Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėliai

user posted image Oi, merginos, blogai miegosiu. doh.gif Pasvaikite ir Jūūūūūs... Kas antro dirbinėlio norėėėėčiau doh.gif ...
Atsakyti
manzalias agatas labai patiko wub.gif
user posted image
Atsakyti
O kainos kokios neblogos! Ir cia JAV parduoda smile.gif nu stebuklai. Tik kai kur primaisyta,parasytas vienoks akmuo, paveiksliukas akivaizdziai kito.

Is ratuku turim tik 2 vnt. - poretas koralas (sponge, tokia koralo atmaina, dazytas, stabilizuotas) ir agatas l. grazus.
Sitie zali ratukai greiciausiai serpentinas - pigesnis zadeito/nefrito (jade) pakaitalas.

KiWI akmens nepazistu sad.gif paieskosiu medziagos, jei ka rasiu - imesiu.
Atsakyti
Ką reiškia "stabilizuotas"? g.gif
Atsakyti
Apdorotas, aplietas (kauciuku, atrodo), kad nebutu toks trapus.

Kiwi - tai jaspis. Galima ieskoti pagal KIWI JASPER. smile.gif Dabar neturiu kada daugiau knistis. Jo issikirtinis pozymis tie tamsus taskiukai, panasus i seklytes. smile.gif Akmuo zalsvos spalvos.
Manau,kad tie ryskiu spalvu KIWI yra dazyti, nes daug kur siuloma dazytu ivairiomis spalvomis (ir raso - "dazyti"). Pvz.:
http://www.embellish...gory=B:ST:MISCJ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daniella: 11 vasario 2007 - 23:49
Labai suintrigavo tas kiwi Man atrodo, kad tai - kažkoks padirbinys, kaip ir vaisius kivi, kuris yra hibridinė aktinidija.

Kivi - paukštis user posted image , berods, dedantis patį didžiausią kiaušinį (pagal savo paties dydį).

Dar radau tokį kivi user posted image ir dar tokį user posted image. Čia kažkoks ritualinis akmuo.

Gerai, einu miegot, o tai visai nusipezėsiu doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2007 02 11, 21:10)
user posted image  Oi, merginos, blogai miegosiu.  doh.gif Pasvaikite ir Jūūūūūs... Kas antro dirbinėlio norėėėėčiau  doh.gif ...

Aš turiu tokį skarabėjų bigsmile.gif Man pažįstamas padovanojo, bet kažkaip nesureikšminau. Čia turkis? g.gif
Atsakyti
ne turkis, tai padaryta is paprasciausio gipso, tokiu skarabejo pirkome is Egipto, tai pigus suvenyrukai, kainuojantys 50 centu (musu pinigais)
Atsakyti
sveikos visos akmenėlių mylėtojos 4u.gif Visai atsitiktinai šiandien radau ši forumą ir labai įdėmiai perskaičiau jūsų pasidalintais patarimais, naujienomis ir peržiurėjau gražių papuošalų nuotraukas. Labai nustebau, kad tiek daug yra padirbtu akmenėlių. Tad nebeesu tikra ar mano kolekcijoje nebus tik sintetiniai papuošalai. Praeitą savaitę man vyras padovanojo auksinius auskarus ir žiedą su saulės akmeniu. Tad po siandien perskaitytų jūsų žinučių kilo siaubingas įtarimas. Jei jums nesunku, perziurėje mano papuosaliukus nuotraukose, galetumėte pasakyti ar jie tikri. Labai dekoju ir laukiu jūsų nuomonės ax.gif blink.gif neiseina ikelt nuotrauku, help
Atsakyti
Įkelk nuorodą mirksiukas.gif kol nesurinkai 100 zinuciu, negalesi tiesiogiai įkelti foto.
Atsakyti
Nainai,2007 02 12, 10:47
ne turkis, tai padaryta is paprasciausio gipso, tokiu skarabejo pirkome is Egipto,
Šis dirbinys nėra bragus, bet nėra ir iš Egipto mirksiukas.gif . O gipsą nuo akmens natūroje labai paprasta atskirti pagal svorį, tikrai neapsiriksi mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2007 02 12, 18:29)
Šis dirbinys nėra bragus, bet nėra ir iš Egipto  mirksiukas.gif . O gipsą nuo akmens natūroje labai paprasta atskirti pagal svorį, tikrai neapsiriksi  mirksiukas.gif .

as tai sakyciau, kad toks skarabejus ir turkio turetu kainuoti unsure.gif , nes tigro akis, kuri nera labai jau brangi - skarabejus kainavo apie 50 lt blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gavau savo siuntinuka su karoliukais wub.gif -tai labai laukiu kada galesiu ka nors susiverti
Atsakyti