Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

tai as neklausiu, kada balsuosit - balsuokit, kada tik norit, siaip bandziau skaiciuot, kiek realiai tu balsuotoju turim - kol kas 10 priskaiciavau. Gal ir pakankamai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 18 kovo 2008 - 23:51
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 18, 23:22)
biski man vel klausimas del ND iskilo, del "dviese" - kiek dabar realiai zmoniu, kurie kaip ir liko sioje temoje, turi slaptazodi ir gali balsuot? Kaip suprantu, tie, kas persikele i ana tema, tikriausiai nebalsuos, nera prasmes. Nebus taip kad vos keli zmones tik gali? as bandau prisiminti is dabar cia daugmaz aktyviai dalyvaujanciu:

westa, peppi, sillwio g.gif , agniuke, anasko, c_girl, toro, sayonara, o Elina dar

nes pati prabalsavau, bet ziuriu, toliau aktyvumas menkas unsure.gif pagalvojau net, gal laika sumaisiau ar ka

Aš aš irgi čia lieku mirksiukas.gif tik kolkas busy buvau su darbais.
Fotografavau St Patrik'o paradą Dubine, tai rodau kas gavosi smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Getter, ačiū mirksiukas.gif

Iš tavo darbų patiko pirma ir paskutinė. Pirmoj jei buvo įmanoma, reikėjo fotografuoti šiek tiek kampu, kad šviesa nekristų taip tiesiai į veidą, nes dabar viedas gan plokščiai atrodo. Ir truputį bardakėlis fone, bet labai nemaišo. Paskutinėj WB reikėtų reguliuot, jei dar įmanoma, nes veidas pamėlęs. Trečia užspausta, antra per tamsi, o ketvirtoj visas veidas šešėlyje schmoll.gif ir man atrodo ryškumo trūksta doh.gif

Anasko, taviškiai vakarykščiai bandymai nelabai schmoll.gif Antroj nesuprantu kam ten tie nukarpyti namai g.gif

Agniuke, banga kaip banga. Pagauta gerai, bet kompozicija kaip visi rašė nea schmoll.gif

Slaptažodį aš turiu, jei nesikeitė, galvoju ar balsuot ar ne unsure.gif
Atsakyti
Getter, patiko pirmoji ir trečia man patinka, tik reikėtų erdvės dešiniau, nes dabar tas daiktas ant galvos nukapotas iš abiejų pusių. Trūkumus puikiai Smiltis paminėjo.

Smiltis, čia turbūt ne apie Anasko, o apie mano nevykusius bandymus kalbėjai hihihi.gif antroj ne nukarpyti namai, o namų stogai, kad nebūtų foto tokia nuobodi cool.gif

Ačiū visiems už kritiką, man labai pravertė wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 19 kovo 2008 - 08:25
QUOTE(Stikline @ 2008 03 19, 08:24)
Smiltis, čia turbūt ne apie Anasko, o apie mano nevykusius bandymus kalbėjai  hihihi.gif  antroj ne nukarpyti namai, o namų stogai, kad nebūtų foto tokia nuobodi  cool.gif

doh.gif tikrai taip bigsmile.gif

Anasko atsiprašau smile.gif Beje kaip tik norėjau parašyti, kad labai patiko tavo komentarai ND thumbup.gif Prabalsavau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 19 kovo 2008 - 08:33
QUOTE(Stikline @ 2008 03 18, 21:55)
Parodau ką šiandien bandžiau nufotografuoti, kad nebūčiau vien tik komentatorė smile.gif Deja, rezultatas blogesnis, nei tikėjausi  verysad.gif Prašom negailėt kritikos.
F/4.5  1/1600  ISO 400

iš pirmo žvilgsnio visai nieko pasirodė, spalvos patinka, šioks toks paliejimas. Bet per daug visko,
pirmoje užtektų tik medžio. Už jo toks margumynas, kad jis pats paskęsta jame, ir jau nebežinai kur žiūrėti.
Antroji irgi perkrauta - ir namukai, ir šakos, ir saulė. Mano skoniui būtų pakakę tik tų apatinių namukų smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 03 18, 23:37)

dejavu, pameni žadėjai pasidalint lyg, kaip savo Svajoklį sendinai  blush2.gif .. norėčiau savo Retro foto taip pabandyt pagražint  smile.gif

westa, jau buvau atsakiusi ankstesnėse temose. Matyt praleidai smile.gif
Ten nieko sudėtinga - tiesiog sudėjau du kadrus. Vaiko nuotrauką ir sutrukinėjusios sienos fragmento nuotrauką. Paverčiau į sepia su avytess duotų action.

Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 09:30)
iš pirmo žvilgsnio visai nieko pasirodė, spalvos patinka, šioks toks paliejimas. Bet per daug visko...

Ačiū už pastabėles smile.gif

Beje dar norėjau pasisakyti apie toro žiemos foto. Man antra ir trečia patinka. Pirmoji nuobodoka. O šiaip atrodo lyg persharpinta būtų. Kaip tu jas apdorojai?

Peppi, man tenka tokių kadrų padaryt daugybę. Ir kol kas iki šiol nė vienas nepatiko tiek, kad galėčiau viešai rodyt blush2.gif gal dar pavyks. O tavose foto patiko lomo actionas. Visai gražiai žiūrisi. Visose foto kažkas nukirsta: pirmoje foto nepatinka kad mergaitės pusė kairėje, kažkurioj (3 atrodo) rankytės dalelė dešinėj, man ji maišo. Šiaip gal ta trečia man geriausia iš visų g.gif
Atsakyti
Getter pirma ir trečia patiko. tik pirmoje apšvietimas nelabai. O trečia galėtų būti šviesesnė, bet labai labai gražiai žiūrisi. Nuotaikinga tokia thumbup.gif
Atsakyti
Getter, pirma ir paskutinė geriausios. Puiki reportažinė serija thumbup.gif antra tamsi (susilieja žmogėnai su fonu man), ketvirta negražiai šešėlis veidą "bjauroja". trečioji per viduriuką. bet kadangi yra pirma labai stipri, tai trečioji nublanksta su panašiu vaideliu wink.gif
Atsakyti
Et jaučiu, kol neturiu pati ką parodyti, tol neverta ir komentuoti ax.gif Ir kažkaip nespėju aš jumis, kas kartą komentuodma jaučiuosi tarsi kartočiau kitų žodžius, na pati matau foto trūkumus, bet nieko naujo niekados nepasakau. o pirma pasireikšti nespėju.

Dar vienas dalykas, sunku man kritikuoti, atrodo, nelabai ką išmanau, nusišneku blush2.gif

Gal kai turėsiu techniką jungsiuos rimčiau.

Dabar galiu pagirti toro darbą - pirmą man labai labai wub.gif Kabinčiau ant sienos turbūt, jei mano būtų biggrin.gif

Geterr pima patiko,šešėliai gražiai ant sienos žaidžia, tik fonas truputį blaško: ta kėdė, kažkas pusiau nukirstas kabantis ant sienos nesižiūri.

Agniukės banga nuobodoka. Norėtųsi kažkur kitur ją matyti, nes lūžta gražiai, bet būdama centre tarsi sustingus atrodo.

Stiklines pirma visai patinka, tik tvora mane šiek tiek nervina, suprantu, kad jos nepatrauksi, na bet čia man ji visai nepatinka. Stovėtų tas medis kažkur kitur, viskas patiktų. biggrin.gif

Turbūt tiek pradžiai, darbai spaudžia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 18, 21:58)
Pepi, tavo serija patiko dėl tų priežasčių kurias pati išvardinai. Šiaip įvertinant kad tokiose šventėse nėra lengva gautyt kažkios ten labai įpatingus kadrus, patiko kad daug kas daryta tikslingai.

smagu kai pastebi, kas daryta smile.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 18, 23:14)
peppi, nu kaip peppi, ka cia ir pasakyt biggrin.gif Ketvirta man absoliutiskai nesuvokiama, net tavo staila zinant - nu ploja vaikai ir tiek - nei spalvos, nei sveisos, nei ritmo atsikartojancio, nu nieko idomaus nematau. Kitu smagumus pati ivardinai, ir as juos matau. as turbut dar kiek nuimciau geltonuma pirmoj ir antroj, bet cia skonio reikalas. 

su wb nesusitvarkiau, nebuvo i ka nustatyti doh.gif
taip, ketvirtoji manau yra silpniausia, o padariau begale kadru ir nieko doro...
bandysim dar karta smile.gif

QUOTE(Stikline @ 2008 03 19, 09:39)
Peppi, man tenka tokių kadrų padaryt daugybę. Ir kol kas iki šiol nė vienas nepatiko tiek, kad galėčiau viešai rodyt  blush2.gif  gal dar pavyks. O tavose foto patiko lomo actionas. Visai gražiai žiūrisi. Visose foto kažkas nukirsta: pirmoje foto nepatinka kad mergaitės pusė kairėje, kažkurioj (3 atrodo) rankytės dalelė dešinėj, man ji maišo. Šiaip gal ta trečia man geriausia iš visų  g.gif

man irgi trecia geriausia biggrin.gif et tingejau klonuoti tai palikau...
na antra man dar gera - chaoselis toks...
dekui visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cherry_girl @ 2008 03 19, 10:01)
Et jaučiu, kol neturiu pati ką parodyti, tol neverta ir komentuoti  ax.gif Ir kažkaip nespėju aš jumis, kas kartą komentuodma jaučiuosi tarsi kartočiau kitų žodžius, na pati matau foto trūkumus, bet nieko naujo niekados nepasakau. o pirma pasireikšti nespėju.

žinok, man irgi labai sunku su tuo komentavimu, nepatinka man kartoti tai ką jau kažkas pasakė. blogai jaučiuosi, nes atrodo, kad kopijuoju kitų mintis. bet bandau perlipti tą barjerą, nes kai aš įkėliau nuotraukas ir komentavo visi iš esmės sakydami tą patį, tai man labai padėjo. bandau įsisamoninti, kad nėra taip jau blogai kartoti tai ką pasakė kažkas kitas. aišku, visada gerai dar pabandyti kažką naujo surasti toje nuotraukoje.
Atsakyti