Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 10:53)
norėčiau kritikos dar vienai:
tamsoka, kompozicija nestabili... daugiau nesugalvoju. Gal jūs kokių minčių turėsit.
(puslapyje, kur gaudavau daugiausia konkrečių patarimų, labai jau abstrakčiai šįsyk surašė)
Prie visu isvardintu pastebejimu, man dar svitejimas apie uola blasko. Turbut cia aureole g.gif ar kaip ji ten
Nuotrauku nekomentuosiu siandien, neturiu jegu kol kas 4u.gif

Dar butu idomu suzinoti koks ten puslapis kur patarimus duoda bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 19 kovo 2008 - 13:15
kaip manot, ar savo ND foto apgynimas po ND pabaigos būtų labai blogas dalykas?
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 12:54)
Dėl karpymo - jei jau kerpu viršų, kerpasi ir šonai, nesinori keisti standartinio formato.
Visos paskutinės foto iš atostogų po Madeirą.
Dar klausimas Sansarai, kas tavo manymu turėtų būti, kad būtų vienas kadras, juk neišmesi nei jūros nei dangaus

Vat būtent mirksiukas.gif

Madeira wub.gif Gal kur forume rašei įspūdžius g.gif

Kaip aš matau du, tai vienas būtų kaip Elina sakė nukirpti namuką, tada lieka švyturys ir dar tolumoje ant kalvos berods šviestuvai matosi ten. Na ir aišku gražus vaizdas. O kita, tokia kokia yra , bet tada reikėjo šiek tie matyt kitu kampu fotkinti unsure.gif

Elina, kokybė kaip visad thumbup.gif Ką taisyčiau, aišku supynės truputį aukščiau turėtų būti, kad viskas matytųsi, po to krepšelį kokį gelsvos spalvos gal, arba visai baltą, nes tolumoje matosi gelsvos tvoros atspalvis, ir drabužėlį šuniuko irgi reikia keist į kokią neutralią spalvą, kad taip nekristų į akis. Žodžiu reikia mažiau spalvų ir kad jos derėtų pire fono spalvų. Sniegas matosi. Antroje šuniuko poza geriau patinka nei pirmoje. Kai matau kokios gali būti spalvos pagal tavo pirmą foto, j/b man visai nepatinka schmoll.gif

Gretthen, berods tu buvai įdėjusi foto pagal šią temą Čia.

Atsiprašau jei kieno nors parašysiu ne taip vardą, nes sunkiai įsimenu vardus unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 19, 14:21)
Ką taisyčiau, aišku supynės truputį aukščiau turėtų būti, kad viskas matytųsi, po to krepšelį kokį gelsvos spalvos gal, arba visai baltą, nes tolumoje matosi gelsvos tvoros atspalvis, ir drabužėlį šuniuko irgi reikia keist į kokią neutralią spalvą, kad taip nekristų į akis. Žodžiu reikia mažiau spalvų ir kad jos derėtų pire fono spalvų. Sniegas matosi. Antroje šuniuko poza geriau patinka nei pirmoje. Kai matau kokios gali būti spalvos pagal tavo pirmą foto, j/b man visai nepatinka  schmoll.gif

Labai dėkui. Spalvom ir aš džiaugiuosi 4u.gif . Labai man patinka naujuko spalvos
Atsakyti
user posted image
dejavu, o kaip tau taip? g.gif man geriau žiūrisi... nes viršus nėra labai informatyvus.
visa dilema dėl bažnyčios, kuris centrinėje ašyje atsiduria. bet užtat likusios proporcijos man geriau žiūrisi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 19 kovo 2008 - 13:36
QUOTE(westa @ 2008 03 19, 13:15)
Tu turi omeny kad kiekvienas po ND pakomentuotu savo darba g.gif Ar tik tu nori savo darba apginti?

Atsakyti
Nesuprantu kodėl negaliu prabalsuoti ND blink.gif . Neįeinu su slaptažodžiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 19, 13:36)
Tu turi omeny kad kiekvienas po ND pakomentuotu savo darba g.gif Ar tik tu nori savo darba apginti?

aš noriu, kad tai padarytų kievienas.. gi tai interpretaciniai ND.. tai tas interpretacijas aš norėčiau išgirst
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 19, 13:15)

sakyčiau netgi pagirtinas. Labai įdomu sužinoti ką autorius norėjo pasakyti nuotrauka, ir ko aš nesupratau.

Sansara, žinok nematau nei esminio pagerėjimo, nei pablogėjimo. Tegul lieka kaip yra, tarp nevisai pavykusių.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 19, 13:36)
Nesuprantu kodėl negaliu prabalsuoti ND blink.gif . Neįeinu su slaptažodžiu verysad.gif

tikrai senas paliktas, jeitik nepamirsai.
ka tik pabandziau pasijungt, jungia
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 19, 13:42)
aš noriu, kad tai padarytų kievienas.. gi tai interpretaciniai ND.. tai tas interpretacijas aš norėčiau išgirst
drinks_cheers.gif butu visai idomu, nes pati daug kur pakomentavau ir tiesiog idomu suzinoti ar teisingai supratau autoriu sumanyma ar vis del to nunese ne ten biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 19 kovo 2008 - 13:50
QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 13:42)
Sansara, žinok nematau nei esminio pagerėjimo, nei pablogėjimo. Tegul lieka kaip yra, tarp nevisai pavykusių.

drinks_cheers.gif pasitaiko tokių ir gan dažnai
Atsakyti