QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 19, 14:14)
supratau, nuimsiu
Pasiulyk koki deti? nes be remo tragiskai atrodo,o man ant kompo,kai foto atskiai,tas remas tinka.
Pasiulyk koki deti? nes be remo tragiskai atrodo,o man ant kompo,kai foto atskiai,tas remas tinka.
Apie rėmelius neturiu žalio supratimo.
Užuolaida, nenoriu rašyti anoje temoje, bet aš tau pritariu. Jei pašviesta tik iš šono , mano nuomone tai nėra kontrinis apšvietimas. Jei tiksliau konfrontacinis. Jis formuojamas ir natūralia šviesa, bet daugiausiai naudojamas būtent studijose. Šis apšvietimas įprastai turėtų būti siauresnio šviesos srauto ir nukreipiamas pvz į modelio plaukus, gali būti petį ar kažkokią vietą kurią norima pabrėžti. Jis ypač aktualus kai tarkim yra tamsus fonas ir modelis tamsiais plaukais, tada reikia pašviesti į plaukus, kad nesusilietų su fonu. Arba atvirkščiam variante. Čia tokią informaciją kol kas gavau savo pamokose. Skaitau dabar kaip tik knygą apie apšvietimą, bet rusų k., tai kol ten susigaudau kas ir kaip , turiu kelis kartus perskaityti
Jei kam įdomu galiu daugiau parašyti daugiau teorijos Bet gal jau kur yra tokia informacija