Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

taigi priverst nepriversim, bet kas norės po ND pabaigos įdės savo foto jos pasakojimu...
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 19, 13:15)
kaip manot, ar savo ND foto apgynimas po ND pabaigos būtų labai blogas dalykas?

thumbup.gif super ideja, nes as patitik vakar susiprotejau kad ne i tema idejau foto,bet jau komentaruose parasiau... ten nebuvo jokios interpretacijos.
bet foto cia idejus pamatys ir naujokai,kuie ten negali ieiti. ir komentaru dar daugiau gautumem.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 19, 13:49)
taigi priverst nepriversim, bet kas norės po ND pabaigos įdės savo foto jos pasakojimu...
Arba albume kas nores parasyti paskutini komentara
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 19, 13:53)
Arba albume kas nores parasyti paskutini komentara

bet nd ne visi mato,naujokai pvz nemato.
Na Tu tai jau pakomentavai visas foto,bet kti tik balus suraso,tai cia butu galimybe apginti savo darba, ir kartu gauti daugiau komentaru,beto naujokai pasimokins wink.gif

PS. Elina.. man labai labai patiko tavo foto.. jauciasi judesis, begalo aplinka grazi,ir suniukas aisku. pirmoj foto man tik truko apacios supyniu..
Papildyta:

Idesiu mini saldainiu serija.. as nesuprantu,kokia kompozicija pasirinkti.. as vis kisu link centro doh.gif nes man berysio kai saldainii kur kampe,o kitas kampas vien baltas fonas..

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuke*: 19 kovo 2008 - 14:07
4u.gif

Elina, saunuole 4u.gif Apie dukreles portretuka prie lango jau viskas parasyta. Erdves zvilgsniui truko. Suniuko nuotraukose nera stabilumo. Kaire puse apkrauta, o desineje nieko nera. Tokiu atveju gal nereikejo kirsti supyniu pusiau, o fotografuoti visa "lenta" kaip nuotraukos pagrinda.

Dejavu, isimine zvejys. Tokia dramatiska nuotaika. Puikiai pamatyta ir isnaudota sviesa. Del kompozicijos daug prirasyta buvo. Peizazineje nuotraukoje, mano akiai, truksta erdves. Fotografuojant jura kazkaip reikia perteikti jos beribe platybe. O cia jos nesimato. Uzspausta viskas labai. Galbut panoramine nuotrauka butu visai tikusi. g.gif

Westa, tavo suniukai schmoll.gif Po pirmosios sita nublansta. Trukdo sofos "struktura", nes nuotrauka lyg ir butu pretenzija i "pusiau studijine" g.gif

Peppi, serija ziureciau kaip reportaza is datzelio. O tokiose serijose bereikia ieskoti kazkokiu giliu prasmiu. Kadangi pati esu fotografavusi kelis renginius, tai ziuriu i tai kaip renginio dokumentavima. I tokias nuotraukas mieliausiai ziuretu patys vaikai na ir ju teveliai. Spalvos man nelabai cia tiko.
Atsakyti
aš tik balus rašiau beveik visur ax.gif Iš tikrųjų nelabai suprantu koks skirtumas interpretaciniai, neinterpretaciniai schmoll.gif Ir tas pačias daržoves galima fotkinti interpretuojant, o kartais ir tiesmukai suprantama foto būna ant tiek gera, kad nustelbia visas tas interpretacijas rolleyes.gif Nesuprantu kodėl temoje dviese negalima fotogarfuoti kažkokių 2 objektų unsure.gif , o reikia kaži ką prisigalvot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 19, 13:14)
Prie visu isvardintu pastebejimu, man dar svitejimas apie uola blasko. Turbut cia aureole g.gif
Dar butu idomu suzinoti koks ten puslapis kur patarimus duoda bigsmile.gif

buvau nepastebėjus tos aureolės. Nzn iš kur ji, nes didelėj nieko panašaus nėra, gal mažinant atsirado...

kažkada jau minėjau. Photosig puslapy duoda pakankamai patarimų, pastebėjimų iš techninės pusės. Paklausus paaiškina, ar atsiunčia foto su pvz. Aišku būna, kad prisikabina prie smulkmenų, pvz. man karta siūlė vaikui randelį retušuoti, kurį tik gerai įsižiūrėjus gali pamatyti. Bet komentarus jie rašo tik tada, jei ir pats aktyviai komentuoji.

QUOTE(Smiltis @ 2008 03 19, 13:21)

Madeira  wub.gif Gal kur forume rašei įspūdžius  g.gif

galvoju gal teks parašyti kada prie progos, nes kai pati info ieškojau, praktiškai nieko neradau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 19, 14:04)
aš tik balus rašiau beveik visur  ax.gif Iš tikrųjų nelabai suprantu koks skirtumas interpretaciniai, neinterpretaciniai  schmoll.gif Ir tas pačias daržoves galima fotkinti interpretuojant, o kartais ir tiesmukai suprantama foto būna ant tiek gera, kad nustelbia visas tas interpretacijas  rolleyes.gif Nesuprantu kodėl temoje dviese negalima fotogarfuoti kažkokių 2 objektų  unsure.gif , o reikia kaži ką prisigalvot  g.gif

Smiltis, atidedam diskusiją po ND ? ok? nelabai sąžininga būtų čia aptarinėt niuansus kol Nd nepasibaigė..
Atsakyti
Parasiau bet pasnekesim po ND..
laukiu komentaru apie saldainius.. aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuke*: 19 kovo 2008 - 14:10
QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 14:07)
galvoju gal teks parašyti kada prie progos, nes kai pati info ieškojau, praktiškai nieko neradau smile.gif

būtų labai įdomu smile.gif

Agniuke, rėmelis blink.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 03 19, 14:08)
Smiltis, atidedam diskusiją po ND ? ok? nelabai sąžininga būtų čia aptarinėt niuansus kol Nd nepasibaigė..

OK.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 19 kovo 2008 - 14:13
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 19, 14:12)
būtų labai įdomu  smile.gif

Agniuke, rėmelis  blink.gif
Papildyta:
OK.

supratau, nuimsiu hihihi.gif
Pasiulyk koki deti? blush2.gif nes be remo tragiskai atrodo,o man ant kompo,kai foto atskiai,tas remas tinka.
Atsakyti