Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(peppi @ 2008 03 18, 15:09)
ir vel man su lomo idomiau atrodo ax.gif
labai gera pozuotoja sita mergaite smile.gif
butent sitame kadre man labiausiai patinka atmesta kojyte biggrin.gif tikra dama

Tai tas lomo tavo gal tipo tas crossas čia taip visų pamėgtas unsure.gif Šiaip nelabai gilinaus į tokius dalykus, nes nelabai įdomu dar kol kas unsure.gif Net į j/b nemokėčiau paverst doh.gif

Man per daug gal apkirptas g.gif Nors kai iš viršaus gal ir nieko . Ir fonas doh.gif nea unsure.gif O šunius tikrai fotogeniškas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 03 18, 16:28)
na cia vienu metu buvo populiaru ismeginti ivairius action'us Photoshopui...

O gal kas turit tų action'ų puslapiuką? Buvau užsiseivinus nemažai, bet puslapio neišsisaugojau ir nebežinau kaip surasti, žiopla doh.gif

peppi, ačiū už ats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 18 kovo 2008 - 15:35
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 18, 15:30)
Tai tas lomo tavo gal tipo tas crossas čia taip visų pamėgtas  unsure.gif Šiaip nelabai gilinaus į tokius dalykus, nes nelabai įdomu dar kol kas  unsure.gif Net į j/b nemokėčiau paverst  doh.gif

Man per daug gal apkirptas  g.gif Nors kai iš viršaus gal ir nieko . Ir fonas  doh.gif nea  unsure.gif O šunius tikrai fotogeniškas  thumbup.gif

mano j/b irgi ne visad vyke doh.gif
taip, cia ir bus tas cross'as, bijau, kad pakibau ant jo ilgam ax.gif

dekui visiems uz komentarus 4u.gif

i kudra dar idejau serija, man ji idomi...bet gal tik man smile.gif
technine puse kogero silpnoka...ale blico dar neturiu (o jau imu galvoti ax.gif ) tai gavosi kaip gavosi...
balsuoti kudroje nereikia, tiesiog nesulaukiu ten konstruktyvios kritikos tai gal jus pakomentuosit cia ax.gif ?
http://fotokudra.lt/...1&nav=aut&page=
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 03 18, 17:28)
na cia vienu metu buvo populiaru ismeginti ivairius action'us Photoshopui, vienas is ju vadinosi lomo tai as labai ir nesigilinau kas tas lomo realiam gyvenime, man patinka kas gaunasi ir tiek biggrin.gif
O kur ji rasti jei nepaslaptis? ax.gif per kur eiti?
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 18, 15:32)
O gal kas turit tų action'ų puslapiuką? Buvau užsiseivinus nemažai, bet puslapio neišsisaugojau ir nebežinau kaip surasti, žiopla  doh.gif

peppi, ačiū už ats.

oi neatkasiu dabar, gal nebent bloge nuoroda yra ideta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 18, 16:37)
O kur ji rasti jei nepaslaptis?  ax.gif per kur eiti?

reikia parsisiųsti tą actioną ir įsikelti. bet jau nebepamenu, iš kur
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 18, 17:39)
reikia parsisiųsti tą actioną ir įsikelti. bet jau nebepamenu, iš kur
A, tai tiek to, gal kada nors smile.gif
Atsakyti
mano daržovė smile.gif kompoziciškai gal ir puse velnio, bet prisipažįstu, kad kadravimas priverstinis smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 18, 15:53)
mano daržovė smile.gif kompoziciškai gal ir puse velnio, bet prisipažįstu, kad kadravimas priverstinis smile.gif

spalviškai labai patinka. Labiausiai trūksta erdvės, kai kurie plotai per tamsūs ir vos vos ryškumo.
Atsakyti
man irgi cesnakai patiko, toks gyvenimiskas vaizdelis...siulyciau pameginti kompozicija su kokia kaimiska drobe ar pintu krepsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 18, 16:53)

Man labai patinka. Tik trūksta erdvės kaip jau ir minėta. O tas tamsumas man net ir patinka...
Atsakyti
action'ai parsisiuntimui... netingėėėkit paieškot blog'e kitą kart. ištyrinėkit bent jo struktūra, kur ir kas guli. po to bus lengviau
Atsakyti