Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėliai

QUOTE(Sinuhe @ 2006 04 03, 11:48)
O koks turkio poveikis? ax.gif


Turkis -
jūra ir dangus susilieja turkyje,jis yra begalybės simbolis ir daugelyje kultūrų garbinamas kaip laimės akmuo.Teigiama,kad jis saugo keliautojus ir padeda žmogui pačiam sukurti džiaugsmingą gyvenimą.Turkis išlygina nuotaikų svyravimus,o kai žmogus būna dvasiškai išsekęs,mobilizuoja energijos rezervus.Turkis mažina skausmus,traukulius,juo gydomos gerklės,plaučių ir akių ligos.Šiuo mineralu apsisaugojama nuo košmariškų sapnų.
Papildyta:
Aš irgi akmenėlių mylėtoja smile.gif
Šiaip geriausiai sutariu su turkiu ir katės akim.Dar rožinis kvarcas gerai mane veikia,bet turkis toks pats pačiausias.
o vat turkio ir ametisto(atrodo) antpilą naudoju kai angina man:) nu tikrai padeda biggrin.gif
Atsakyti
Turėjau kalnų krištolo drūzą ir visai neseniai ji man tiesiog rankose ėmė ir sutrupėjo į gabaliukus. Gal kas žinot, kodėl taip galėjo atsitikti? Ką reiškia? kaip man dabar elgtis su didžiausiu likusiu gabalu, kad ir jis nesutrupėtų?
Ačiū labai!
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2006 04 06, 16:48)
Turėjau kalnų krištolo drūzą ir visai neseniai ji man tiesiog rankose ėmė ir sutrupėjo į gabaliukus. Gal kas žinot, kodėl taip galėjo atsitikti? Ką reiškia? kaip man dabar elgtis su didžiausiu likusiu gabalu, kad ir jis nesutrupėtų?
Ačiū labai!



Viskas. Atitarnavo. Sugėrė viską į save. Apsaugojo tave nuo negerovių. Pasakyk ačiū ir palaidok. Užkask į žemę.
Atsakyti
Ne,nu geras - pagal turkį,kadangi išvaiko košmariškus sapnus,tai aš jį pasidėjau prie lovos,nes pastarosiom naktim tai ne kas buvo.tai dabar nebepamenu,ką sapnavau,nieko neatsimenu apskritai,bet vietoj sapnavimo pradėjau kalbėt biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Lenora,2006 04 02, 22:13]
Čia sintetinis. Tikras atrodo kitaip.
Papildyta:
[quote=Daniella,2006 03 17, 19:34]
smile.gif
Teko būti Indijoje. Pilna ten netikrų akmenų. Stengiasi įbrukti kvailiems turistams. doh.gif
[/quote]

Tikras wink.gif tik paveikslelis prastos kokybes.
Atsakyti
As irgi akmeneliu yletoja, bet visoku ir lauko ir pusbrangiu ir brangiu. labai norejau tureti zvaigzdini melyna safyra..bet dar reikia palaukti.
Siaip vaikysteje nepatiko ametistas, paskui vestuviu proga tetis dovanojo labai grazu skaidru, puiki9os kokybes pakabuka su ametistu ir..negalejau jo nusiimti 3 metus, paskui pailsejo ir vel nesiojau.
namie ir akvamarino, irametisto zeoda ir kalnu kristolo ir visokiausiu turiu akmenuku. Juokingiausia, kad vaikis pasiima ir i burna isidejes gabala rausvo kvarco vaiksto. Jo mylimiausia knyga arba brangakmeniu zinynas *uzkrautas aukstai, bet uzlipa ir nusiima( arba Ilgevicienes knyga apie akmenis, 1 tomas.
Dabar neseniai, ejau ieskotiametisto zeodos (irgi vaikas isprotejes jos norejo, vis VCUP ateidavo ir sukisdavo rankas i zeoda ir sakydavo, kad pirks tris, o kaina apie 2000 lt doh.gif ) taigi vienoje parduotuveleje apziurinejau akmenis ir matau apyranke is menulio akmens. Toks pilksvas, nepermatomas, panasiai kaip rutilo kvarcas ar neperrgimas kalnu kristolas. pasimatavau ta apyranke ir viskas..negaliu nusiimti...kazkaip uzsimerkiau ir nusipirkau, ir tik po poros dienu suvokiau tos apyrankes kaina (329lt), kad tai buvo daug!!! bet tuo metu taip neatrode..ir idomiausia, kad nuplovus ir pakrovus apyranke akmenys eme zaizaruoti violetiskai zydra spalva panasiai kaip labradoritas...pamaniau, kad matyt labai tie akmenukai manes norejau, o man ju reikejo, jei net kaina man pasirode ne per didele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 18 balandžio 2006 - 15:22
Noreciau suzinoti, kaip atskirti ar akmenelis yra tikras, ar ne? As uzsisakiau sau auskariukus, bet man ten visai nepasirode tikri akmenys. Kur galima istirti tikras jis ar ne? Zinau, kad Klaipedoj yra ponia (Stiliaus zurnale skaiciau), Alma Dūdienė, bet gal yra ir Vilniuj kas nors panasaus?
Atsakyti
tikiu akmens galia. turėjau oniksą, turkį ir malachitą. tikras ar netikras manau gali tik pati pajaust. tavo akmuo pats prie taves tarsi prilimpa, jeigu ne, vadinasi ne tavo. nieko tirt nereikia. pvz.: as malachita ištisai rankoje laikydavau, negalėdavau paleist, o draugę jis dilgindavo.
Atsakyti
Turėjau malachito žiedą ir kai užsidėjau jį, tai nebegalėjau nusiimti, taip jis man patiko. Po kelių metų jis man nukrito nuo piršto dykumoje ir visai jo nebesiilgėjau smile.gif

O dabar mane labai traukia turkis, bet vis neprisiruošiu ką nors įsigyti. O tik pagalvoju apie turkį, ir taip norisi jį turėti, paliesti... Ech smile.gif
Atsakyti
Vienas is paprasčiausių ir proziškiausių būdų patikrinti akmenėlį - nunešti į Lietuvos prabavimo rūmus. Tik privatiems asmenims brangoka - man rodos, vieno akmenelio patikrinimas kainuoja 17 litu.
Atsakyti
o kokie akmenys padeda pasitikėt savim?gal žinot?[čia ne man reik,reik patart].


ne taip suformulavau.gal geriau,kokie padėtų susigrąžint pasitikėjimą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prabanga: 21 balandžio 2006 - 21:44
aš tam naudojau malachito piramidę, efektas tikrai buvo stulbinantis.
Atsakyti