Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėliai

QUOTE(MELDA @ 2007 02 09, 17:22)
o koralai...?

To Melda.
Yra koralai. Tie kur nuotraukoj stambus, labai grazus smile.gif, akivaizdziai matosi kad naturalus, tik ne ryskiai raudoni, o oranziniai. Nu, bet dazu maziau prikrauta smile.gif Kaina 90 litu, siandien dedu i Kauna.

user posted image

Dar yra koralas kempine, stambus 14mm, spalva raudonai ruda (ne tokia ryski kaip nuotraukoje), jis turetu buti sutvirtintas smile.gif, medzio fakturos, malonus liesti - 100 litu
user posted image

Ryskiai raudoni yra smulkus,6,5 mm; kaina 65 litai smile.gif geros kokybes (mazai intarpu) dazyti of course.

Jeigu susidomesi antru ir treciu, rasyk, imesim atskirai, nes sitie Klaipedoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daniella: 13 vasario 2007 - 12:36
kunigunda78,2007 02 12, 19:38
as tai sakyciau, kad toks skarabejus ir turkio turetu kainuoti 
Labai tingiu ieškoti, iš kur įkėliau nuotraukėlę. Iš kažkokio US tinklapio g.gif . Aišku, pas mus toks skarabėjus kainuotų "iš lemputės" apie 100 Lt. Tikslesnę kainą galėtų pasakyti Daniella ir kitos, prekiaujančios tokiais dirbiniais.

Šitas thumbup.gif user posted image
Atsakyti
O ar yra koks nors akmenukas, kad noras dirbti atsirastu ax.gif turiu padaryti labai dideli ir rimta darba, nu bet jau 2 savaite niekaip negaliu prie jo prisesti doh.gif -kazkoks siaubas -gal cia nuo persidirbimo tokia apatija g.gif
Atsakyti
Man ir nuo pervargimo, ir nuo persidirbimo, ir nuo noro padirbėti laaaabai padeda mieeeeeegas! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

cool.gif Jei rimčiau, - granatas mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2007 02 13, 20:06)
Man ir nuo pervargimo, ir nuo persidirbimo, ir nuo noro padirbėti laaaabai padeda mieeeeeegas!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

cool.gif Jei rimčiau, - granatas  mirksiukas.gif .

miegas gerai, bet man yra poreikis nuolat ka nors daryti, tik va si karta man yra labiau noras daryti viska-tik ne tai ka reikia doh.gif

Daniella-kokiu ten granatu turite ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 02 13, 21:56)
Daniella-kokiu ten granatu turite  ax.gif ?

Nebespeju atsakyti.
Fluoritas labai grazus, bet fotikas dar nudveses. smile.gif Greit imesiu aprasyma.
user posted image
Verinys - 25, apyranke - 15, auskarai - 16, sid. kabliukas.
Verinukas tik is akmenu - 20 litu.

Turim, turim is granato. Nuotraukas imesiu internetines, bet realybe labai panasios:

Is nauju,grazesni nei nuotraukose. Komplektukas. Apyranke - 15 Lt:
user posted image

Verinukas - 25 Lt:
user posted image

Auskariukai labai panasus i fluorito, grazesni uz situos. 17 litu, sidabrinis kabliukas.
user posted image

Auskariukai, paprasto metalo, 10 Lt.
user posted image

Toji magnetine apyranke, dar kazkur viena liko - 50 Lt:
user posted image

Apyranke su rozytemis 15 Lt:
user posted image

Verinys - 40:
user posted image

Dar yra ziedukas ne sidabro, sidabrinis ziedas ir pakabukas, auskariuku su sidabriniais kabliukais, apyranke is apvaliu karoliuku etc.

Verinukas is apvaliu karoliuku (ezoteriniu poziuriu tokie laikomi stpriausiais), karoliukai 6 mm, magnetinis susegimas labai fainas - 55 Lt. Nuotrauka panasi:

Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2007 02 14, 13:34)
Verinukas is apvaliu karoliuku (ezoteriniu poziuriu tokie laikomi stpriausiais), karoliukai 6 mm, magnetinis susegimas labai fainas - 55 Lt. Nuotrauka panasi:

panasi i kuria ax.gif
Atsakyti
I sita:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2007 02 14, 14:42)

tokie mane domintu, bet labai noreciau pamatyti kaip atrodo konkreciai jusu turimi, nes sioje nuotraukoje karoliukai tokie gan dideli, o 6 mm labai mazuciai ax.gif -tai idomu kaip atrodo
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 02 14, 17:42)
tokie mane domintu, bet labai noreciau pamatyti kaip atrodo konkreciai jusu turimi, nes sioje nuotraukoje karoliukai tokie gan dideli, o 6 mm labai mazuciai  ax.gif -tai idomu kaip atrodo

Sitie nuotraukoj yra 8 mm, ten dazytas agatas. smile.gif
OK, rytoj paprasysiu, kad nufotkintu merginos.
Atsakyti
Fluoritai
user posted image

user posted image

user posted image

Granatas su magnetuku
user posted image

O čia šiaip grožis
user posted image

Kol kas...
Atsakyti
Gal kas žinot, kodėl obsidianą rekomenduoja nešioti kartu su kalnų krištolu?
Atsakyti