QUOTE(Sansara @ 2008 03 19, 17:38)
Niekas jūsų stiliaus nepakeis. bet pamatysit, kiek kartų reiks pastumdyti lempą kairėn/dešinėn tolyn/artyn, kol gausit tokį šešėlį tokiu kampu kaip nuotraukoje.... kils daug klausimų. čia iš pirmo žvilgsnio atrodo, viens du ir atkartojau. tačiau pabandžius, pamatysit, kad ne taip jau ir lengva viskas kaip atrodo ir ne taip banalu.
čia grynai yra techninė užduotis laisvalaikiui
oj na..man tikrai taip neatrodo kad viens du ir atkartosi
Anksciau taip galvojau kai fotoaparato nebuvau turejus rankose...
Na nzn spreskit.. man man idomiau butu kai paimam viena tema, pvz sviesa, ir tas pats reiks,pavargti kol gausi to ko reikia,bet uz tai dar ir idejas reiks lavinti,nes reiks sugalvot kaip tai parodyti.
Papildyta:
QUOTE(Getter @ 2008 03 19, 17:40)
Aš tai sakyčiau, kad tokiu atveju lygiuosimės į gretimą temą, ir atėję pas mus naujokai pasijaus kaip ne ten pataikę
Informacijos manau yra pilnas internetas, galų gale senesnės temos, jei kokių klausimų kylą - visada bus kas paaiškins, nemanau kad tikslinga pradedančiųjų temoje turėti kažkokią struktūrą, juk ir lygiai mūsų šiaip ar taip skiriasi
tai del to ir mokinsimes geriau. pvz paimam tema sviesa. dvi savaites apie tai domesimes, galesim laisvai reiksti klausimus apie tai ir t.t. o poto is to ND,taigi dag lengviau bus.. pramoski,o poto is to darysi..
ir naujokam geriau taip mokintis bus, nei jie ateina,uzduoda klausima o mes juos pasiunciam i bloga