Aciu
Niekas cia netingi. Man dar vienas dalykas neaiskus, ar gali buti vadinami Swarovski kristalai, kurie spindi kaip svarovskiai, pagaminti panasiau technologija, kaip svarovskiai, taciau yra is Tailando; t.y. gamintojas neturi francizes, licenzijos ar kitos juridines teises i prekini varda. [susukau as cia, bet gal supratot].
Beje, granatas jau Klaipedoj - ryt - poryt bus Kaune siuntinukas
QUOTE(Gricė @ 2007 01 20, 14:36)
Atsiprašau, gal jau ir buvo apie tai šioje temoje, bet neturiu laiko tiek daug perskaityti.
Nusipirkau žiedą su akmenėliu. Pardavėja sakė (ir etiketėje buvo parašyta), kad tai Sakalo akis. Gal kas žino plačiau apie šį akmenį? Žiedas man labai patinka ir nešioju beveik kasdien.
Mano zodiakas- mergelė. Labai noriu įsigyti ką nors su karneoliu
Nusipirkau žiedą su akmenėliu. Pardavėja sakė (ir etiketėje buvo parašyta), kad tai Sakalo akis. Gal kas žino plačiau apie šį akmenį? Žiedas man labai patinka ir nešioju beveik kasdien.
Mano zodiakas- mergelė. Labai noriu įsigyti ką nors su karneoliu
Jei man nesivaidena, kazkada Daniella sakė, kad sakalo akis yra tas pats kaip Tigro akis Tai jei taip, turim apie ta akmeni placiau
Papildyta:
QUOTE(Daniella @ 2007 01 24, 18:25)
Aciu
Niekas cia netingi. Man dar vienas dalykas neaiskus, ar gali buti vadinami Swarovski kristalai, kurie spindi kaip svarovskiai, pagaminti panasiau technologija, kaip svarovskiai, taciau yra is Tailando; t.y. gamintojas neturi francizes, licenzijos ar kitos juridines teises i prekini varda. [susukau as cia, bet gal supratot].
Neisivaizduoju is tikro Zinau tik tiek, kad Swarovskio kompanijos būdu niekas nedaro, nes tikslaus būdo jų net nežino (čia kaip pepsi su cola, panašu, bet ne tai, nes cola slepia receptą, ji zino tik pora zmoniu, kurie yra saugomi ir negali but vienoj patalpoj )
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 24, 19:33)
Jei man nesivaidena, kazkada Daniella sakė, kad sakalo akis yra tas pats kaip Tigro akis Tai jei taip, turim apie ta akmeni placiau
Sakalo akis yra Tigro akies atmaina. Tai tigro akis su gelezies oksido priemaisa, kuri suteikia papildomu spalvu.
QUOTE(Daniella @ 2007 01 24, 18:38)
Sakalo akis yra Tigro akies atmaina. Tai tigro akis su gelezies oksido priemaisa, kuri suteikia papildomu spalvu.
Nu vienu žodžiu, nežinau aš tokių dalykų
QUOTE(naktine_plastake @ 2007 01 24, 19:54)
sveiki, užtikau šią temą ir labai apsidžiaugiau. Visiškai nesidomiu akmenimis, tačiau juos mėgstu ir mielai nešioju. Neseniai dovanų gavau labai gražius karolius iš granato, tai dabar noriu paklaust, kokie žmonės gali nešiot granatą? Aš pati esu liūtas tai įtariu, kad nelabai man jie tinka, tačiau mano mama - skorpionas, tai gal jai man juos perleist?
Liūtams granatas puikiai tinka, taip pat Šauliams. Netinka Mergelėms, Ožiaragiams, Žuvims. Granatą galima nešioti pastoviai, retkarčiais nusiimant.
QUOTE(Gytarė @ 2007 01 24, 18:55)
Liūtams granatas puikiai tinka, taip pat Šauliams. Netinka Mergelėms, Ožiaragiams, Žuvims. Granatą galima nešioti pastoviai, retkarčiais nusiimant.
pas mus taip:
Skorpionas [Scorpio] zodiako ženklo akmuo;
Vandenis [Aquarius],
Ožiaragis [Capricorn], gimimo akmuo,
Jautis [Taurus] talismano akmuo, taip pat tinka Avinui [Aries], Liūtui [Leo].
Vengti Vėžiui [Cancer]. Dovanojamas 19-osioms sutuoktuvių metinėms, taip pat 2-osioms bei 6-osioms. Siejamas su 11 valanda dienos sekmadieniu.
Papildyta:
Šiaip jau mano nelabai kompetetinga nuomone, akmenėlius reiktų rinktis ne pagal zodiaką, o pagal jo teikiamas savybes, visų pirma ir tie zodiakai ginčytinas dalykas, vieni sako, kad tada kai buvai pradėtas, dazniausia nuomone,- kai gimei (o jei esu neišnešiota, arba kokios traumos metu gimusi), ai velnias žino, kaip kas nori taip tas tiki
QUOTE(Daniella @ 2007 01 24, 18:25)
Aciu
aišku kad negali- swarovski tai kompanija, kuri apdirba kristalus pagal patentuotą technologiją, ir beje, swarovski kristalai yra gaminami austrijoje, tirolyje, o ne kur nors tailande ar kinijoje (ten,beje, yra šios kompanijos įmonių, bet patys kristalai gaminami tik austrijoje).
o šiaip pastebėjau,kad visokius blizgučius svarovskiais vadina-tai tapo kone bendrinis pavadinimas ir šiaip swarovski vardas yra gerai žinomas ir vertinamas todėl juo ir naudojasi.
ir dar, kiek teko matyti tokių kristalų - swarovski išties visus lenkia savo kokybe, bet tokius dalykus jau reikia mokėt matyti nueikit į swarovski.com, ten tiesa pamatysit ne tik kristalus
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 24, 21:03)
Šiaip jau mano nelabai kompetetinga nuomone, akmenėlius reiktų rinktis ne pagal zodiaką, o pagal jo teikiamas savybes, visų pirma ir tie zodiakai ginčytinas dalykas, vieni sako, kad tada kai buvai pradėtas, dazniausia nuomone,- kai gimei (o jei esu neišnešiota, arba kokios traumos metu gimusi), ai velnias žino, kaip kas nori taip tas tiki
Be abejo, reikia rinktis pagal savybes. Granatas suteikia papildomos energijos, todėl tinka aktyviems žmonėms (Ugnies ženklo). Netinka tinginiams, nes gali užsinorėti ką nors veikti.
QUOTE(Gytarė @ 2007 01 24, 19:32)
Be abejo, reikia rinktis pagal savybes. Granatas suteikia papildomos energijos, todėl tinka aktyviems žmonėms (Ugnies ženklo). Netinka tinginiams, nes gali užsinorėti ką nors veikti.
na jei jau taip tai granatas tiktu labiau tinginiams, ką nors veikti tikrai nepakenks ne skam aktyvinti jei ir taip aktyvūs
QUOTE(fanda @ 2007 01 24, 21:48)
na jei jau taip tai granatas tiktu labiau tinginiams, ką nors veikti tikrai nepakenks ne skam aktyvinti jei ir taip aktyvūs
Todėl, kad aktyvūs naudoja energiją. Granatas papildomai pakrauna. Pasyviems sukelia diskomforto jausmą.
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 24, 17:35)
Saulės akmuo
Klestėjimo akmuo
Dar vadinamas aukso upės akmeniu, aventurinu, stikliniu aventurinu, žvaigždžių akmeniu, vienuolio akmeniu.
Mergelė [Virgo], Liūtas [Leo]. Dangaus kūnas Saulė. Siejamas su ugnies stichija, skaičiumi 9.
Populiariausias iš žmogaus sukurtų akmenų ir vienas populiariausių pusbrangių akmenų pasaulyje. Atsitiktinai sukurtas Renesanso alchemiko [~1520 m.], kuris bandė varį paversti auksu.
Nors saulės akmuo nėra susidaręs natūraliai, jam vis vien priskiriamos mistinės bei gydomosios savybės. Akmuo simbolizuoja nepasotinamą grožio bei klestėjimo troškulį, aistringumą. Jis padeda atskleisti paslėptus talentus bei sutelkti jėgas kasdienio gyvenimo tobulinimui. Slopina gėdos jausmą, padeda tvirtai atsistoti ant žemės bei išlaikyti blaivią galvą šlovės akimirkomis.
Saulės akmuo naudojamas Feng Shui jis siejamas su sėkme, mažina stresą, išsklaido baimes, žadina energiją. Tai ambicijų akmuo. Vario komonentas suteikia saulės akmeniui įvairių gydomųjų savybių: stiprina nervų sistema, slopina uždegimus, sutvirtina kaulus, palengvina reaumatinius bei artrito skausmus.
Klestėjimo akmuo
Dar vadinamas aukso upės akmeniu, aventurinu, stikliniu aventurinu, žvaigždžių akmeniu, vienuolio akmeniu.
Mergelė [Virgo], Liūtas [Leo]. Dangaus kūnas Saulė. Siejamas su ugnies stichija, skaičiumi 9.
Populiariausias iš žmogaus sukurtų akmenų ir vienas populiariausių pusbrangių akmenų pasaulyje. Atsitiktinai sukurtas Renesanso alchemiko [~1520 m.], kuris bandė varį paversti auksu.
Nors saulės akmuo nėra susidaręs natūraliai, jam vis vien priskiriamos mistinės bei gydomosios savybės. Akmuo simbolizuoja nepasotinamą grožio bei klestėjimo troškulį, aistringumą. Jis padeda atskleisti paslėptus talentus bei sutelkti jėgas kasdienio gyvenimo tobulinimui. Slopina gėdos jausmą, padeda tvirtai atsistoti ant žemės bei išlaikyti blaivią galvą šlovės akimirkomis.
Saulės akmuo naudojamas Feng Shui jis siejamas su sėkme, mažina stresą, išsklaido baimes, žadina energiją. Tai ambicijų akmuo. Vario komonentas suteikia saulės akmeniui įvairių gydomųjų savybių: stiprina nervų sistema, slopina uždegimus, sutvirtina kaulus, palengvina reaumatinius bei artrito skausmus.
dekui uz papildoma info
siandien Silversityje nusipirkau is mazu briaunuotu karoliuku verinuka, tai negaliu atsiziureti (nufotkinsiu kuria diena)
dar noreciua ir apyrankes, bet su tokiais karoliukias neturejo -tai ieskosiu gal kur kitur rasiu
dar toks klausimelis- ar butinai saules akmeni reikia ziedui daryti su sidabru, man jis toks saltas metalas , o kazkaip uzsinorejau zieduko, nors siaip jokiu ziedu nenesioju
Gytarė,2007 01 24, 19:32
Netinka tinginiams, nes gali užsinorėti ką nors veikti.
Netinka tinginiams, nes gali užsinorėti ką nors veikti.
Kažkodėl padirbėt užsimaniau ... eisiu pamiegoti ...
Išties, turiu smulkutį granatų vėrinuką, kartais jo labai prireikia ... tomis dienomis labai daug nuveikiu.