Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėliai

QUOTE(kunigunda78 @ 2007 01 29, 14:23)
Jie nesake,kad isvis neturi-jie turi, bet tik Kauno ofise
taigi man labai idomu ka jie ten turi ir kas jiems juos israse tuomet  unsure.gif
O kaip ten del agatu  blush2.gif  ir vis dar  laukiu saules akmeneliu  ax.gif

Oj, sorry - pamirsau saulutes ikelti. Vakare imesiu.
Agatai mano ziniomis napadirbinejami, tik dazomi.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 01 26, 19:14)
Pylimo gatveje Vilniuje yra juvelyriniu dirbiniu dirbtuve -ten paziurek

sveikutes, dėkui už informacija butinai pažiūrėsiu.
nes noriu pagaminti žiedukus mūsų sukaktuvėms iki gegužės mėnesio blush2.gif ir kad kiekvienais metais mes galėtumėme kuom nors pažymėti, kad dar vieni metai praėjo wub.gif g.gif
Atsakyti
Pasirodo is savo kompo ideti ne taip paprasta smile.gif
Bandau:
user posted image

Naturalas saules akmuo. Tik nelabai kas matosi:(
Atsakyti
Mano etiketė, atpažįstu, nes viska darau su verdana laugh.gif clap.gif
Atsakyti
Grazi etikete smile.gif

Oregono saules akmuo:
user posted image
Atsakyti
Vakar nusipirkau neslifuota saules akmenuka lotuliukas.gif, tik parodyti nera kaip-nes su web camera -tai nelabai kas matosi ax.gif
Gal pamenate koks akmuo yra nuo blogos akies? Kazkas matyt nudyvino mano geles -nes jos visos mirsta, net kaktusai ir tie, o is seimos medziu dideliu krumu beliko tik stagarai verysad.gif - iki pavasario galiu ir be geliu likti cray.gif
pagalvojau gal galima butu geles su vandeniu, kuriame pabutu tas akemnukas, nupurksti g.gif
Atsakyti
Daniella,2007 01 30, 23:38
Oregono saules akmuo:
O kur tas akmuo, kada už kiek? Labai gražus bigsmile.gif .
Aaaai, jau radau... Toooli...

Ir topazai nerealūs
user posted image user posted image

Šiaip smalsu: ar mūsų firmos tokius mineralus gauna? Kiek kainuotų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 31 sausio 2007 - 20:09
QUOTE(klopedija @ 2007 01 31, 19:57)
O kur tas akmuo, kada už kiek? Labai gražus  bigsmile.gif .

As toki esu maciusi internete- tai jis berods neparduodamas-tik nuotrauka
sie akmenys vertinami karatais ir nepamenu kiek ten tu karatu buvo, bet kainavo 200 $
Atsakyti
kunigunda78,2007 01 31, 20:03
jis berods neparduodamas-tik nuotrauka

Tik seilę pavarvint... verysad.gif
Atsakyti
astromineralogijos centre vakar maciau labai graziu sifuotu akmenuku
vieni buvo kazkur apie 0,6 mm skersmens -kainavo 47 ar 49 lt, o didesni tik ovalus -po 147 lt.
kazkas panasaus i sita
user posted image

o as pirkau neslifuota na mazdaug tokio dydzio kaip 50 cnt moneta ir toks plokstokas uz 39 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 01 31, 17:52)
Vakar nusipirkau neslifuota saules akmenuka  lotuliukas.gif, tik parodyti nera kaip-nes su web camera -tai nelabai kas matosi  ax.gif
Gal pamenate koks akmuo yra nuo blogos akies? Kazkas matyt nudyvino mano geles -nes jos visos mirsta, net kaktusai ir tie, o is seimos medziu dideliu krumu beliko tik stagarai  verysad.gif - iki pavasario galiu ir be geliu likti  cray.gif
pagalvojau gal galima butu geles su vandeniu, kuriame pabutu tas akemnukas, nupurksti  g.gif

Gėlėm reik trašų, saulės šilumos, dažnai numiršta viena kita gėlė per žiema, jei nami ejų daug, pas mane labai daug, tai tas žiūrėk numirė, tai anas sad.gif
Gaila, bet ka jau padarysi, ziema
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 31, 22:24)
Gėlėm reik trašų, saulės šilumos, dažnai numiršta viena kita gėlė per žiema, jei nami ejų daug, pas mane labai daug, tai tas žiūrėk numirė, tai anas sad.gif
Gaila, bet ka jau padarysi, ziema

nu buna, kad viena kita (nors pas mane tas super retas dalykas-iki siol geles labai gerai augo)- bet sikart praktiskai visos, kad ir ka darau - su kiekviena diena tik blogiau verysad.gif

Gal kuri turite CIBJO reikalavimus ax.gif
Atsakyti