Oi, merginos, blogai miegosiu. Pasvaikite ir Jūūūūūs... Kas antro dirbinėlio norėėėėčiau ...
manzalias agatas labai patiko
O kainos kokios neblogos! Ir cia JAV parduoda nu stebuklai. Tik kai kur primaisyta,parasytas vienoks akmuo, paveiksliukas akivaizdziai kito.
Is ratuku turim tik 2 vnt. - poretas koralas (sponge, tokia koralo atmaina, dazytas, stabilizuotas) ir agatas l. grazus.
Sitie zali ratukai greiciausiai serpentinas - pigesnis zadeito/nefrito (jade) pakaitalas.
KiWI akmens nepazistu paieskosiu medziagos, jei ka rasiu - imesiu.
Is ratuku turim tik 2 vnt. - poretas koralas (sponge, tokia koralo atmaina, dazytas, stabilizuotas) ir agatas l. grazus.
Sitie zali ratukai greiciausiai serpentinas - pigesnis zadeito/nefrito (jade) pakaitalas.
KiWI akmens nepazistu paieskosiu medziagos, jei ka rasiu - imesiu.
Ką reiškia "stabilizuotas"?
Apdorotas, aplietas (kauciuku, atrodo), kad nebutu toks trapus.
Kiwi - tai jaspis. Galima ieskoti pagal KIWI JASPER. Dabar neturiu kada daugiau knistis. Jo issikirtinis pozymis tie tamsus taskiukai, panasus i seklytes. Akmuo zalsvos spalvos.
Manau,kad tie ryskiu spalvu KIWI yra dazyti, nes daug kur siuloma dazytu ivairiomis spalvomis (ir raso - "dazyti"). Pvz.:
http://www.embellish...gory=B:ST:MISCJ
Kiwi - tai jaspis. Galima ieskoti pagal KIWI JASPER. Dabar neturiu kada daugiau knistis. Jo issikirtinis pozymis tie tamsus taskiukai, panasus i seklytes. Akmuo zalsvos spalvos.
Manau,kad tie ryskiu spalvu KIWI yra dazyti, nes daug kur siuloma dazytu ivairiomis spalvomis (ir raso - "dazyti"). Pvz.:
http://www.embellish...gory=B:ST:MISCJ
Labai suintrigavo tas kiwi Man atrodo, kad tai - kažkoks padirbinys, kaip ir vaisius kivi, kuris yra hibridinė aktinidija.
Kivi - paukštis , berods, dedantis patį didžiausią kiaušinį (pagal savo paties dydį).
Dar radau tokį kivi ir dar tokį . Čia kažkoks ritualinis akmuo.
Gerai, einu miegot, o tai visai nusipezėsiu ...
Kivi - paukštis , berods, dedantis patį didžiausią kiaušinį (pagal savo paties dydį).
Dar radau tokį kivi ir dar tokį . Čia kažkoks ritualinis akmuo.
Gerai, einu miegot, o tai visai nusipezėsiu ...
QUOTE(klopedija @ 2007 02 11, 21:10)
Oi, merginos, blogai miegosiu. Pasvaikite ir Jūūūūūs... Kas antro dirbinėlio norėėėėčiau ...
Aš turiu tokį skarabėjų Man pažįstamas padovanojo, bet kažkaip nesureikšminau. Čia turkis?
ne turkis, tai padaryta is paprasciausio gipso, tokiu skarabejo pirkome is Egipto, tai pigus suvenyrukai, kainuojantys 50 centu (musu pinigais)
sveikos visos akmenėlių mylėtojos Visai atsitiktinai šiandien radau ši forumą ir labai įdėmiai perskaičiau jūsų pasidalintais patarimais, naujienomis ir peržiurėjau gražių papuošalų nuotraukas. Labai nustebau, kad tiek daug yra padirbtu akmenėlių. Tad nebeesu tikra ar mano kolekcijoje nebus tik sintetiniai papuošalai. Praeitą savaitę man vyras padovanojo auksinius auskarus ir žiedą su saulės akmeniu. Tad po siandien perskaitytų jūsų žinučių kilo siaubingas įtarimas. Jei jums nesunku, perziurėje mano papuosaliukus nuotraukose, galetumėte pasakyti ar jie tikri. Labai dekoju ir laukiu jūsų nuomonės neiseina ikelt nuotrauku, help
Įkelk nuorodą kol nesurinkai 100 zinuciu, negalesi tiesiogiai įkelti foto.
Nainai,2007 02 12, 10:47
ne turkis, tai padaryta is paprasciausio gipso, tokiu skarabejo pirkome is Egipto,
Šis dirbinys nėra bragus, bet nėra ir iš Egipto . O gipsą nuo akmens natūroje labai paprasta atskirti pagal svorį, tikrai neapsiriksi .
ne turkis, tai padaryta is paprasciausio gipso, tokiu skarabejo pirkome is Egipto,
QUOTE(klopedija @ 2007 02 12, 18:29)
Šis dirbinys nėra bragus, bet nėra ir iš Egipto . O gipsą nuo akmens natūroje labai paprasta atskirti pagal svorį, tikrai neapsiriksi .
as tai sakyciau, kad toks skarabejus ir turkio turetu kainuoti , nes tigro akis, kuri nera labai jau brangi - skarabejus kainavo apie 50 lt
gavau savo siuntinuka su karoliukais -tai labai laukiu kada galesiu ka nors susiverti