QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 18, 23:22)
biski man vel klausimas del ND iskilo, del "dviese" - kiek dabar realiai zmoniu, kurie kaip ir liko sioje temoje, turi slaptazodi ir gali balsuot? Kaip suprantu, tie, kas persikele i ana tema, tikriausiai nebalsuos, nera prasmes. Nebus taip kad vos keli zmones tik gali? as bandau prisiminti is dabar cia daugmaz aktyviai dalyvaujanciu:
westa, peppi, sillwio , agniuke, anasko, c_girl, toro, sayonara, o Elina dar
nes pati prabalsavau, bet ziuriu, toliau aktyvumas menkas pagalvojau net, gal laika sumaisiau ar ka
westa, peppi, sillwio , agniuke, anasko, c_girl, toro, sayonara, o Elina dar
nes pati prabalsavau, bet ziuriu, toliau aktyvumas menkas pagalvojau net, gal laika sumaisiau ar ka
Aš aš irgi čia lieku tik kolkas busy buvau su darbais.
Fotografavau St Patrik'o paradą Dubine, tai rodau kas gavosi
Labas rytas
Getter, ačiū
Iš tavo darbų patiko pirma ir paskutinė. Pirmoj jei buvo įmanoma, reikėjo fotografuoti šiek tiek kampu, kad šviesa nekristų taip tiesiai į veidą, nes dabar viedas gan plokščiai atrodo. Ir truputį bardakėlis fone, bet labai nemaišo. Paskutinėj WB reikėtų reguliuot, jei dar įmanoma, nes veidas pamėlęs. Trečia užspausta, antra per tamsi, o ketvirtoj visas veidas šešėlyje ir man atrodo ryškumo trūksta
Anasko, taviškiai vakarykščiai bandymai nelabai Antroj nesuprantu kam ten tie nukarpyti namai
Agniuke, banga kaip banga. Pagauta gerai, bet kompozicija kaip visi rašė nea
Slaptažodį aš turiu, jei nesikeitė, galvoju ar balsuot ar ne
Getter, ačiū
Iš tavo darbų patiko pirma ir paskutinė. Pirmoj jei buvo įmanoma, reikėjo fotografuoti šiek tiek kampu, kad šviesa nekristų taip tiesiai į veidą, nes dabar viedas gan plokščiai atrodo. Ir truputį bardakėlis fone, bet labai nemaišo. Paskutinėj WB reikėtų reguliuot, jei dar įmanoma, nes veidas pamėlęs. Trečia užspausta, antra per tamsi, o ketvirtoj visas veidas šešėlyje ir man atrodo ryškumo trūksta
Anasko, taviškiai vakarykščiai bandymai nelabai Antroj nesuprantu kam ten tie nukarpyti namai
Agniuke, banga kaip banga. Pagauta gerai, bet kompozicija kaip visi rašė nea
Slaptažodį aš turiu, jei nesikeitė, galvoju ar balsuot ar ne
Getter, patiko pirmoji ir trečia man patinka, tik reikėtų erdvės dešiniau, nes dabar tas daiktas ant galvos nukapotas iš abiejų pusių. Trūkumus puikiai Smiltis paminėjo.
Smiltis, čia turbūt ne apie Anasko, o apie mano nevykusius bandymus kalbėjai antroj ne nukarpyti namai, o namų stogai, kad nebūtų foto tokia nuobodi
Ačiū visiems už kritiką, man labai pravertė
Smiltis, čia turbūt ne apie Anasko, o apie mano nevykusius bandymus kalbėjai antroj ne nukarpyti namai, o namų stogai, kad nebūtų foto tokia nuobodi
Ačiū visiems už kritiką, man labai pravertė
QUOTE(Stikline @ 2008 03 19, 08:24)
tikrai taip
Anasko atsiprašau Beje kaip tik norėjau parašyti, kad labai patiko tavo komentarai ND Prabalsavau
QUOTE(Stikline @ 2008 03 18, 21:55)
Parodau ką šiandien bandžiau nufotografuoti, kad nebūčiau vien tik komentatorė Deja, rezultatas blogesnis, nei tikėjausi Prašom negailėt kritikos.
F/4.5 1/1600 ISO 400
F/4.5 1/1600 ISO 400
iš pirmo žvilgsnio visai nieko pasirodė, spalvos patinka, šioks toks paliejimas. Bet per daug visko,
pirmoje užtektų tik medžio. Už jo toks margumynas, kad jis pats paskęsta jame, ir jau nebežinai kur žiūrėti.
Antroji irgi perkrauta - ir namukai, ir šakos, ir saulė. Mano skoniui būtų pakakę tik tų apatinių namukų
QUOTE(westa @ 2008 03 18, 23:37)
dejavu, pameni žadėjai pasidalint lyg, kaip savo Svajoklį sendinai .. norėčiau savo Retro foto taip pabandyt pagražint
westa, jau buvau atsakiusi ankstesnėse temose. Matyt praleidai
Ten nieko sudėtinga - tiesiog sudėjau du kadrus. Vaiko nuotrauką ir sutrukinėjusios sienos fragmento nuotrauką. Paverčiau į sepia su avytess duotų action.
QUOTE(dejavu @ 2008 03 19, 09:30)
iš pirmo žvilgsnio visai nieko pasirodė, spalvos patinka, šioks toks paliejimas. Bet per daug visko...
Ačiū už pastabėles
Beje dar norėjau pasisakyti apie toro žiemos foto. Man antra ir trečia patinka. Pirmoji nuobodoka. O šiaip atrodo lyg persharpinta būtų. Kaip tu jas apdorojai?
Peppi, man tenka tokių kadrų padaryt daugybę. Ir kol kas iki šiol nė vienas nepatiko tiek, kad galėčiau viešai rodyt gal dar pavyks. O tavose foto patiko lomo actionas. Visai gražiai žiūrisi. Visose foto kažkas nukirsta: pirmoje foto nepatinka kad mergaitės pusė kairėje, kažkurioj (3 atrodo) rankytės dalelė dešinėj, man ji maišo. Šiaip gal ta trečia man geriausia iš visų
Getter pirma ir trečia patiko. tik pirmoje apšvietimas nelabai. O trečia galėtų būti šviesesnė, bet labai labai gražiai žiūrisi. Nuotaikinga tokia
Et jaučiu, kol neturiu pati ką parodyti, tol neverta ir komentuoti Ir kažkaip nespėju aš jumis, kas kartą komentuodma jaučiuosi tarsi kartočiau kitų žodžius, na pati matau foto trūkumus, bet nieko naujo niekados nepasakau. o pirma pasireikšti nespėju.
Dar vienas dalykas, sunku man kritikuoti, atrodo, nelabai ką išmanau, nusišneku
Gal kai turėsiu techniką jungsiuos rimčiau.
Dabar galiu pagirti toro darbą - pirmą man labai labai Kabinčiau ant sienos turbūt, jei mano būtų
Geterr pima patiko,šešėliai gražiai ant sienos žaidžia, tik fonas truputį blaško: ta kėdė, kažkas pusiau nukirstas kabantis ant sienos nesižiūri.
Agniukės banga nuobodoka. Norėtųsi kažkur kitur ją matyti, nes lūžta gražiai, bet būdama centre tarsi sustingus atrodo.
Stiklines pirma visai patinka, tik tvora mane šiek tiek nervina, suprantu, kad jos nepatrauksi, na bet čia man ji visai nepatinka. Stovėtų tas medis kažkur kitur, viskas patiktų.
Turbūt tiek pradžiai, darbai spaudžia
Dar vienas dalykas, sunku man kritikuoti, atrodo, nelabai ką išmanau, nusišneku
Gal kai turėsiu techniką jungsiuos rimčiau.
Dabar galiu pagirti toro darbą - pirmą man labai labai Kabinčiau ant sienos turbūt, jei mano būtų
Geterr pima patiko,šešėliai gražiai ant sienos žaidžia, tik fonas truputį blaško: ta kėdė, kažkas pusiau nukirstas kabantis ant sienos nesižiūri.
Agniukės banga nuobodoka. Norėtųsi kažkur kitur ją matyti, nes lūžta gražiai, bet būdama centre tarsi sustingus atrodo.
Stiklines pirma visai patinka, tik tvora mane šiek tiek nervina, suprantu, kad jos nepatrauksi, na bet čia man ji visai nepatinka. Stovėtų tas medis kažkur kitur, viskas patiktų.
Turbūt tiek pradžiai, darbai spaudžia
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 18, 21:58)
Pepi, tavo serija patiko dėl tų priežasčių kurias pati išvardinai. Šiaip įvertinant kad tokiose šventėse nėra lengva gautyt kažkios ten labai įpatingus kadrus, patiko kad daug kas daryta tikslingai.
smagu kai pastebi, kas daryta
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 18, 23:14)
peppi, nu kaip peppi, ka cia ir pasakyt Ketvirta man absoliutiskai nesuvokiama, net tavo staila zinant - nu ploja vaikai ir tiek - nei spalvos, nei sveisos, nei ritmo atsikartojancio, nu nieko idomaus nematau. Kitu smagumus pati ivardinai, ir as juos matau. as turbut dar kiek nuimciau geltonuma pirmoj ir antroj, bet cia skonio reikalas.
su wb nesusitvarkiau, nebuvo i ka nustatyti
taip, ketvirtoji manau yra silpniausia, o padariau begale kadru ir nieko doro...
bandysim dar karta
QUOTE(Stikline @ 2008 03 19, 09:39)
Peppi, man tenka tokių kadrų padaryt daugybę. Ir kol kas iki šiol nė vienas nepatiko tiek, kad galėčiau viešai rodyt gal dar pavyks. O tavose foto patiko lomo actionas. Visai gražiai žiūrisi. Visose foto kažkas nukirsta: pirmoje foto nepatinka kad mergaitės pusė kairėje, kažkurioj (3 atrodo) rankytės dalelė dešinėj, man ji maišo. Šiaip gal ta trečia man geriausia iš visų
man irgi trecia geriausia et tingejau klonuoti tai palikau...
na antra man dar gera - chaoselis toks...
dekui visiems
QUOTE(cherry_girl @ 2008 03 19, 10:01)
Et jaučiu, kol neturiu pati ką parodyti, tol neverta ir komentuoti Ir kažkaip nespėju aš jumis, kas kartą komentuodma jaučiuosi tarsi kartočiau kitų žodžius, na pati matau foto trūkumus, bet nieko naujo niekados nepasakau. o pirma pasireikšti nespėju.
žinok, man irgi labai sunku su tuo komentavimu, nepatinka man kartoti tai ką jau kažkas pasakė. blogai jaučiuosi, nes atrodo, kad kopijuoju kitų mintis. bet bandau perlipti tą barjerą, nes kai aš įkėliau nuotraukas ir komentavo visi iš esmės sakydami tą patį, tai man labai padėjo. bandau įsisamoninti, kad nėra taip jau blogai kartoti tai ką pasakė kažkas kitas. aišku, visada gerai dar pabandyti kažką naujo surasti toje nuotraukoje.