Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 03 19, 17:32)
va ir man tai patiktų, kad pvz savaitę kalbam apie techiką, gal net su pavyzdžiais iš interneto, o po to darom ND tos savaitės diskutuota tema.. rezultatai parodytų kiek kas perprato temą

Tai jei kiti dalyviai pritartų, gal galėtume tai įgyvendint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 19, 16:34)
Tai jei kiti dalyviai pritartų, gal galėtume tai įgyvendint  g.gif

laukiam nuomonių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 19, 16:35)
laukiam nuomonių  4u.gif

aš labai už. Visgi būtų gerai įtvirtinti teoriją šitaip. Prie foto išsamiau aprašant koks apšvietimas, kaip sustatytas ir pan. Būtų tikrai naudinga visiems - kam nauja pasimokyti, kam žinoma, pasikartoti ar pamokyti kitus.
Atsakyti
aš vis neprarandu vilties, kada forume įgyvendinti įdėją: pasiimti kokio garsaus fotografo nuotrauką (turbūt natiurmortą ar ką namų salygomis galima būt įgyvendinti) ir visiems bandyti tai įgyvendinti praktikoje :ax:nbandytume atkartoti apšvietimą, kompoziciją ir t.t.
Atsakyti
Tikrai būtų labai naudinga. Tik...nenoriu temos susijusios su apšvietimu, man čia didžiausias galvasopis unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 19, 16:57)
Tikrai būtų labai naudinga. Tik...nenoriu temos susijusios su apšvietimu, man čia didžiausias galvasopis unsure.gif  smile.gif

dėl to būtent tau ji ir būtų naudingiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
Atkartoti kazkieno foto as visai nenoriu, kiekvienas turim savo stiliu.

O del tos minties,kur pries tai buvo svarstoma,as uz.. masciau masciau,ir galvoju kad butu labai gerai... daugiau suzinotume vienu metu, o ne vienas klausimas apie kompozicija,uz 5 min apie apsvietima, kazkas imeta nuorodas,skaitai apie viena,kita... ir viskas susimala galvoj,poto viskas maisosi..
o cia butu super. dvi savaites laiko mokintis apie kazka konkretaus,tai tikrai jau bent ir ismokt galima,ir ND butu techniniai pagal tai, ir vertinimai butu tada tikrai pagal ND, nes butu tikslus nusakymas kokie turi buti ND.

as uz 100 proc. thumbup.gif
Papildyta:
Tikrai būtų labai naudinga. Tik...nenoriu temos susijusios su apšvietimu, man čia didžiausias galvasopis unsure.gif  smile.gif

tai va del to ir butu labai naudinga.

As pati tiesa pasakius irgi bijau sitos temos... unsure.gif
bet tada per tas dvi sav buciau priversta dometis, fotografuoti,ir gal ismokciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 19, 16:57)
aš vis neprarandu vilties, kada forume įgyvendinti įdėją: pasiimti kokio garsaus fotografo nuotrauką (turbūt natiurmortą ar ką namų salygomis galima būt įgyvendinti) ir visiems bandyti tai įgyvendinti praktikoje  :ax:nbandytume atkartoti apšvietimą, kompoziciją ir t.t.

tada šituo atveju mes jau dvi. Man irgi būtų įdomu pabandyti. Išsirenkam ką nors ir darom. Be laiko limito, balsavimų ir pan.

Agniuke, tas atkartojimas tik mokymuisi, juk nebūtina visas foto tokio stiliaus daryti.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 17:13)
tada šituo atveju mes jau dvi. Man irgi būtų įdomu pabandyti.  Išsirenkam ką nors ir darom. Be laiko limito, balsavimų ir pan.

Agniuke, tas atkartojimas  tik mokymuisi, juk nebūtina visas foto tokio stiliaus daryti.

nesupratau tos frazes? negi vel siuloma ND panaikint???
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 19, 17:21)
nesupratau tos frazes? negi vel siuloma ND panaikint???

nesiūlau nieko naikinti. Tiesiog papildomą užduotėlę, turint laiko, noro ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 19, 16:21)
...gal pvz. vienam tas apšvietimas aktualu labai, kitam ne  g.gif

aktualu turetu buti visiems norintiems ismokti fotografuoti mirksiukas.gif

o turetum butent nuo to pradeti mirksiukas.gif

as pritariu viskam tik dalyvautoja is manes kartais nevykusi...bet kai kada gal pavyktu isijungt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 19 kovo 2008 - 17:34
Niekas jūsų stiliaus nepakeis. bet pamatysit, kiek kartų reiks pastumdyti lempą kairėn/dešinėn tolyn/artyn, kol gausit tokį šešėlį tokiu kampu kaip nuotraukoje.... kils daug klausimų. čia iš pirmo žvilgsnio atrodo, viens du ir atkartojau. tačiau pabandžius, pamatysit, kad ne taip jau ir lengva viskas kaip atrodo ir ne taip banalu.
čia grynai yra techninė užduotis laisvalaikiui 4u.gif
Atsakyti