Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(peppi @ 2008 03 18, 19:39)
ponial smile.gif
galiu...ale vel likau nesuprasta...kodel man jos patinka tuomet, ka?

serija "vaikiškos užgavėnės"
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
gal reikejo juodai balta daryti g.gif ...
antrojoj mano jaunasis kadras smile.gif

B8tent Peppi, bandyk j/b, nes spalvos man visur netinka. Tu ka WB pamairsai kaip ant serveteles nusistatyt? Atvaziuok i KLP parodysim biggrin.gif
Atsakyti
nesuvokiu, kam tiek diskusijų... atrodo, be vienintelės tiesos neįmanoma mokytis.
asmeniškai aš norėčiau pabandyt kryptingą mokymąsi. bet... yra kita pusė- kaip ir getter, neturiu tiek galimybių. o ir laiko pritrūksta, ir pan. pvz, dabar sėdžiu namie ir kiek galiu, tiek skaitau senas temas. nors ir kaip stengiuos, bet priėjau iki septintos. ir dar čia žiūriu, ir dar fotiką bandau pagriebt.
ar nemanot, kad galima kalbėt apie šviesą, kam to noris? aišku, balaganas, bet ir taip nėr čia pedantiškos tvarkos. o jei kažkas dar susidomės, irgi prisijungs. nes nesąžininga stabdyt tas, kurioms to reikia, bet lygiai taip pat nesąžininga verst tas, kurios nenori/negali, dalyvaut...
Atsakyti
QUOTE(luokė @ 2008 03 19, 18:33)
nes nesąžininga stabdyt tas, kurioms to reikia, bet lygiai taip pat nesąžininga verst tas, kurios nenori/negali, dalyvaut...

niekada negalvojau, kad mokymasis gali būt ko nors stabdymas, ypač kai tikslas vienas - išmokt.. ir niekas nieko neverčia - negalit, nedalyvaukit .. nemačiau niekur parašyta kad bus būtina dalyvaut diskusijoje..
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 19, 00:17)
dangaus buvo labai daug.. kirpau.. per duag nenorejau nukirpti unsure.gif

Del akmenuku , kitose foto yra ju daugiau, bet vat kad bangu tokiu ispudngu nera...
nu blyn,man taip patinka viskakisti i centra... man taip grazu negaliu  doh.gif

O nebandei fotoaparata ant smelio padet, ar atsigulti? Manau but visai kitaip g.gif
Atsakyti
vienu žodžiu atidarom papildomus katalogus nd puslapyje, dalyvauja kur kas nori. Ir nebetęsiam diskusijos apie tą patį. Niekas prie nieko nepririšamas. Mes galim ir trise puikiausiai bandyti "kopijuoti" kažkokį darbą, kas norės prisijungs.
Tik man dabar neaišku, ar dar reikalinga pasakoti apie apšvietimą, ar visdėlto ieškositės informacijos patys internete.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 19, 18:38)
niekada negalvojau, kad mokymasis gali būt ko nors stabdymas, ypač kai tikslas vienas - išmokt.. ir niekas nieko neverčia - negalit, nedalyvaukit .. nemačiau niekur parašyta kad bus būtina dalyvaut diskusijoje..

bandžiau paaiškint, ką norėjau pasakyt, bet ištryniau.
dar kartą paskaityk mano ankstesnę žinutę, nes tikrai nesakiau, kad mokymasis yra stabdis doh.gif
lyg klausiama sutikimo- ar mokomės, ar darom?
tai ir sakau- jei kažkas sakys, kad "ne, neterškit temos, mes nenorim", tai bus jūsų stabdymas.

nežinau, jei jau ana žinutė neaiški, dar aiškiau nemoku pasakyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 19, 15:43)
Dar dabar kiek skaičiau jei fotografuoti gamtoje, vėl gi yra labai svarbu pasirinkti laiką kada kas geriau atrodo. Bet kol kas dar tik bandau suprast, nes viskas rusų kalbą, ir sunkiau skaityt.

ką skaitai rusiškai, jei ne paslaptis g.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 18:42)
vienu žodžiu atidarom papildomus katalogus nd puslapyje, dalyvauja kur kas nori. Ir nebetęsiam diskusijos apie tą patį. Niekas prie nieko nepririšamas. Mes galim ir trise puikiausiai bandyti "kopijuoti" kažkokį darbą, kas norės prisijungs.
Tik man dabar neaišku, ar dar reikalinga pasakoti apie apšvietimą, ar visdėlto ieškositės  informacijos patys internete.

aš prisijungsiu prie jūsų.. ir kadangi dauguma atsisakė puikios galimybės, kad jiems informacija su visomis diskusijomis būtų pateikta čia ant lėkštutės ir sukramtyta dar, tai lai ieškosi internete doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 19, 18:41)
O nebandei fotoaparata ant smelio padet, ar atsigulti? Manau but visai kitaip g.gif

Atsigult nebandziau,nes buvau su draugem,ir taip sake kiek gali fotografuot, tai is vis pagalvotu kad protas nuciuoze biggrin.gif
O ant smelio det fotoaparata net mintis neatejo, bet tai vejas stiprus buvo, taigi prines smelio i ta fotika unsure.gif

P.S. Zverie,as tau rasiau i AZ vakar,bet pilna buvo, tai nusiunciau tai i emeila viena klausimeli blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 03 19, 18:43)
aš prisijungsiu prie jūsų.. ir kadangi dauguma atsisakė puikios galimybės, kad jiems informacija su visomis diskusijomis būtų pateikta čia ant lėkštutės ir sukramtyta dar, tai lai ieškosi internete  doh.gif  doh.gif  doh.gif

o kas atsisake ? as bent tris pritarimus maciau? kaip ir del kitokio pobudzio mokymosi maciau tris pritarimus...o musu cia ir taip nedaug yrabeto daug kas db ir prie pc nesedi.. kam taip anksti sprest? as pvz noreciau,man ideja patiko
Atsakyti
Getter, ar zinai kaip sifruojasi zodis "fotografija" ax.gif ?

Sitiek temu prirasyta o tolkam apie tai vis kazkas sutrukdo daugiau pakalbeti doh.gif
gal neaptarinekim nieko, tiesiog pasiduokim momento impulsui ax.gif kazkas kalbesis apie sviesa, kazkas des remelius - valio...ir ziurek moderatoriams neuzkliusim smile.gif

Getter, zinai be taves fotografijos temose buvo ramiau...kaip sugalvojai jungtis - noredama kontroliuoti pagal save ar is tiesu nori mokytis mirksiukas.gif nes jei antrasis variantas manau reiketu cia atejus atideti i sona savo statusa mirksiukas.gif

As taip pat kai kur esu moderatore, zinau ka kalbu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 19 kovo 2008 - 18:53
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 19, 18:46)

o kas atsisake ? as bent tris pritarimus maciau? kaip ir del kitokio pobudzio mokymosi maciau tris pritarimus...o musu cia ir taip nedaug yrabeto daug kas db ir prie pc nesedi.. kam taip anksti sprest? as pvz noreciau,man ideja patiko

kadangi nėra vieningo sprendimo aš asmeniškai nenoriu čia kažkam kažko įrodinėt.. nori, lai ieškosi info internete
Atsakyti
dejavu, patikiu tau išrinkti foto, kuri tau būtų įdomi ir neaiški apšvietimo klausimais. gal spalvotą tik, jei galima mirksiukas.gif tu vis tiek geriau pasikausčius nei aš ax.gif
Atsakyti