Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 19, 20:19)
pirma man nepatinka tas melsvumas.

Identiška šio snieguoto vakaro spalva. Reali.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 19, 19:22)
Identiška šio snieguoto vakaro spalva. Reali.

Tai supratau,tik sakau kad man antras variantas grazesnis. smile.gif
Atsakyti
Elina, pati idėja kaip ir suprantama. labai siauras plyšelis.. sunku ką įžiūrėt.. dar jį pateisinčiau, jei vaizdelis per jį būtų įdomus na kokis gražus kaimynas plika šikna smile.gif .. o dabar nelabai įdomu.. bet šaunuolė, kad bandai įdomiau , tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 19, 20:32)
[na kokis gražus kaimynas plika šikna

laugh.gif laugh.gif laugh.gif blin, apsisiusiojau, bėgu į tualetą doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 19, 19:38)
laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif blin, apsisiusiojau, bėgu į tualetą doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu jei jau...tai kam bebėgi mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 19 kovo 2008 - 19:41
sveiki 4u.gif
As kaip visada nieko nespeju, o viskas idomu. Pasistengsiu pakomentuoti ka atsimenu.
Peppi vaikuciai, man nelabai, na tiesiog vaikai ir tiek, ir lomo gal ten nelabai.

Getter reportazas tikrai idomus, ypac pirmoji, nebandei jb varianto?

Elina suniukas jb man patiko ir dinamika, kokybe, vertimas i jb na ir siaip grazu.

daugiau nebezinau....

as apie apsvietima diskuttuoti pasiruosus...man patinka, kai ko nors naujo suzinau.

va su interpretaciniais nd man sunkiau, jau seniai pastebejau, kai dar vienos rusies nd buvo, kad as labiau megstu parodyti taip kaip yra, ar kaip as matau...kazkaip iki meno man toli.
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 19, 19:04)
Tu man labai pikta ir grista atrodai (na zinai kai zmogaus nematai,tai galvojau db uzsipulsi vel.
aciu  biggrin.gif

QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 19, 19:15)
smiltis taip parase,nes ji man atrode visada labai pikta  lotuliukas.gif
O del atsiprasinejimo,net i galva neatejo  unsure.gif

QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 19, 19:19)
smiltis komentuoja mano foto, tai net bijodavau paskaityt.. lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
ne tu pirma tą man sakai mirksiukas.gif Šiaip aš stengiuos labai konkrečiai rašyt rolleyes.gif Gyvenime aš tyli, nedrąsi, visaip kaip kompleksuota blush2.gif Ir žiauriai nemėgstu bendraut internete su nepžįstamais žmonėmis, todėl tose temose, kur esu prisijungusi stengiausi su visais susipažint. Bet čia tokia labai konkreti tema, tai bendrauju bigsmile.gif

Elina, man visai įdomiai. Tik apkirpčiau tvoros gerokai ir dešinio krašto nukirpčiau , ir čia man atrodo sepia pasiteisino g.gif

Sansara, skaitau Д.Килпатрик . Свет и освещение. Čia iš bibliotekos pasiėmiau, sena ta knyga, bet man kai nebuvau nieko skaičius apie tai , visai įdomiai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 19, 19:43)
aš prisijungsiu prie jūsų.. ir kadangi dauguma atsisakė puikios galimybės, kad jiems informacija su visomis diskusijomis būtų pateikta čia ant lėkštutės ir sukramtyta dar, tai lai ieškosi internete  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kaip tik...atsisakė mažuma smile.gif Manau verta pabandyti, jei nesigaus...grįšim prie senos tvarkos ir viskas wink.gif einu šviestis ax.gif
Atsakyti
na tai vadinasi tęsiam diskusijas šviesos tema.. kai matysim, kad jau išsisėmėm, tada baigsim..mane domina viskas - pradedant high key, baigiant fotografavimu natūralioje šviesoje .. įdomu kažkiek būtų pakalbėt apie light box'ą.. įdomu kas nors yra jį naudojęs ..?
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 19, 19:04)
Aciu uz komentara, bet zinok be remo tai is vis tragedija,plaukia kazkaip foto,jau sakiau,atrodo iskris pro kraz=stus saldainiai. smile.gif

na, aš daryčiau taip: 0,09 cm pločio kakavinį (kavos ar saldainių atspalvio, visai nesvarbu, nes beveik nesiskirs) rėmelį-apvadėlį plius 1-2 cm (nuo nuotraukos gabaritų priklausomai) baltą rėmelį. Taip ir apibrėžtum, kad saldainiai neiškristų, ir neapsunkintum.

QUOTE(Elina @ 2008 03 19, 19:14)

O bigsmile.gif žinok, įdomiai atrodo. Gal kažkiek dešinė pusė trukdo ir sunkina, bet jei pakarpius, palikus daugiau kairės, šiek tiek pamažinus juodus tuos plotus ir palikus tą mėlyną variantą, man tai žiauriai patiktu bigsmile.gif Toks mistiškas vaizdelis smile.gif
Dar galvoju, gerai atrodytų, jei tvora būtų smulkiau dryžuota ir matytusi keli fragmentai. Ir nebūtinai į kaimynus, gal ir laukas koks taip pat gerai atrodytų pro tvorą g.gif

Nu bet kaip aš nebespėju skaityt doh.gif O tuo labiau komentuot. Dar anos temos pusė neskaityta, o jau tuoj šita baigsis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 19 kovo 2008 - 20:18
Tai jau baigėm ND? ar balsavimas buvo nukeltas iki 24 val?
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 19, 20:21)
Tai jau baigėm ND? ar balsavimas buvo nukeltas iki 24 val?

Turėtume būt baigę smile.gif
man rods, tu po viena fotke pasilikai anonimu, pamiršai vardą užsirašyt balsuodama ax.gif (sprendžiu iš balsavimo tvarkos komentaruose)
Atsakyti