiuosi minimaliai naudoti savo pareigas, nes būtent ir noriu, kad į mane žiūrėtų kaip į paprastą narį, o ne su kažkokiais pribombasais biggrin.gif man moderavimas pliuso prie fotografavimo kokybės neprideda biggrin.gif

O kas liečia kryptingumą, tai perskaičius viską vėl gi išsakau savo nuomonę - kad jei nebus ignoruojami kiti neįsisukę į konkrečią temą nariai tai puiku mirksiukas.gif aš turėdama daugiau laiko bandysiu irgi prisidėt, padiskutuot ir gal net darbuką į tą temą įkelt mirksiukas.gif nuoseklumas dar niekam nepakenkė 4u.gif
Atsakyti
aha, labai gera mintis apsigynimas biggrin.gif

namu darbai yra jega smile.gif tik kazkaip man paskutiniu metu nepavykdavo sudalyvauti...pasitaisysiu pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 19 kovo 2008 - 21:18
Nu blym nieko nespėju doh.gif Darbe daug darbo, po darbo seminaras, o vakare dar nuo kompo varo, nes mat kašę reikia žiūrėi doh.gif Taigi nieko nepakomentuosiu (nes net ne viską perskaičiau), o ką perskaičiau tai:
Dėl nelimituotų namų darbų pagal kažkokią temą (apšvietimas, kompozicija) - sutinku.
Agniuke, rudas mažesnis rėmelis man irgi geriau smile.gif

Atsakyti