Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėliai

QUOTE(ataner @ 2007 02 07, 21:32)
laikykites 4u.gif
gal audringai, su pykciu issiskyre, vienas kitam blogo palinkejo......  g.gif

Visa tai jau trunka 3 metus, nemanau, kad toks laikas doh.gif issiskyre gana graziai lotuliukas.gif
Aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
nenka, nusipirkite tigro aki, ji saugo nuo nuziurejimo ir yra talismanas, turite tiketi, kad viskas bus gerai ir prisauksite sekme.
gal ne i tema, bet mano mama turi Silvos knyga Получение помощи от "другой стороны" по методу Сильва, pabandyk internete paieskoti jei rusiskai skaitai
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2007 02 07, 23:53)
nenka, nusipirkite tigro aki, ji saugo nuo nuziurejimo ir yra talismanas, turite tiketi, kad viskas bus gerai ir prisauksite sekme.
gal ne i tema, bet mano mama turi  Silvos knyga Получение помощи от "другой стороны" по методу Сильва, pabandyk internete paieskoti jei rusiskai skaitai

saunuole 4u.gif , labai geras patarimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2007 02 07, 22:53)
gal ne i tema, bet mano mama turi  Silvos knyga Получение помощи от "другой стороны" по методу Сильва, pabandyk internete paieskoti jei rusiskai skaitai

Bandysiu paieskoti tos knygeles, ir isigysiu tigro aki, labai jums aciu 4u.gif
Atsakyti
jei reiketu tos knygos, tai as galeciau atsiusti, turiu kompe kazkur dar
Atsakyti
Turi ir niekam nesakai?! user posted image Gal galėčiau ir aš gauti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2007 02 08, 22:13)
Turi ir niekam nesakai?! user posted image Gal galėčiau ir aš gauti?  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif jei kam reikia parasykit i az adresa, atsiusiu. neapkrausim pasaliniais dalykais eterio tongue.gif
Atsakyti
egliosha,2007 02 08, 22:24
neapkrausim pasaliniais dalykais eterio tongue.gif
Žinoma rolleyes.gif
Atsakyti
Ooo! Egliosha dirba operatyviai! Labai labai ačiū! aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2007 02 04, 16:57)
zinok pirma karta girdziu blink.gif o tai jie nusitrina gal? pas mane atejo del zieduko nusitrynusio sidabrinio tai nepatikejau  blink.gif dar kitus pagrandziau su zirklem atsargiai, bet neradau itartinu

Nese pas juvelyra, tai buvo nesidabrinis, o tik apipurkštas, ir ne vienas minejo apie akropoly (ti neaisku apie kuri taska)
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 02 09, 01:43)
Nese pas juvelyra, tai buvo nesidabrinis, o tik apipurkštas, ir ne vienas minejo apie akropoly (ti neaisku apie kuri taska)

Nu sakutes!
Ar praba buvo kokia nors? Oj nereik tiket tais skaiciukais be nieko...

Ateina geru ir nebrangiu dalyku: is retu ir stipresniu haulitas, fluoritas smile.gif nu ir tradiciniai: ametistas, rozinis kvarcas, kalnu kristolas;dazyti granatas ir koralas.
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2007 02 09, 11:06)

Ateina geru ir nebrangiu dalyku: is retu ir stipresniu haulitas, fluoritas smile.gif nu ir tradiciniai: ametistas, rozinis kvarcas, kalnu kristolas;dazyti granatas ir koralas.

o čia papuošalai ateina? blush2.gif atsiprašau, bet nelabai įsiskertu kas, o laabai įdomu 4u.gif
Atsakyti