Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Dejavu, o gal siuo atveju butu geriausia palikti taip kaip yra? Manau, kad kadras jau koks yra geresnio nepadarysi. Nebent drastiskai karpyti, bet to nesinori.

ikeliu viena foto, kirpta. idomi jusu nuomone, ar labai trukdo lovos krastas. Ar labai griauna kompozicija?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 19 kovo 2008 - 12:10
QUOTE(DI @ 2008 03 19, 12:56)
ikeliu viena foto, kirpta. idomi jusu nuomone, ar labai trukdo lovos krastas. Ar labai griauna kompozicija?

user posted image

Man tai visai nieko baisaus tas lovos kraštas, tik galėtų jis juodas nubūti, labiau man kliūva fokusas į megztinuką ir paplaukęs vaikučio veidukas g.gif . Ir veiduko spalva nepatinka. Ar darei kažką su PS? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 19, 13:06)
Man tai visai nieko baisaus tas lovos kraštas, tik galėtų jis juodas nubūti, labiau man kliūva fokusas į megztinuką ir paplaukęs vaikučio veidukas g.gif . Ir veiduko spalva nepatinka. Ar darei kažką su PS? unsure.gif

Siek tiek dariau smile.gif bet kad jau apsvietimas labia prastas buvo naudojau pridetine blyskte, o vaikas judrus taisu fokusu irgiprasoviau doh.gif
matau, kad veidukas baltesnis nei kad PC man rode. Ok, supratau klaideles savo wink.gif

nuotraukyte istryniau, ner cia ko ziureti i klaidingus kadrus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 19 kovo 2008 - 12:11
Dejavu, aš ir kaip Sansara matau dvi foto. Akmenukų man apačioj čiut čiut trūksta. Viršaus mano nuomone galima šiek tiek pakirpti, tada atsiranda daugiau gylio, bet kairės tai jau nelabai unsure.gif O dešinėj irgi nėra kur. Šiaip man dabar foto irgi netamsi, bet gal šiek tiek pašviesinus tą kalvą, spalvomis pasilygintų kompozicija unsure.gif Kur čia yra toks grožis wub.gif
Papildyta:
Di, dėl foto pritariu Elinai. Ir alkūnytės dar man trūksta unsure.gif

Luoke, ale tu ir randi namuose netikėtaitokių daiktų bigsmile.gif Štatyvas yra gėris smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 19 kovo 2008 - 12:31
QUOTE(DI @ 2008 03 19, 12:09)
nuotraukyte istryniau, ner cia ko ziureti i klaidingus kadrus tongue.gif

o aš taip ir nespėjau pamatyti. Be reikalo ištrynei. Tada ir man reikia savo visas klaidingas trinti g.gif

Ačiū visiems už komentarus mano nuotraukai.

QUOTE(Smiltis @ 2008 03 19, 12:29)
Dejavu, aš ir kaip Sansara matau dvi foto. Akmenukų man apačioj čiut čiut trūksta. Viršaus mano nuomone galima šiek tiek pakirpti, tada atsiranda daugiau gylio, bet kairės tai jau nelabai  unsure.gif O dešinėj irgi nėra kur. Šiaip man dabar foto irgi netamsi, bet gal šiek tiek pašviesinus tą kalvą, spalvomis pasilygintų kompozicija  unsure.gif Kur čia yra toks grožis  wub.gif

turiu dar ir kitokių variantų, pažiūrėsiu gal koks labiau atitiks jūsų patarimus. Visa bėda fotogafavau RAW formatu, peržiūros programos tokių failų neatpažįsta, pasižiūriu kas nuotraukoje tik ją atsidarius su PS. Taip aklai ir žiūrinėju po vieną smile.gif

Dėl karpymo - jei jau kerpu viršų, kerpasi ir šonai, nesinori keisti standartinio formato.
Visos paskutinės foto iš atostogų po Madeirą.

Dar klausimas Sansarai, kas tavo manymu turėtų būti, kad būtų vienas kadras, juk neišmesi nei jūros nei dangaus
Atsakyti
Ką tik parlėkiau iš kiemo. Supynės kaip westos smile.gif , bet šuniukas kitoks 4u.gif . Labai norėčiau bent keletos žodžių apie nuotrauką, ne apie šunį. Labai norėjau, kad pamatytumėt snaiges, žalią supynės spalvą, gyvą padarėlį, kuriam viskas įdomu ir....viso to dermę. Ar pavyko? unsure.gif ( fotkinau su televyku, ne su portretinuku, labai skubėjau, bijojau, kad Aris nesušaltu, padariau 40 kadrų)

user posted image

user posted image

Šita, mano galva, mažiausiai vykusi unsure.gif . Tik pačiai juokingas tas sniego šuo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 19 kovo 2008 - 12:57
Del dejavufoto nesikartosiu lb daug komentaru tu paciu.

Del ND, as tik vakar susivokiau kad ND interpretaciniai,tai ir reiskia kad reikia interpretuoti o ne du zmones nufotografuoti. Tad prie savo foto ir parasiau kad jos ten visai netinka. nes tiesiog nupyskinti du zmones.
jei butu techniskai labai gerai atlikta,tai cia tik i tech.nd o ne i interpretacinius...
Bet gal as interpretacnius ND ne taip suprantu?
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 19, 12:55)
Ką tik parlėkiau iš kiemo. Supynės kaip westos smile.gif , bet šuniukas kitoks 4u.gif . Labai norėčiau bent keletos žodžių apie nuotrauką, ne apie šunį. Labai norėjau, kad pamatytumėt snaiges, žalią supynės spalvą, gyvą padarėlį, kuriam viskas įdomu ir....viso to dermę. Ar pavyko? unsure.gif  ( fotkinau su televyku, ne su portretinuku, labai skubėjau, bijojau, kad Aris nesušaltu, padariau 40 kadrų)

nuotraukų kokybė gera. Norisi supynių apačios. Nesinori šuniuko krepšelio, nes tada toj pusėj visko prikrauta - supynės, šuniukas su rūbais, krepšys, gėlytės... Pats šuniukas labiau patinka antroj foto, bet vėlgi tas krepšelis.
o gal reikėjo be supynių?
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 14:01)

o gal reikėjo be supynių?

Gal. Gaila, jo dar ant žemės negalima dėti unsure.gif . Tai ir kraunu į krepšį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 13:54)
Visa bėda fotogafavau RAW formatu, peržiūros programos tokių failų neatpažįsta, pasižiūriu kas nuotraukoje tik ją atsidarius su PS. Taip aklai ir žiūrinėju po vieną smile.gif

parsisiusk Picasa2 programa, su ja galesi bele kokias foto ziureti smile.gif

QUOTE(Elina @ 2008 03 19, 14:03)
Gal. Gaila, jo dar ant žemės negalima dėti unsure.gif . Tai ir kraunu į krepšį smile.gif

vaje ... o kodel jam ant zemes negalima?

O man patiko kad jis kasikely sedi smile.gif kazkaip labai mielai atrodo, tik man nori matyti visa kasikiuka, o ne tik jo dali. Spalvos grazios
Atsakyti
dejavu kadangi lyg niekas nepaminėjo, bet man trūksta ryškumo jūrai.. toks jausmas, kad fokusuota į namuką, ten viskas ok, o žiūriu į jūrą ir pasigendu ryškumo..
šiaip man visa kita tinka

DI trukdo visgi atlošukas ..ech kad jo šiek tiek mažiau būtų.. nes vaiko išraiška superinė.. spalvos mielos..

Elina man irgi viso per daug .. būtų be šuniuko ir krepšelio, vien supynės, būtų viskas aišku smile.gif .. ir nekankint gyvūnų biggrin.gif

pagalvojau per anksti aš čia apie ND ... palaukim jų pabaigos, tada diskusijas vesim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 19 kovo 2008 - 13:10
QUOTE(DI @ 2008 03 19, 14:08)

vaje ... o kodel jam ant zemes negalima?

Dar neturi skiepo, labai mažas tėra smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 03 19, 14:08)
ir nekankint gyvūnų  

Baik burnot, pati žinai, kad krepšiukyje tokiems patinka biggrin.gif . Ant žolytės galės lakstyt tik po mėnesio
Atsakyti