Ačiū visoms už komentarus, bandau "atsišaudyt"
Tiesa
ČIA dar serija Kūdroje, kelios dar nematytos
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 19, 07:47)
Iš tavo darbų patiko pirma ir paskutinė. Pirmoj jei buvo įmanoma, reikėjo fotografuoti šiek tiek kampu, kad šviesa nekristų taip tiesiai į veidą, nes dabar viedas gan plokščiai atrodo. Ir truputį bardakėlis fone, bet labai nemaišo. Paskutinėj WB reikėtų reguliuot, jei dar įmanoma, nes veidas pamėlęs. Trečia užspausta, antra per tamsi, o ketvirtoj visas veidas šešėlyje
ir man atrodo ryškumo trūksta
Dėl pirmosios visiškai sutinku, ir dėl kampo ir dėl fono.
Paskutinėje ta mergaitė ir buvo mėlyna (oda)
jai vargšei šalta buvo
visi ten šalo kol paradas prasidėjo
Ketvirtoj tas šešėlis viską gadina o šiaip tas kadras mano favoritas
QUOTE(Stikline @ 2008 03 19, 08:24)
Getter, patiko pirmoji ir trečia man patinka, tik reikėtų erdvės dešiniau, nes dabar tas daiktas ant galvos nukapotas iš abiejų pusių. Trūkumus puikiai Smiltis paminėjo.
Erdvės
QUOTE(Cinside @ 2008 03 19, 09:39)
Getter pirma ir trečia patiko. tik pirmoje apšvietimas nelabai. O trečia galėtų būti šviesesnė, bet labai labai gražiai žiūrisi. Nuotaikinga tokia
Dėkui
QUOTE(Sansara @ 2008 03 19, 09:50)
Getter, pirma ir paskutinė geriausios. Puiki reportažinė serija
antra tamsi (susilieja žmogėnai su fonu man), ketvirta negražiai šešėlis veidą "bjauroja". trečioji per viduriuką. bet kadangi yra pirma labai stipri, tai trečioji nublanksta su panašiu vaideliu
Dėkui
QUOTE(cherry_girl @ 2008 03 19, 10:01)
Geterr pima patiko,šešėliai gražiai ant sienos žaidžia, tik fonas truputį blaško: ta kėdė, kažkas pusiau nukirstas kabantis ant sienos nesižiūri.
Aha man tie šešėliai irgi labai patiko, dėl fono sutinku
QUOTE(marakeš @ 2008 03 19, 10:29)
Getter, paskutinė labai liuksiška
Dėkui
Dejavu man taviškė labai labai miela ir šilta
Elina tavo sabačkinas ant supynių irgi patiko, labai kokybiška
Agniuke - iš šokolado serijos patiko pirma, ir irgi sutinku kad tinka juodi rėmeliai tik gal šiek tiek plonesni