Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėliai

QUOTE(Daniella @ 2007 01 20, 01:30)
Cia irgi makalyne su pavadinimais.
Siaip jau cirkonis (zirkon angl.) yra naturalus akmuo (zirkonio silikatas, ZrSiO4), jo spalva paprastai gelsva, bet gali buti rudas, rusvas, bespalvis (retai). Indijoje bei kiek ankstesnais laikais geltonas cirkonis buvo vadinamas hiacintu.

Bet pas mus zirkoniu vadinamas cubic zirkonia, CZ stone; cirkonio oksidas; naturaliai jis randamas labai retai, taciau yra zmogaus intensyviai gaminamas. Sukurtas kaip deimanto imitacija, kietas, grazus ir nebrangus, tapo vienu svarbiausiu dirbtiniu akmenu juvelyrikoje. Tai 99%, kad sita CZ nusipirkai.

pas mane bespalvis ax.gif tai matyt jokio poveikio jis neturi, jei yra gaminamas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 01 26, 19:00)
Merginos, prašau patarimo:
kaip manot, ar verta dėti akmenį į vestuvinį žiedą?
jei taip, galima rinktis iš tokių galimų:
Ametistas,
Cirkoniukas
Rubinas,
Safyras.
Ką manot?  blush2.gif

Į vestuvinius žiedus geriausia dėti turmalinukus: moteriai- žalią, vyrui-raudoną.
Sustiprina santuokinę ištikimybę.
Atsakyti
QUOTE(Zosse @ 2007 01 27, 17:15)
Į vestuvinius žiedus geriausia dėti turmalinukus: moteriai- žalią, vyrui-raudoną.
Sustiprina santuokinę ištikimybę.

blink.gif tokių iš viso negirdėjau... kadangi mano akmenukai buvo pripažinti netikrais, o cirkonio nenorėjau dėti, tai nedės jokio iš viso mirksiukas.gif
Atsakyti
Radau tokį saulės akmenį - jis vadinamas oregono saulės akmeniu -tai čia tikras ar dirbtinis akmuo?
user posted image

o čia mano karoliukai
user posted image
user posted image

dar nusipirkau tokius katės akis (mokėjau 42) ir tigro akis (32 lt)- kokia tikimybė, kad jie natūralūs ax.gif
user posted image
user posted image

dar buvo pirkti tokios nemažos karneolio širdelės po 5 lt viena - pardavėjos sako, kad tikria natūralios, ar už tokią kainą gali būti natūralios blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 27 sausio 2007 - 21:43
pažiūrėjau nete, kad auksiniai žiedai su hematitu daugiau vyriški ir tai mažai. o va radau su tanzanitu, deimantais ir juoduoju opalu
user posted image
su safyru
user posted image
smaragdu
user posted image
ametistu
user posted image
topazu
user posted image
rubinu
user posted image
granatu
user posted image
ir oniksu
user posted image
auksiniai visi, kunigundai idomu buvo. čia populiariausi akmenukai aukse(išskyrus opalą ir tanzanitą), aisku yra ir daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 27 sausio 2007 - 21:51
egliosha,2007 01 27, 21:48
user posted image
user posted image

Man gražiausi, sakyčiau, minimalaus dizaino. Išryškėja visas akmens grožis bigsmile.gif .
Atsakyti
Ta nuotrauka su saules akmeniu as irgi buvau radus, kai pradejau dometis. wink.gif
Nu, nebent ta nuotrauka kazkaip stebuklingai kitaip rodo... ten akivaizdziai dirbtinis akmuo. Tavo karoliukai - irgi dirbtinis saules akmuo [goldstone], labai grazus.
Kates akis - stiklas su "kates akies" efektu, uzmirsau kaip moksliskai vadinasi;42 litai ohmy.gif .
Tigro akis - tikras smile.gif. Tigro aki galima drasiai pirkti - jinai nepadirbinejama.
Korneolis - agato atmaina, jis pigus. Greiciausiai naturalios sirdeles.

Egliosha - vaje, kokie grazus! Graziausi tie, kur klopedija issirinko; man dar su granatu ir rubinu. Reiks auksu uzsiimt. ax.gif

P.P.S. Nuotrauka su saules akmeniu turetu buti ryt vakare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daniella: 27 sausio 2007 - 23:48
QUOTE(Daniella @ 2007 01 27, 23:42)
Ta nuotrauka su saules akmeniu as irgi buvau radus, kai pradejau dometis. wink.gif
Nu, nebent ta nuotrauka kazkaip stebuklingai kitaip rodo... ten akivaizdziai dirbtinis akmuo. Tavo karoliukai - irgi dirbtinis saules akmuo [goldstone], labai grazus.
Kates akis - stiklas su "kates akies" efektu, uzmirsau kaip moksliskai vadinasi;42 litai ohmy.gif .
Tigro akis - tikras smile.gif. Tigro aki galima drasiai pirkti - jinai nepadirbinejama. 

Egliosha - vaje, kokie grazus! Graziausi tie, kur klopedija issirinko; man dar su  granatu ir rubinu. Reiks auksu uzsiimt.  ax.gif

katės akis yra akmens kurio nors atmaina, čia gal rožinio turmalino(spėju pagal spalvą) mirksiukas.gif kad 42 litai nesistebėk, silver sity viskas brangiau yra
užsiimti auksu jau ir atitinkamų investicijų reikia. turim mes su granatu auskarus, labai gražučiai, tik ir kaina 350 kažkur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 27 sausio 2007 - 23:50
QUOTE(egliosha @ 2007 01 28, 00:49)
katės akis yra akmens kurio nors atmaina, čia gal rožinio turmalino(spėju pagal spalvą) mirksiukas.gif
užsiimti auksu jau ir atitinkamų investicijų reikia. turim mes su granatu auskarus, labai gražučiai, tik ir kaina 350 kažkur

Kates akis - tai efektas smile.gif, ji turi keletas akmenu. Stipriausias lygtai chrizolito [nepamenu],bet atitinkamai nuslifavus galima isgauti ivairiems kvarcams ir stiklui.
Deja, daugelis parduodamu karoliu, kurie vadinami kates akimi [iskaitant ir situos], atrodo lygiai tokie pat, kokius siulo Kinijos gamintojai [is stiklo] smile.gif (Jie dar ir opalu kartais pavadina!)
Pirmas pasitaikes stikliuku pavyzdys:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daniella: 27 sausio 2007 - 23:59
QUOTE(egliosha @ 2007 01 27, 23:49)
katės akis yra akmens kurio nors atmaina, čia gal rožinio turmalino(spėju pagal spalvą)

bet mano nusipirkti yra stiklas ar turmalinas apdirbtas kaip kates akis - nes galvoju grazinti jei stiklas g.gif
Atsakyti
tfu, efektas, vis susimaisau... is nuotraukos sunku nuspresti, nes man atrodo kad jie dar ir briaunuoti g.gif o gal del blico taip atrodo katės akis mainosi taolygiai šonuose neišbėgioja, nežinau kaip čia aiškiau pasakyt
kaip čia, tik būna ir platesnis tas ruoželis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 28 sausio 2007 - 00:02
QUOTE(Daniella @ 2007 01 27, 23:55)
Kates akis - tai efektas smile.gif, ji turi keletas akmenu. Stipriausias lygtai chrizolito [nepamenu],bet atitinkamai nuslifavus galima isgauti ivairiems kvarcams ir stiklui.
Deja, daugelis parduodamu karoliu, kurie vadinami kates akimi [iskaitant ir situos], atrodo lygiai tokie pat, kokius siulo Kinijos gamintojai [is stiklo] smile.gif (Jie dar ir opalu kartais pavadina!)

tuomet reiks grazinti verysad.gif
o kalnu kristolas buna naturalus ar ir jis tik suskaldytas stiklas parduodamas g.gif
Atsakyti