Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

westa, na kam taip dramatiškai?
man, pvz, įdomu daug kas. bet aš ką tik susidomėjau fotografija, tad info kramtau apie viską- ir kompoziciją, ir apšvietimą, ir tą, ir dar aną. todėl nesakau nei "taip", nei "ne". bet tikiuos, kad diskusijos vyks, kad bus informacijos ir savo laiku galėsiu prisijungt. manau, taip pat bus ir su kitais- kas galės, tas prisijungs. juk nieks nesakė, kad neįdomu. tik gal kiek smarkiau tai įpareigoja
Atsakyti
QUOTE(luokė @ 2008 03 19, 18:51)
westa, na kam taip dramatiškai?
man, pvz, įdomu daug kas. bet aš ką tik susidomėjau fotografija, tad info kramtau apie viską- ir kompoziciją, ir apšvietimą, ir tą, ir dar aną. todėl nesakau nei "taip", nei "ne". bet tikiuos, kad diskusijos vyks, kad bus informacijos ir savo laiku galėsiu prisijungt. manau, taip pat bus ir su kitais- kas galės, tas prisijungs. juk nieks nesakė, kad neįdomu. tik gal kiek smarkiau tai įpareigoja

parodykit man tuos įpareigojimus? niekada jų nebuvo.. net Nd niekas niekada nevertė dalyvaut, tiesiog norėjosi duot temai kažkokį kryptingumą, o ne kalbėt apie bile ką.. juolab kad vis prisijungiant naujokams tie pokalbiai ankstesnėse temose jiems visai nenaudingi..

dar vienas psl su keliais pavyzdžiai apšvietimo http://pictureline.w...shes/index.html Smiltis foninis apšvietimas tai daug kur minimas background light
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 19 kovo 2008 - 18:56
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 19, 18:31)
B8tent Peppi, bandyk j/b, nes spalvos man visur netinka. Tu ka WB pamairsai kaip ant serveteles nusistatyt? Atvaziuok i KLP parodysim biggrin.gif

zveriuk, cia su lomo daryta mirksiukas.gif spalvu tokiu norejau mirksiukas.gif

as manau, kad sviesa turetu buti patys fotografuoti pradedancio zmogaus pagrindai ir negali cia buti jokiu diskusiju, jeigu kazkas apsiims ikelti pavyzdziu tai dauguma bus tik dekingi...o kiti lai mokosi "kitu, svarbesniu" dalyku fotografijoje doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 19 kovo 2008 - 18:59
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 19, 16:33)
Turiu klausima TIK del remelio, ar toks geriau ziurisi?

user posted image

Negeriau ir visai su remais negerai, man nepatinka, nebent labai plona s butu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 03 19, 18:21)
Asmeniškai aš suprantu mokymasi fotografuoti kai tai darai realiai, t.y. eini ir fotografuoji - įvairiom oro sąlygom, įvairiu paros metu, prie įvairaus apšvietimo, iš įvairių kampų ir t.t. dar yra nepamainomas dalykas kai kartu būna žmogėnas/ai kurie tą išmano, tada tikrai yra kaip mokytis.

neneigsiu kad tai labai svarbu drinks_cheers.gif Tai yra svarbiausia. bet aš sėdžiu darbe visą dieną ir ten tikrai neturiu galimybės fotografuoti , tai skaitau informaciją, forumą, tariuosi. Diskusijose gimsta daug tiesų. O ir perskaitęs gali ne viską suprasti arba ne taip suprasti mirksiukas.gif O dėl laiko, tai patikėk , jo tikrai neturiu doh.gif Na bet ką nežiūriu teliko visai jau, miegu po 5-6 val., nedaug manau prarandu rolleyes.gif

QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 19, 18:26)
Manau daug kam PRADZIOJ budavo kad foto patinka,o cia visi ispeikia.
Arba jei kazka isbandydavot naujo, tai budavot labai patenkinti,o cia idedat ir ispeikia.

Agniuke , tu teisi drinks_cheers.gif Atsiprašau ir daugiau taip nedarysiu pioneer.gif

QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 18:42)
Tik man dabar neaišku, ar dar reikalinga pasakoti apie apšvietimą, ar visdėlto ieškositės  informacijos patys internete.

aš norėčiau dalintis. Ir pačiam geriau užsifiksuoja ir susistemini tą informaciją, visai kitaip tada viskas atrodo. Galų gale jei pats ne taip ką supranti, su kitais gali pasiaiškinti. Sutinku, kad informacijos daug, bet bent jau lietuvių k. aš apie apšvietimą kol kas labai mažai radau. Skaitau ir anglų ir rusų k. , bet yra tam tikri terminai, išsireiškimai kurių galiu nesuprasti unsure.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 03 19, 18:43)
ką skaitai rusiškai, jei ne paslaptis  g.gif

Parašysiu truputį vėliau, OK . Einu vaikams bent vakarienę padaryt doh.gif

Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 19, 18:58)
Negeriau ir visai su remais negerai, man nepatinka, nebent labai plona s butu  schmoll.gif

Aciu uz komentara, bet zinok be remo tai is vis tragedija,plaukia kazkaip foto,jau sakiau,atrodo iskris pro kraz=stus saldainiai. smile.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 03 19, 18:59)

Agniuke , tu teisi  drinks_cheers.gif Atsiprašau ir daugiau taip nedarysiu  pioneer.gif

Zinok net apsalau kai taip parasei dabar smile.gif
Tu man labai pikta ir grista atrodai (na zinai kai zmogaus nematai,tai galvojau db uzsipulsi vel.
aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 19, 19:48)
kadangi nėra vieningo sprendimo aš asmeniškai nenoriu čia kažkam kažko įrodinėt.. nori, lai ieškosi info internete

Aš sutinku mokytis 4u.gif

Agniuke, žinok kaip juokiausi skaitydama tavo "paro" postą lotuliukas.gif / Man grynai taip pat buvo, iki šiol pamenu: fotkinau basutę su kiaušiniu, niekam nepatiko, o man topinė nuotrauka atrodė biggrin.gif . Turiu pripažint, kad tavieji saldainiai daaaug geresnė nuotrauka nei mano anoji 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 19 kovo 2008 - 19:14
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 19, 19:04)
Zinok net apsalau kai taip parasei dabar smile.gif
Tu man labai pikta ir grista atrodai (na zinai kai zmogaus nematai,tai galvojau db uzsipulsi vel.
aciu  biggrin.gif

o aš neatsiprašinėsiu.. pati gaudavau nuo seniokų sprandan, kaldavo tiesiai kakton.. pykdavau, bet , manau buvo į naudą smile.gif..beje mokėt priimt kritiką, ypač kai mokais, yra labai svarbu.. nes vieną dieną gali tiesiog jos nesulaukt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 19 kovo 2008 - 19:13
Noriu parodyti neseniai padarytą nuotrauką, lėkiau dabar vakare į lauką, nes toptelėjo mintis blink.gif . Vat driokst tokia: nufotkinti kaimynų namus pro savo tvoros plyšį doh.gif . Čia aš aiškinuosi iš kur tokia nuotrauka kiek be ryšio pas mane. NeElininška smile.gif . Man kol kas ji labai patinka. Įdomu kaip jūs ją matot? Nes aš tiksliai žinau ką fotkinau. Labai labai noriu bent poros žodelių. Ir dar. Viena- neliesta su PS, kita sepinta

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 19, 19:10)
Aš sutinku mokytis 4u.gif

Agniuke, žinok kaip juokiausi skaitydama tavo "paro" postą lotuliukas.gif / Man grynai taip pat buvo, iki šiol pamenu: fotkinau basutę su kiaušiniu, niekam nepatiko, o man topinė nuotrauka atrodė biggrin.gif . Turiu pripa\int, kad tavieji saldainiai daaaug geresnė nei mano anoji 4u.gif

lotuliukas.gif As tikrai ir pati suvokiu, kad tai nera super, tiesiog tai yra mano pirmieji darbai su baltu fonu,as anksciau neisivazidavau kaip tai padaroma, del to ir norejau pabaigt iki galo biggrin.gif
Visiem naujokam taip buna smile.gif
Nes as kai cia atejau,kai tik skaiciau,man atrode kad mano visos foto super, o kaip juokinga dabar.. o db turiu ir fotoaparata,ir fotkinu ir gamta ir zmones bandau ir daiktus.. ir is 1000 foto kartaisnei vienos neissirenku unsure.gif o anksciau man butu buve turbut 998 grazios lotuliukas.gif

Westa, as net nepraau atsiprasinet, jezus marija smile.gif as uz kmentarus labai dekinga. tik sakau,kad man buvo keista kad smiltis taip parase,nes ji man atrode visada labai pikta lotuliukas.gif
O del atsiprasinejimo,net i galva neatejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 19, 19:15)
nes ji man atrode visada labai pikta  lotuliukas.gif

pikta ji pikta, labai pikta irnesakyk.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 19, 19:14)
Noriu parodyti neseniai padarytą nuotrauką, lėkiau dabar vakare į lauką, nes toptelėjo mintis blink.gif . Vat driokst tokia: nufotkinti kaimynų namus pro savo tvoros plyšį doh.gif . Čia aš aiškinuosi iš kur tokia nuotrauka kiek be ryšio pas mane. NeElininška smile.gif . Man kol kas ji labai patinka. Įdomu kaip jūs ją matot? Nes aš tiksliai žinau ką fotkinau. Labai labai noriu bent poros žodelių. Ir dar. Viena- neliesta su PS, kita sepinta

pirma man nepatinka tas melsvumas.
Antra daug geresne, tik aisku reiktu kirpti apacia ir virsu,per daug to juodo.. na cia man....
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 03 19, 19:17)
pikta ji pikta, labai pikta  irnesakyk.gif  smile.gif

gali but hihihi.gif
nepazistu gi gyvai,bet iki siol tikrai tokia atrodydavo, nes pamatydavau ka smiltis komentuoja mano foto, tai net bijodavau paskaityt.. lotuliukas.gif
Ne, o jei rimciau,tai as lb dekinga uz visus komentarus, gi is to mes mokomes. nes mums patiems atrodo kad lyg ir gerai visaks us foto,o kiti pastebi trukumus:)
Atsakyti