Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Getter, paskutinė labai liuksiška smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2008 03 19, 11:27)
žinok, man irgi labai sunku su tuo komentavimu, nepatinka man kartoti tai ką jau kažkas pasakė. blogai jaučiuosi, nes atrodo, kad kopijuoju kitų mintis.

O aš dar būna, kad kitų komentarų nepaskaitau, parašau, o tik tada pamatau, kad pakartojau jau n-tajį kartą biggrin.gif
Atsakyti
Gal nepyks pažengusieji, iš jų "pavogiau" nuorodą, tokią elementarią, paprastą pamokėlę. Mums pravers http://www.vpu.lt/po...php?item_id=904
Atsakyti
norėčiau kritikos dar vienai:

user posted image

tamsoka, kompozicija nestabili... daugiau nesugalvoju. Gal jūs kokių minčių turėsit.
(puslapyje, kur gaudavau daugiausia konkrečių patarimų, labai jau abstrakčiai šįsyk surašė)

Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 11:53)

user posted image

tamsoka, kompozicija nestabili... daugiau nesugalvoju. Gal jūs kokių minčių turėsit.
(puslapyje, kur gaudavau daugiausia konkrečių patarimų, labai jau abstrakčiai šįsyk surašė)

žiūriu į šlaito liniją ir nesuprantu, kodėl ji tokia kapota. gal čia dėl tamsumo?
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 19, 10:59)
žiūriu į šlaito liniją ir nesuprantu, kodėl ji tokia kapota. gal čia dėl tamsumo?

nes ji kapota ir buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 11:53)

Apie tamsumą pasisakei pati smile.gif Dangus man nerealus. Negaliu kritikuoti tokio grožio doh.gif Man tik norėtųsi kairėje akmenukų vos daugiau kad matytųsi, o ne jų pačios viršūnėlės. O kur čia kompozicijos nestabilumas? Labai norėčiau ats. ax.gif
Kur čia tas grožis randasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 19 kovo 2008 - 11:07
QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 10:53)

user posted image

aha, apie kompozicijos nestabilumą ir aš norėč išgirst- kas tai do velnias?

šiaip pridedant, apie akmenukus- arba jų daugiau, arba išvis nereiktų.

bet visumoj man labai patiko
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 19, 11:06)
Apie tamsumą pasisakei pati smile.gif Dangus man nerealus. Negaliu kritikuoti tokio grožio  doh.gif  Man tik norėtųsi kairėje akmenukų vos daugiau kad matytųsi, o ne jų pačios viršūnėlės. O kur čia kompozicijos nestabilumas? Labai norėčiau ats.  ax.gif
Kur čia tas grožis randasi?

Tiesą sakant mano monitorius šviesus, aš pati to tamsumo nematau. Bet spėjau kad kažkam vistik jis užklius smile.gif (Bandysiu šviesinti, tik gaila, kad beveik aklai.)
Apie nestabilumą. Kairė pusė pakankamai sunki ir apkrauta detalėmis - Tamsus kalnas, švyturys lempos, keliukas t.t. Jei dešinėje būti vien giedras dangus be debesėlių, ji atrodytų dar sunkesnė. Šiuo atveju debesys ir jūros bangos ją šiek tiek atsveria.
Atsakyti
Dejavu, kairė- nereali thumbup.gif , o dešinė lyg kokia atasvara- sunki, niūri, nes kairė, nors ir turėtų, man neduoda niūrumo įspūdžio, ji kaip tik spalvinga ir mistiška. O tamsios foto man patinka ir šiai- įpatingai tinka. Tik man visad norisi didesnio formato tokių nuotraukų
Man visai nesiblogėtų, jei namelio nebūtų, tik švyturys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 19 kovo 2008 - 11:21
QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 10:53)

Atsisakau kritikuoti 4u.gif
Atsakyti
šitą, o aš pasigirsiu- atkasiau namie tikrai neblogą (manau) Velbon'o štatyvą thumbup.gif ir netgi su galva. beliks sugalvot, kaip jį išnaudot
Atsakyti