Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėliai

QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 01, 19:50)
Siandien visai atsitiktinai Pylimo gatveje uztikau nauja ezoterine parduotuvele, tai turiu pasakyti, kad ten tikrai didelis pasirinkimas visokiu naturaliu akmenuku ir kainos tikrai nera dideles, buvo keletas verinuku, bet neatkreipiau demesio i kainas, bet sake, kad su laiku papuosalu bus ir daugiau  ax.gif
as tai nusipirkau pirito gabaliuka  wub.gif

O konkrečiau? Koks adresas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 03 01, 19:43)
O konkrečiau? Koks adresas? g.gif

pylimo g. 12 . Labai paprasta rasti. Pvz. islipat Cvirkos stoteleje ir einate i prieki iki sviesoforo, tada pereinate i kita gatves puse ir einat pylimo gatve - praeinat optika, skrybliu parde, kazkokia siulu parduotuve ir voila mirksiukas.gif
na tikiuosi aiskiai as cia nupasakojau g.gif

Papildyta:
QUOTE(ataner @ 2007 03 01, 18:58)
as ametista nesioju ant rodomojo smile.gif taip rekomendavo g.gif

o as nesioju rubina ax.gif, nes tik ant to pirsto jis man tinka blush2.gif
tiesiog taip radau viename internetiniame tinklapyje -tad tai ir perkeliau, neabejoju, kad yra ir kitu skirstymu
pvz. saules akmeni siulo reminti i auksa ir nesioti ant bevardzio laimingos rankos pirsto.
malachita reminti sidabre arba zalvaryje ir nesioti ant bevardzio laimingos rankos pirsto.
tai tiek
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 01, 22:15)
pylimo g. 12 .  Labai paprasta rasti. Pvz. islipat Cvirkos stoteleje ir einate i prieki iki sviesoforo, tada pereinate i kita gatves puse ir einat pylimo gatve - praeinat optika, skrybliu parde, kazkokia siulu parduotuve ir voila  mirksiukas.gif
na tikiuosi aiskiai as cia nupasakojau  g.gif

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 01, 19:50)
Ant mažylio – smaragdas, žalias chrizoprazas. Skatina išradingumą, kūrybiškumą

PAPILDYTA
Siandien visai atsitiktinai Pylimo gatveje uztikau nauja ezoterine parduotuvele, tai turiu pasakyti, kad ten tikrai didelis pasirinkimas visokiu naturaliu akmenuku ir kainos tikrai nera dideles, buvo keletas verinuku, bet neatkreipiau demesio i kainas, bet sake, kad su laiku papuosalu bus ir daugiau  ax.gif
as tai nusipirkau pirito gabaliuka  wub.gif

Ačiū, kunigunda78 4u.gif Įdomu ar citrinas tiktų? Žinau, kad jis nešiojamas aukse, bet ar tiktų ant mažo pirštelio... g.gif
Reiks apsilankyti pylimo gatvėje. Gal ką malonaus širdžiai rasiu.
Atsakyti
mano sekantis pirkinukas bus ax.gif
chrizokola
user posted image
ir rubinas su coizitu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2007 03 02, 22:33)
dirbu IĮ, kurios pagrindinė veikla yra tauriųjų metalų pardavimas ir lombardo paslaugos. prieš kelis mėnesius Prabavimo rūmai atliko patikrinimą, kurio metu buvo rasta gaminių su netvarkingomis prabomis. įmonė gavo baudą (baudos nuo 1000 iki 5000 litų).
dabar savininkas verčia pasirašyti įsakymą, pagal kurį pardavėja-konsultantė bus atsakinga už prabų tvarkingumą ir visos iš to išplaukiančios pasekmės yra mūsų (reikėtų pačioms mokėti baudas).
ar savininkas turi teisę reikalauti pasirašyti tokį dokumentą?

Kazi kodel uzpuole visus revizijos? smile.gif
Tai va, yra reikalavimas is tu paciu prabavimo rumu pardavejoms pasirasyti del materialines atakomybes. Mes dar nesukurem isakymo (bet reiks sukurti ir duoti Co. pasirasyt), tai kol kas filosofiskai pasvarstysiu.
1. Pardaveja turetu prabas perziureti ir ispeti savininka + atsisakyti pardavineti gamini, jei praba netvarkinga. Man labai normaliai skamba toks dalykas. smile.gif, juk imanoma perziuret, ner tiek daug tu gaminiu. Pas mus pvz. rado Sidabrines Kamejos neprabuotu... nu niekaip nesove i galva prabas ju tikrint, dabar jau tikrinsim.
2. Pardaveja turi tvarkingai pildyti jai priklausancius popierius. smile.gif ...aisku, reikalauti is savininko, kad tvarkingai pateiktu popierius tai utopija biggrin.gif

Jeigu savininkas samoningai duoda parduoti neprabuota gamini ar melagingai deklaruoja aukstesne praba, tada jau reik apsispresti - rizikuoti ar keisti savininka.
Ar teisingai supratau situacija?

P.S. Medicininio plieno gaminiai - jega!

Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2007 03 02, 23:55)
Kazi kodel uzpuole visus revizijos? smile.gif
Tai va, yra reikalavimas is tu paciu prabavimo rumu pardavejoms pasirasyti del materialines atakomybes. Mes dar nesukurem isakymo (bet reiks sukurti ir duoti Co. pasirasyt), tai kol kas filosofiskai pasvarstysiu.
1. Pardaveja turetu prabas perziureti ir ispeti savininka + atsisakyti pardavineti gamini, jei praba netvarkinga. Man labai normaliai skamba toks  dalykas. smile.gif, juk imanoma perziuret, ner tiek daug tu gaminiu. Pas mus pvz. rado Sidabrines Kamejos neprabuotu... nu niekaip nesove i galva prabas ju tikrint, dabar jau tikrinsim.
2. Pardaveja turi tvarkingai pildyti jai priklausancius popierius. smile.gif ...aisku, reikalauti is savininko, kad tvarkingai pateiktu popierius tai utopija biggrin.gif
Jeigu savininkas samoningai duoda parduoti neprabuota gamini ar melagingai deklaruoja aukstesne praba, tada jau reik apsispresti - rizikuoti ar keisti savininka.
Ar teisingai supratau situacija?
P.S. Medicininio plieno gaminiai - jega!

ax.gif revizija tikrai ne mano darbas
Sio akto esmes tai nesupratau schmoll.gif - pardaveja, kuri tik parduoda tai ka jai duoda savininkas -yra atsakinga uz tai, kad parduoda tai ka bosas jai liepe? ir jei bosas, atsisako patikrinti praba, o revizija nustato, kad praba netinkama- ji turi sumoketi is savo kisenes? nu absurdas doh.gif

blush2.gif nusipirkau labai grazius chrizokola ir aniolita, ir jau zinau ka kita karta pirksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek esu girdėjusi norint prekiauti brangiaisiais metalais reikalinga licenzija?O kaip su pasidabruotais ar paauksuotais gaminiais?
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2007 03 04, 01:53)
Kiek esu girdėjusi norint prekiauti brangiaisiais metalais reikalinga licenzija?O kaip su pasidabruotais ar paauksuotais gaminiais?

Nereikalinga. Sie gaminiai neprabuokami. Tik gamintojas kartais uzdeda taip vadinama deklaranta (sita zodi suzinojau per revizija biggrin.gif ) pvz. 14K GP - 14 carats gold plated - padengta 14 karatu auksu.
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2007 03 04, 12:28)
Nereikalinga. Sie gaminiai neprabuokami. Tik gamintojas kartais uzdeda taip vadinama deklaranta (sita zodi suzinojau per revizija biggrin.gif ) pvz. 14K GP - 14 carats gold plated - padengta 14 karatu auksu.

Ačiū mirksiukas.gif
O norint prekiauti auksu ,sidabru gal žinot kiek kainuoja licenzija g.gif
Aš jums atsibosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2007 03 04, 13:55)
Ačiū mirksiukas.gif
O norint prekiauti auksu ,sidabru gal žinot kiek kainuoja licenzija g.gif
Aš jums atsibosiu blush2.gif

Nedaug smile.gif nebeatsimenu tiksliai, gal apie 200 litu?
Cia ne tokia licencija kaip alui. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2007 03 04, 13:26)
Nedaug smile.gif nebeatsimenu tiksliai, gal apie 200 litu?
Cia ne tokia licencija kaip alui.  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti