Getter, paskutinė labai liuksiška
QUOTE(Peledike @ 2008 03 19, 11:27)
žinok, man irgi labai sunku su tuo komentavimu, nepatinka man kartoti tai ką jau kažkas pasakė. blogai jaučiuosi, nes atrodo, kad kopijuoju kitų mintis.
O aš dar būna, kad kitų komentarų nepaskaitau, parašau, o tik tada pamatau, kad pakartojau jau n-tajį kartą
Gal nepyks pažengusieji, iš jų "pavogiau" nuorodą, tokią elementarią, paprastą pamokėlę. Mums pravers http://www.vpu.lt/po...php?item_id=904
norėčiau kritikos dar vienai:
tamsoka, kompozicija nestabili... daugiau nesugalvoju. Gal jūs kokių minčių turėsit.
(puslapyje, kur gaudavau daugiausia konkrečių patarimų, labai jau abstrakčiai šįsyk surašė)
tamsoka, kompozicija nestabili... daugiau nesugalvoju. Gal jūs kokių minčių turėsit.
(puslapyje, kur gaudavau daugiausia konkrečių patarimų, labai jau abstrakčiai šįsyk surašė)
QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 11:53)
žiūriu į šlaito liniją ir nesuprantu, kodėl ji tokia kapota. gal čia dėl tamsumo?
QUOTE(marakeš @ 2008 03 19, 10:59)
žiūriu į šlaito liniją ir nesuprantu, kodėl ji tokia kapota. gal čia dėl tamsumo?
nes ji kapota ir buvo
QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 11:53)
Apie tamsumą pasisakei pati Dangus man nerealus. Negaliu kritikuoti tokio grožio Man tik norėtųsi kairėje akmenukų vos daugiau kad matytųsi, o ne jų pačios viršūnėlės. O kur čia kompozicijos nestabilumas? Labai norėčiau ats.
Kur čia tas grožis randasi?
QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 10:53)
aha, apie kompozicijos nestabilumą ir aš norėč išgirst- kas tai do velnias?
šiaip pridedant, apie akmenukus- arba jų daugiau, arba išvis nereiktų.
bet visumoj man labai patiko
QUOTE(Stikline @ 2008 03 19, 11:06)
Apie tamsumą pasisakei pati Dangus man nerealus. Negaliu kritikuoti tokio grožio Man tik norėtųsi kairėje akmenukų vos daugiau kad matytųsi, o ne jų pačios viršūnėlės. O kur čia kompozicijos nestabilumas? Labai norėčiau ats.
Tiesą sakant mano monitorius šviesus, aš pati to tamsumo nematau. Bet spėjau kad kažkam vistik jis užklius (Bandysiu šviesinti, tik gaila, kad beveik aklai.)
Apie nestabilumą. Kairė pusė pakankamai sunki ir apkrauta detalėmis - Tamsus kalnas, švyturys lempos, keliukas t.t. Jei dešinėje būti vien giedras dangus be debesėlių, ji atrodytų dar sunkesnė. Šiuo atveju debesys ir jūros bangos ją šiek tiek atsveria.
Dejavu, kairė- nereali , o dešinė lyg kokia atasvara- sunki, niūri, nes kairė, nors ir turėtų, man neduoda niūrumo įspūdžio, ji kaip tik spalvinga ir mistiška. O tamsios foto man patinka ir šiai- įpatingai tinka. Tik man visad norisi didesnio formato tokių nuotraukų
Man visai nesiblogėtų, jei namelio nebūtų, tik švyturys
Man visai nesiblogėtų, jei namelio nebūtų, tik švyturys
QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 10:53)
Atsisakau kritikuoti
šitą, o aš pasigirsiu- atkasiau namie tikrai neblogą (manau) Velbon'o štatyvą ir netgi su galva. beliks sugalvot, kaip jį išnaudot