Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 15:54)
fotografuojant lauke geriausia fotografuoti anksti ryte arba vakare, kuomet saulė dar nėra labai aktyvi. Ryte spalvos bus kiek prislopintos, švelnesės, o vakare ryškesnės. Taip pat debesys puikiai išsklaido šviesą. Namie turiu daugiau, galėsiu parašyti.

Būtų gerai ax.gif Šiaip ten daug tų niansų surašyta, ir ryte tarkim iki saulės patekėjimo, po saulės patekėjimo, po to šviesa labai greitai keičiasi. Bet didžiausia problema kad man ryte keltis yra didžiausias peilis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 19, 15:59)
Man tikrai geriau.

Aciu.

Laukiu dar nuomoniu,jei nesunku.

QUOTE(westa @ 2008 03 19, 15:59)
kadangi tiek prirašėm apie apšvietimą, būtų logiška kitus ND daryt apšvietimo tema.. aprašant koks apšvietimas darbe buvo naudotas.

Dar vis tiek tik po savaites nd baigiasi,tada ir nuspresim. smile.gif
Atsakyti
Beje, Dejavu įdėtoje nuorodoje yra daug geros informacijos (ir apie rėmelius tame tarpe , kas čia labai domėjosi mirksiukas.gif ) Bet įtariu kad nuoroda ir bloge buvo, ar nia smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už komentarus, bandau "atsišaudyt" biggrin.gif
Tiesa ČIA dar serija Kūdroje, kelios dar nematytos 4u.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 03 19, 07:47)
Iš tavo darbų patiko pirma ir paskutinė. Pirmoj jei buvo įmanoma, reikėjo fotografuoti šiek tiek kampu, kad šviesa nekristų taip tiesiai į veidą, nes dabar viedas gan plokščiai atrodo. Ir truputį bardakėlis fone, bet labai nemaišo. Paskutinėj WB reikėtų reguliuot, jei dar įmanoma, nes veidas pamėlęs. Trečia užspausta, antra per tamsi, o ketvirtoj visas veidas šešėlyje  schmoll.gif ir man atrodo ryškumo trūksta

Dėl pirmosios visiškai sutinku, ir dėl kampo ir dėl fono.
Paskutinėje ta mergaitė ir buvo mėlyna (oda) biggrin.gif jai vargšei šalta buvo verysad.gif visi ten šalo kol paradas prasidėjo
Ketvirtoj tas šešėlis viską gadina o šiaip tas kadras mano favoritas blush2.gif

QUOTE(Stikline @ 2008 03 19, 08:24)
Getter, patiko pirmoji ir trečia man patinka, tik reikėtų erdvės dešiniau, nes dabar tas daiktas ant galvos nukapotas iš abiejų pusių. Trūkumus puikiai Smiltis paminėjo.

Erdvės cool.gif

QUOTE(Cinside @ 2008 03 19, 09:39)
Getter pirma ir trečia patiko. tik pirmoje apšvietimas nelabai. O trečia galėtų būti šviesesnė, bet labai labai gražiai žiūrisi. Nuotaikinga tokia  thumbup.gif

Dėkui mirksiukas.gif
QUOTE(Sansara @ 2008 03 19, 09:50)
Getter, pirma ir paskutinė geriausios. Puiki reportažinė serija  thumbup.gif antra tamsi (susilieja žmogėnai su fonu man), ketvirta negražiai šešėlis veidą "bjauroja". trečioji per viduriuką. bet kadangi yra pirma labai stipri, tai trečioji nublanksta su panašiu vaideliu

Dėkui mirksiukas.gif

QUOTE(cherry_girl @ 2008 03 19, 10:01)
Geterr pima patiko,šešėliai gražiai ant sienos žaidžia, tik fonas truputį blaško: ta kėdė, kažkas pusiau nukirstas kabantis ant sienos  nesižiūri.

Aha man tie šešėliai irgi labai patiko, dėl fono sutinku doh.gif
QUOTE(marakeš @ 2008 03 19, 10:29)
Getter, paskutinė labai liuksiška smile.gif

Dėkui 4u.gif

Dejavu man taviškė labai labai miela ir šilta 4u.gif
Elina tavo sabačkinas ant supynių irgi patiko, labai kokybiška 4u.gif

Agniuke - iš šokolado serijos patiko pirma, ir irgi sutinku kad tinka juodi rėmeliai tik gal šiek tiek plonesni 4u.gif
Atsakyti
doh.gif
*****,db nezinau kokius daryt..visai pasimeciau...
Vienas sake kakaviniai,du juodi,MB sake kakaviniai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 19, 17:11)
doh.gif

O tau kokie? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 19, 16:11)
doh.gif

o aš siūlyčiau geriau eit ką pafotografuot o ne rėmeliais užsižaist smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 19, 16:13)
O tau kokie? smile.gif

As net pati nzn, ziuriu ziuriu, kakaviniai svelnina foto...
o juodi ja kazkaip ispraudzia,kad tik i ja ziuri,niekur nesidairai..

Net nzn pati unsure.gif

QUOTE(westa @ 2008 03 19, 16:14)
o aš siūlyčiau geriau eit ką pafotografuot o ne rėmeliais užsižaist  smile.gif

As noriu iki galo uzbaigti foto, o tada eisiuvel fotografuoti.
Atsakyti
Man išvis faina būtų, kad kažkiek tai laiko būtų kalbama pvz. apie apšvietimą, bandoma su juo žaistis, fotkint ir ND būtų tokia tema, man tai būtų daug efektyviau. Paskui vėl kitokia tema... Nors aišku čia mes visi skirtingu lygių...gal pvz. vienam tas apšvietimas aktualu labai, kitam ne g.gif
Atsakyti
Agniuke, o tu tiesiog pasidaryk kelis variantus- kakaviniai, juodi ploni, dar kokia, ir išsirinksi, kurie rėmeliai tau geriausia lips
Atsakyti
QUOTE(luokė @ 2008 03 19, 16:27)
Agniuke, o tu tiesiog pasidaryk kelis variantus- kakaviniai, juodi ploni, dar kokia, ir išsirinksi, kurie rėmeliai tau geriausia lips

tai as ir padariau, kakaviniu daug spalvu,sita realiausiai tiko prie kavos...
juoda padariau plona,asik plonas geriau.. ir db visu klausineju. tai rezultatas 4 uz juoda, ir 4 uz ruda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 19, 16:21)
Man išvis faina būtų, kad kažkiek tai laiko būtų kalbama pvz. apie apšvietimą, bandoma su juo žaistis, fotkint ir ND būtų tokia tema, man tai būtų daug efektyviau. Paskui vėl kitokia tema... Nors aišku čia mes visi skirtingu lygių...gal pvz. vienam tas apšvietimas aktualu labai, kitam ne  g.gif

va ir man tai patiktų, kad pvz savaitę kalbam apie techiką, gal net su pavyzdžiais iš interneto, o po to darom ND tos savaitės diskutuota tema.. rezultatai parodytų kiek kas perprato temą

Agniuke, ar verta apsistot prie foto, kuri toli gražu ne ideali kompozicine ir technine puse?

dejavu nuoroda tikrai vertinga, neužtikau jos Bliog'e, gal vertėtų ten patalpint ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 19 kovo 2008 - 16:34