kokia grazi!
Daniella,2007 01 18, 15:55
Tikrai gražu. Kas tie pilkšvi intarpai?
neseniai nusipirkau žieduką su cirkoniu. gal žinot, kas tai per akmenukas? ar jis natūralus? ir ar turi kokį poveikį?
o kaži ar čia agatas. man sakė kad lyg agatas, bet nebuvo tikra, nes etiketę pametė
Apie apyranke:
tie pilksvi intarpai - magnetukai
Cia pavyzdziai, kaip galima toki papuosala nesioti:
Ant kaklo:
ant rankos:
Cia pavyzdziai, kaip galima toki papuosala nesioti:
Ant kaklo:
ant rankos:
Daniella,2007 01 19, 17:41
Gerai, o ką jie daro?
QUOTE(klopedija @ 2007 01 19, 18:54)
Gerai, o ką jie daro?
Svarbiausia - suteikia veriniui/apyrankei norima forma ir sutvirtina.
Apie magnetuku poveiki sveikatai man rodos Abonentiene turi medziagos, bet kad jinai dingo.
Ačiū. Lauksiu Abonentienės .
QUOTE(naca @ 2007 01 18, 21:30)
o kaži ar čia agatas. man sakė kad lyg agatas, bet nebuvo tikra, nes etiketę pametė
Panasu i agata.
Papildyta:
QUOTE(pakalnutėL @ 2007 01 18, 20:36)
neseniai nusipirkau žieduką su cirkoniu. gal žinot, kas tai per akmenukas? ar jis natūralus? ir ar turi kokį poveikį?
Cia irgi makalyne su pavadinimais.
Siaip jau cirkonis (zirkon angl.) yra naturalus akmuo (zirkonio silikatas, ZrSiO4), jo spalva paprastai gelsva, bet gali buti rudas, rusvas, bespalvis (retai). Indijoje bei kiek ankstesnais laikais geltonas cirkonis buvo vadinamas hiacintu.
Bet pas mus zirkoniu vadinamas cubic zirkonia, CZ stone; cirkonio oksidas; naturaliai jis randamas labai retai, taciau yra zmogaus intensyviai gaminamas. Sukurtas kaip deimanto imitacija, kietas, grazus ir nebrangus, tapo vienu svarbiausiu dirbtiniu akmenu juvelyrikoje. Tai 99%, kad sita CZ nusipirkai.
Atsiprašau, gal jau ir buvo apie tai šioje temoje, bet neturiu laiko tiek daug perskaityti.
Nusipirkau žiedą su akmenėliu. Pardavėja sakė (ir etiketėje buvo parašyta), kad tai Sakalo akis. Gal kas žino plačiau apie šį akmenį? Žiedas man labai patinka ir nešioju beveik kasdien.
Mano zodiakas- mergelė. Labai noriu įsigyti ką nors su karneoliu
Nusipirkau žiedą su akmenėliu. Pardavėja sakė (ir etiketėje buvo parašyta), kad tai Sakalo akis. Gal kas žino plačiau apie šį akmenį? Žiedas man labai patinka ir nešioju beveik kasdien.
Mano zodiakas- mergelė. Labai noriu įsigyti ką nors su karneoliu
QUOTE(Daniella @ 2007 01 15, 14:33)
O kokiu nori?
Ta prasme, balto (balintas), rozinio ar raudono (padazytas)? Slifuoto ar bambukinio - tokio kaip sakeles?
Spalvoti koralai yra apdoroti - dazyti arba balinti ... naturalus ryskiai raudonas butu labai brangus. Is normalaus brangumo naturalus yra tokie gelsvo dramblio kaulo atspalvio.
Domiuosi, nes ruosiames is esmes atnaujint koralus.
Ta prasme, balto (balintas), rozinio ar raudono (padazytas)? Slifuoto ar bambukinio - tokio kaip sakeles?
Spalvoti koralai yra apdoroti - dazyti arba balinti ... naturalus ryskiai raudonas butu labai brangus. Is normalaus brangumo naturalus yra tokie gelsvo dramblio kaulo atspalvio.
Domiuosi, nes ruosiames is esmes atnaujint koralus.
Kažkodėl labai noriu stambių sodraus raudonumo karolų( kokių 53-55cm)ilgio. Tiesiog akių negaliu atitraukti nuo jų, kai pamatau ..., gal sakau nereikia sau prieštarauti jų neperkant, bet itin brangių nenorėčiau.
QUOTE(MELDA @ 2007 01 20, 17:20)
Kažkodėl labai noriu stambių sodraus raudonumo karolų( kokių 53-55cm)ilgio. Tiesiog akių negaliu atitraukti nuo jų, kai pamatau ..., gal sakau nereikia sau prieštarauti jų neperkant, bet itin brangių nenorėčiau.
Stambus ir naturalus nebus pigus.
Pavyzdelis:
90 litu.
P.S. Pas mus kol kas nera stambiu koralo... bet planuojam uz kokiu 3 savaiciu.